Bears genoptager Basketligaen

Efter en ufrivillig pause, hvor Bakken Bears har fået udsat to kampe og aflyst al træning som følge af et større smitteudbrud af Covid-19, er bjørnene tilbage på banen søndag, når BMS Herlev Wolfpack kommer på besøg i Vejlby-Risskov Hallen. Bearsspillerne har et forskellige antal træninger i benene oven på mere end en uges pause ligesom der stadig er spillere, der endnu er fraværende som følge af sygdom, så søndagens modstander bliver en stor mundfuld for Bakken Bears.

Wolfpack er startet sæsonen med tre sejre i fem kampe – alle tre over hold fra Pro B, mens det er blevet til nederlag mod Næstved og Rabbits, der begge spiller i Pro A. Bakken Bears har vundet fire af fem kampe i en utrolig tæt Basketliga, hvor der kun er to point imellem de fem stærkeste hold, og hvor alle hold har prøvet at tabe og alle prøvet at vinde.

Wolfpack føres an af to stærke danske profiler, point guard August Haas (13,6 point, 7,6 assists) og forward Andreas Meilby (14,6 point og 5,2 rebounds), men også de to amerikanere, den store forward Devin Thomas (16,4 point og 8,8 rebounds) og den tidligere Randers-forward Dee Franklin (14,2 point) samt den camerounske center Bertrand Awana (7,6 point, 8,0 rebounds) træder frem. Fra bænken er Mile Nedic og Danijel Marsenic mest scorende med hhv 3,4 og 2,6 point.

Bakken Bears har siden den seneste tilgang fået tilgang af Adama Darboe. Hans internationale transfer er desværre i skrivende stund ikke faldet på plads, hvorfor hans deltagelse i kampen er tvivlsom.

For Bakken Bears er der flere formål med kampen. Først og fremmest skal der bruges to point for at rykke op på ligaens førsteplads, men Bearsholdet skal også i gang rent fysisk efter den lange pause. Endelig er der et europæisk fokus med en kamp mod Galatasaray i Tyrkiet onsdag.

Der er tip off kl. 14.00 i Vejlby-Risskov Hallen. Kampen kan ses i hallen eller på Fanseat.com

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE