Bears genoptager Basketligaen

Efter en ufrivillig pause, hvor Bakken Bears har fået udsat to kampe og aflyst al træning som følge af et større smitteudbrud af Covid-19, er bjørnene tilbage på banen søndag, når BMS Herlev Wolfpack kommer på besøg i Vejlby-Risskov Hallen. Bearsspillerne har et forskellige antal træninger i benene oven på mere end en uges pause ligesom der stadig er spillere, der endnu er fraværende som følge af sygdom, så søndagens modstander bliver en stor mundfuld for Bakken Bears.

Wolfpack er startet sæsonen med tre sejre i fem kampe – alle tre over hold fra Pro B, mens det er blevet til nederlag mod Næstved og Rabbits, der begge spiller i Pro A. Bakken Bears har vundet fire af fem kampe i en utrolig tæt Basketliga, hvor der kun er to point imellem de fem stærkeste hold, og hvor alle hold har prøvet at tabe og alle prøvet at vinde.

Wolfpack føres an af to stærke danske profiler, point guard August Haas (13,6 point, 7,6 assists) og forward Andreas Meilby (14,6 point og 5,2 rebounds), men også de to amerikanere, den store forward Devin Thomas (16,4 point og 8,8 rebounds) og den tidligere Randers-forward Dee Franklin (14,2 point) samt den camerounske center Bertrand Awana (7,6 point, 8,0 rebounds) træder frem. Fra bænken er Mile Nedic og Danijel Marsenic mest scorende med hhv 3,4 og 2,6 point.

Bakken Bears har siden den seneste tilgang fået tilgang af Adama Darboe. Hans internationale transfer er desværre i skrivende stund ikke faldet på plads, hvorfor hans deltagelse i kampen er tvivlsom.

For Bakken Bears er der flere formål med kampen. Først og fremmest skal der bruges to point for at rykke op på ligaens førsteplads, men Bearsholdet skal også i gang rent fysisk efter den lange pause. Endelig er der et europæisk fokus med en kamp mod Galatasaray i Tyrkiet onsdag.

Der er tip off kl. 14.00 i Vejlby-Risskov Hallen. Kampen kan ses i hallen eller på Fanseat.com

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE