Lokalopgør for tomme tribuner

Det plejer at være med fyldt hal og en intensitet, der når fra tilskuerpladserne til banen, når Bakken Bears og Horsens IC mødes. Men i det 173. indbyrdes opgør mellem de to hold kommer mandag til at foregå i en helt tom Vejlby-Risskov Hal. Det skyldes naturligvis Corona-nedlukningen, der forbyder tilskuere til indendørs sportsbegivenheder.

Intensitet skal der nu nok være alligevel, når de østjyske rivaler støder hovederne sammen i den første kamp efter en ganske kort julepause. HICs seneste kamp var 15. december, da holdet slog Svendborg Rabbits, mens Bakken Bears dagen efter vandt over Dinamo Sassari.

Horsens IC er efter en skuffende sæsonstart kommet godt igen med sejre i de tre seneste kampe. Udover Rabbits, har HIC besejret Næstved og Randers Cimbria. De gule har endda siden den kamp forstærket sig med Charles Callison, spillede i Horsens i 2018/19, hvor han som point guard ledte sit hold imod DM-finalen.

Topscorer for HIC er sidste sæsons Bears-spiller David Efianayi, der snitter 20,4 point. Det samme scorer Gage Davis, der endda supplerer med 8,0 rebounds. 35-årige Vedran Borovcanin er startet sæsonen stærkt og snitter 16,8 point, 7,5 rebounds og 4,1 assists.

HIC ligger på Basketligaens fjerdeplads med 8 sejre i 12 kamp. Bears fører med 10 sejre i 11 kampe, mens Svendborg og Randers på de efterfølgende pladser har 9 sejre i hhv 13 og 12 kampe.

Mandagens kamp i Vejlby-Risskov Hallen er ikke den eneste Bearsholdet spiller i perioden mellem jul og nytår, idet turen allerede onsdag går til Arena Næstved, hvor ligaens nummer fem tager imod.

Alle kampe i Basketligaen streames på fanseat.com

 

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE