Copenhagen venter fredag

Blot 48 timer efter at have vundet en meget tæt kamp i Svendborg, gælder det fredag aften Basketligakamp i Nørrebrohallen. Her tager Copenhagen imod i en udebanekamp med en klar favorit.

Med sejre i de seneste 11 Basketligakamp er Bakken Bears favoritter mod Copenhagen, der er placeret på ligaens ottendeplads. Kampen bliver bestemt ikke lettere af at være placeret mellem en svær pokalkamp i Svendborg og en vigtig Basketball Champions League-kamp mod Tenerife.

Kampen mod Copenhagen er Bakken Bears’ 9. og dermed næstsidste mod et af Basketligaens Pro B-hold, og i forsøget på at fastholde førstepladsen i ligaen, er det naturligvis af største vigtighed, at bjørnene tager en sejr med til Jylland. De to hold mødtes i sæsonens første Basketligakamp, da Bears hjemme vandt med hele 105-55. Det hører dog med til historien, at Copenhagen i den kamp var uden amerikanske Tyler Creammer, der spiller sin første sæson som professionel. Han kommer fra Virginia Military Institute, hvor han spillede sammen med QJ Peterson.

Creammer er den spiller i Basketligaen med flest rebounds (10,7 pr kamp). Topscorer for københavnerne er Pat Burke, der snitter 18,5 point pr. kamp. De danske profiler er Nicklas Jønsson, Frederic Filsoof (ex-Skovbakken) og Viktor Lorenzen, mens 19-årige Bakary Dibba ligner en spændende spiller.

Fredagens opgør er indbyrdes kamp nummer 109 mellem de to klubber (inkluderende kampene mod Stevnsgade, hvis licens Copenhagen spiller på). Kun tre klubber har Bears spillet flere kampe mod (Horsens IC, SISU og Svendborg).

Der er tip off kl. 19:00 i Nørrebrohallen. Kampen kan ses på www.fanseat.com

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE