Rivaler mødes søndag

Søndag tager Bakken Bears en kort tur sydpå, når Horsens IC er hjemmehold i rivalopgøret i Forum Horsens. Horsens IC er formstærke, og vil rigtig gerne bide sig fat i halen på Randers Cimbria, der ligger på ligaens andenplads.

Horsens IC startede resultatmæssigt sæsonen noget ustabilt, kulminerende midt i november med nederlaget mod Bears Academi, men har vundet syv ud af de seneste otte kampe. Eneste nederlag i det stretch var mod Bakken Bears, der vandt 95-92 efter en særdeles tæt afslutning.

Bakken Bears fører efter onsdagens sejr over Randers Cimbria Basketligaen med 16 sejre efter 17 runder foran randrusianerne, der har vundet 13 kampe. HIC har 12 sejre på fjerdepladsen, overgået af Svendborg Rabbits, der har 13 sejre, men efter 19 kampe.

Horsens IC har tilknyttet holdets tidligere point guard Charles Callison, og når han først er spillet helt ind på holdet, kommer han til at give holdets to mest scorende spillere, David Efianayi og Gage Davis, plads til at score endnu flere point. Veteranen Vedran Borovcanin imponerer igen i år med 16,9 point, 7,3 rebounds og 3,8 assists pr. kamp.

Det er tredje indbyrdes opgør mellem holdene, men det første i Forum Horsens, hvor hjemmeholdet i denne sæson er ubesejret. Bakken Bears vandt 108-89 i det første opgør, der var mere lige end cifrene antyder.

Der er tip off kl. 15:00 – kampen kan ses på Fanseat.com

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE