Rivaler mødes søndag

Søndag tager Bakken Bears en kort tur sydpå, når Horsens IC er hjemmehold i rivalopgøret i Forum Horsens. Horsens IC er formstærke, og vil rigtig gerne bide sig fat i halen på Randers Cimbria, der ligger på ligaens andenplads.

Horsens IC startede resultatmæssigt sæsonen noget ustabilt, kulminerende midt i november med nederlaget mod Bears Academi, men har vundet syv ud af de seneste otte kampe. Eneste nederlag i det stretch var mod Bakken Bears, der vandt 95-92 efter en særdeles tæt afslutning.

Bakken Bears fører efter onsdagens sejr over Randers Cimbria Basketligaen med 16 sejre efter 17 runder foran randrusianerne, der har vundet 13 kampe. HIC har 12 sejre på fjerdepladsen, overgået af Svendborg Rabbits, der har 13 sejre, men efter 19 kampe.

Horsens IC har tilknyttet holdets tidligere point guard Charles Callison, og når han først er spillet helt ind på holdet, kommer han til at give holdets to mest scorende spillere, David Efianayi og Gage Davis, plads til at score endnu flere point. Veteranen Vedran Borovcanin imponerer igen i år med 16,9 point, 7,3 rebounds og 3,8 assists pr. kamp.

Det er tredje indbyrdes opgør mellem holdene, men det første i Forum Horsens, hvor hjemmeholdet i denne sæson er ubesejret. Bakken Bears vandt 108-89 i det første opgør, der var mere lige end cifrene antyder.

Der er tip off kl. 15:00 – kampen kan ses på Fanseat.com

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League
25 sep 2023

Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League

Bakken Bears fik en fremragende start på den første kvalifikationskamp i Basketball Champions League...
NEWS ARCHIVE