Rivaler mødes søndag

Søndag tager Bakken Bears en kort tur sydpå, når Horsens IC er hjemmehold i rivalopgøret i Forum Horsens. Horsens IC er formstærke, og vil rigtig gerne bide sig fat i halen på Randers Cimbria, der ligger på ligaens andenplads.

Horsens IC startede resultatmæssigt sæsonen noget ustabilt, kulminerende midt i november med nederlaget mod Bears Academi, men har vundet syv ud af de seneste otte kampe. Eneste nederlag i det stretch var mod Bakken Bears, der vandt 95-92 efter en særdeles tæt afslutning.

Bakken Bears fører efter onsdagens sejr over Randers Cimbria Basketligaen med 16 sejre efter 17 runder foran randrusianerne, der har vundet 13 kampe. HIC har 12 sejre på fjerdepladsen, overgået af Svendborg Rabbits, der har 13 sejre, men efter 19 kampe.

Horsens IC har tilknyttet holdets tidligere point guard Charles Callison, og når han først er spillet helt ind på holdet, kommer han til at give holdets to mest scorende spillere, David Efianayi og Gage Davis, plads til at score endnu flere point. Veteranen Vedran Borovcanin imponerer igen i år med 16,9 point, 7,3 rebounds og 3,8 assists pr. kamp.

Det er tredje indbyrdes opgør mellem holdene, men det første i Forum Horsens, hvor hjemmeholdet i denne sæson er ubesejret. Bakken Bears vandt 108-89 i det første opgør, der var mere lige end cifrene antyder.

Der er tip off kl. 15:00 – kampen kan ses på Fanseat.com

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE