Bakken spillere i landsholdsaktion

Denne weekend byder på flere spændende landsholdkampe med Bakken Bears spillere indblandet.

I dag spillede Danmark den første af to kvalifikationskampe mod Belgien. Desværre blev det til en sejr til Belgien på 88-65. De to Bakken spillere Adama Darboe og Daniel Mortensen var landsholdets bedst skydende. Adama Darboe noterede sig for en career high for landsholdet med 18 point, mens Daniel Mortensen ramte 13 point. Trods nederlaget lever håbet stadig for det danske landshold, der med en sejr over Litauen mandag kan spille sig til EM. Den afgørende kamp transmitteres direkte på TV3 Sport og Viaplay mandag aften fra kl. 18:25.

Darko Jukic pådrog sig tidligere på ugen en skade under træning. Derfor var han ikke i truppen til dagens kamp. Skaden vil holde ham ude de næste seks uger. Vi ønsker Darko en god og hurtig genoptræning.

Udover de danske landsholdspillere var Tylor Ongwae i aktion med det kenyanske landshold, fredag aften. Kenya mødte Senegal i kvalifiktationen til FIBA AfroBasket 2021. Kampen endte 69-51 til Senegal. Tylor spillede godt 21 minutter og noterede sig for 6 point. Kenya er i aktion igen i aften, når de møder Angola. Med en sejr kan Kenya kvalificere sig direkte til hovedturneringen. Dog  har Kenya endnu en chance i morgen, hvor de møder Mozambique i en direkte duel om den adgangsgivende 3. plads. Kenyas kampe bliver vist direkte på Livebasketball.tv.

19 maj 2022

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE