Matchbold Bears

Efter en kort landsholdspause, gælder det onsdag igen Basketliga, når Bakken Bears skal forsøge at konvertere den første matchbold. Bakken Bears kan nemlig vinde Basketligaens grundspil, hvis det lykkes at vinde det meste lokale af alle lokalopgør, nemlig kampen mod Bears Academy.

Bakken Bears har i den seneste uges træning måttet undvære fire spillere, der har været afsted med deres landshold. Tylor Ongwae har været i Cameroun, hvor han var en nøglespiller for det kenyanske landshold, der for første gang i 28 år kvalificerede sig til slutrunden om de afrikanske mesterskaber.

Tre spillere har været med de danske landshold, der i Litauen desværre rendte ind i to nederlag, det sidste et hjerteskærende et-pointsnederlag mod hjemmeholdet. Og for at gøre ondt værre, så nåede Darko Jukic ikke at spille, eftersom han brækkede hånden i træningen op til den første kamp.

Pga Corona-karantæneregler spiller Adama Darboe, Daniel Mortensen og Tylor Ongwae ikke onsdagens kamp – for Darko Jukic giver det sig selv, at han ikke er med. Bakken Bears kommer også til at undvære ass. coach Anders Sommer, der har været med landsholdet i Litauen.

Onsdagens modstander fra Bears Academy ligger lige nu på ottendepladsen i Basketligaen. Efter en del nederlag efter tætte kampe, er det senest blevet til to sejre: Først blev BK Amager overbevisende besejret (112-79) og lige inden landsholdspausen blev BMS Herlev Wolfpack slået i Aarhus (68-64).

I holdenes første indbyrdes opgør vandt Bakken Bears 92-80 efter en relativt tæt kamp. Den kamp kom lige efter Bears Academy havde taget sæsonens største skalp, da Horsens IC blev besejret efter tre overtidsperioder.

Bakken Bears fører Basketligaens grundspil med 19 sejre efter 20 spillerunder. Horsens IC (14 sejre i 21 kampe), Randers Cimbria (13 sejre i 20 kampe) samt Svendborg Rabbits (13 sejre i 21 kampe) følger efter bjørnene, og ingen af de tre hold kan hente Bears, hvis det bliver til en sejr onsdag.

Der er tip off kl. 18:30 og kampen kan som altid følges på Fanseat. Du kan se optakt fra kl. 17:50 på Bakken Bears’ konti på YouTube eller Facebook.

 

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE