Sidste grundspilskamp

Basketligaens grundspil kører på de sidste dampe, og holdene er ved at gøre sig klar til slutspillet. De fleste placeringer er låst fast, men mandagens modstander kæmper stadig for at rykke en plads op i tabellen.

Det er sikkert at Bakken Bears og Horsens IC slutter som hhv. nummer et og to, at Team Fog Næstved bliver nummer fem samt at Værløse, Wolfpack og Bears Academy bliver hhv. nummer seks, syv og otte. Tilbage resterer blot om Randers Cimbria eller Svendborg Rabbits bliver nummer tre eller fire. Randrusianerne har overhånden, idet de endegyldgt kan sikre sig tredjepladsen med en sejr onsdag over BMS Herlev Wolfpack. Svendborg skal, for at blive nummer tre, håbe kronjyderne træder forkert og samtidig skal fynboerne slå Bakken Bears mandag i Vejlby-Risskov Hallen.

Efter holdet vandt grundspillet, har Bakken Bears oplevet svingende præstationer og resultater. Det hænger bl.a. sammen med flere skader – senest sad Darko Jukic, Thomas Lærke, Daniel Mortensen og Tylor Ongwae. Hvor førstnævnte pga en brækket hånd ikke bliver klar til mandagens opgør mod Svendborg, så har de tre øvrige genoptaget træningen.

Svendborg har haft en stærkt sæson, og var det ikke for et et-pointsnederlag midt i marts mod Randers Cimbria, havde tredjepladsen, og en på papiret lettere kvartfinale, været sikret. Rabbits har i kampene siden vundet et par storsejre – en 43-pointsejr over Wolfpack og en gevinst på hele 65 point over BK Amager.

Det er femte gang i sæsonen de to hold mødes. Bakken Bears vandt pokalkvartfinalen og de to første ligakampe, mens Rabbits vandt det seneste opgør (103-97).

Der er tip off kl. 18.30 i Vejlby-Risskov Hallen – du kan se BearsTV optakt fra kl. 17.50 (se med på Bakken Bears’ facebook og YouTube-side). Selv kampen kan ses på Fanseat.com.

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE