Steffen Wich skifter til spansk storklub

’Det er en fantastisk mulighed. Jeg vil fortryde, hvis jeg ikke tager den chance. Jeg har tillid til at Bears nok skal hive titlerne hjem også uden mig,’ siger den nu tidligere head coach Steffen Wich. Udmeldingen kommer oven på offentliggørelsen af at Steffen Wich med øjeblikket virkning tager over hos det spanske storhold MoraBanc Baxi Malaga, der lige nu ligger lige udenfor slutspilspladserne i Europas stærkeste nationale liga, ACB.

Steffen Wich, der allerede havde meldt, at han ville stoppe i Bakken Bears med udgangen af indeværende sæson pga. opstilling til byrådsvalget, flytter til det sydspanske med øjeblikkelig virkning. Den spanske klub fik øje på den danske træner, da Bakken Bears tidligere på sæsonen deltog i Basketball Champions League, hvor holdet sluttede med at besejret nummer tre i ACB, Tenerife.

’Det er naturligvis en bet, at vi skal undvære Steffen i sæsonens afslutning, men vi har ikke villet stå i vejen for den enorme mulighed. Vi er stolte over, at også vores coaches rekrutteres af udenlandske klubber,’ siger sportsdirektør Michael Piloz.

Det bliver den resterende del af trænerteamet, bestående af Anders Sommer og Jakob Freil, der kommer til at færdiggøre sæsonen for Bakken Bears. Til at hjælpe sig har de to erfarne trænere hevet Chris Christoffersen ind i teamet. Den tidligere Bearsspiller skal fungere som tekniktræner i trænerstaben.

’Jeg har fuld tillid til at Anders og Jakob med tilføjelsen af Chris kan løse de opgaver vi har foran os, herunder lørdagens pokalfinale i Horsens,’ siger Michael Piloz.

I pokalfinalen møder Bakken Bears Horsens IC lørdag kl. 16.30. Slutspillet om det danske mesterskab starter tirsdag, når Bakken Bears tager imod Bears Academy.

 

Efterfølgende opdatering: Der er naturligvis tale om en aprilsnar…. Steffen Wich færdiggør sæsonen 2020/21 med Bakken Bears.

 

Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
NEWS ARCHIVE