Steffen Wich skifter til spansk storklub

’Det er en fantastisk mulighed. Jeg vil fortryde, hvis jeg ikke tager den chance. Jeg har tillid til at Bears nok skal hive titlerne hjem også uden mig,’ siger den nu tidligere head coach Steffen Wich. Udmeldingen kommer oven på offentliggørelsen af at Steffen Wich med øjeblikket virkning tager over hos det spanske storhold MoraBanc Baxi Malaga, der lige nu ligger lige udenfor slutspilspladserne i Europas stærkeste nationale liga, ACB.

Steffen Wich, der allerede havde meldt, at han ville stoppe i Bakken Bears med udgangen af indeværende sæson pga. opstilling til byrådsvalget, flytter til det sydspanske med øjeblikkelig virkning. Den spanske klub fik øje på den danske træner, da Bakken Bears tidligere på sæsonen deltog i Basketball Champions League, hvor holdet sluttede med at besejret nummer tre i ACB, Tenerife.

’Det er naturligvis en bet, at vi skal undvære Steffen i sæsonens afslutning, men vi har ikke villet stå i vejen for den enorme mulighed. Vi er stolte over, at også vores coaches rekrutteres af udenlandske klubber,’ siger sportsdirektør Michael Piloz.

Det bliver den resterende del af trænerteamet, bestående af Anders Sommer og Jakob Freil, der kommer til at færdiggøre sæsonen for Bakken Bears. Til at hjælpe sig har de to erfarne trænere hevet Chris Christoffersen ind i teamet. Den tidligere Bearsspiller skal fungere som tekniktræner i trænerstaben.

’Jeg har fuld tillid til at Anders og Jakob med tilføjelsen af Chris kan løse de opgaver vi har foran os, herunder lørdagens pokalfinale i Horsens,’ siger Michael Piloz.

I pokalfinalen møder Bakken Bears Horsens IC lørdag kl. 16.30. Slutspillet om det danske mesterskab starter tirsdag, når Bakken Bears tager imod Bears Academy.

 

Efterfølgende opdatering: Der er naturligvis tale om en aprilsnar…. Steffen Wich færdiggør sæsonen 2020/21 med Bakken Bears.

 

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE