Steffen Wich skifter til spansk storklub

’Det er en fantastisk mulighed. Jeg vil fortryde, hvis jeg ikke tager den chance. Jeg har tillid til at Bears nok skal hive titlerne hjem også uden mig,’ siger den nu tidligere head coach Steffen Wich. Udmeldingen kommer oven på offentliggørelsen af at Steffen Wich med øjeblikket virkning tager over hos det spanske storhold MoraBanc Baxi Malaga, der lige nu ligger lige udenfor slutspilspladserne i Europas stærkeste nationale liga, ACB.

Steffen Wich, der allerede havde meldt, at han ville stoppe i Bakken Bears med udgangen af indeværende sæson pga. opstilling til byrådsvalget, flytter til det sydspanske med øjeblikkelig virkning. Den spanske klub fik øje på den danske træner, da Bakken Bears tidligere på sæsonen deltog i Basketball Champions League, hvor holdet sluttede med at besejret nummer tre i ACB, Tenerife.

’Det er naturligvis en bet, at vi skal undvære Steffen i sæsonens afslutning, men vi har ikke villet stå i vejen for den enorme mulighed. Vi er stolte over, at også vores coaches rekrutteres af udenlandske klubber,’ siger sportsdirektør Michael Piloz.

Det bliver den resterende del af trænerteamet, bestående af Anders Sommer og Jakob Freil, der kommer til at færdiggøre sæsonen for Bakken Bears. Til at hjælpe sig har de to erfarne trænere hevet Chris Christoffersen ind i teamet. Den tidligere Bearsspiller skal fungere som tekniktræner i trænerstaben.

’Jeg har fuld tillid til at Anders og Jakob med tilføjelsen af Chris kan løse de opgaver vi har foran os, herunder lørdagens pokalfinale i Horsens,’ siger Michael Piloz.

I pokalfinalen møder Bakken Bears Horsens IC lørdag kl. 16.30. Slutspillet om det danske mesterskab starter tirsdag, når Bakken Bears tager imod Bears Academy.

 

Efterfølgende opdatering: Der er naturligvis tale om en aprilsnar…. Steffen Wich færdiggør sæsonen 2020/21 med Bakken Bears.

 

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE