Bears i udekamp i finale 2

Torsdag gælder det sæsonens anden DM-finale, når Horsens IC skal forsvare deres hjemmebane i Forum Horsens. Finaleserien spilles bedst af syv, så selv hvis Bakken Bears gentager sejren fra den første finale, er der stadig lang vej til de nødvendige fire sejre.

Bakken Bears vandt den første kamp 106-90. Bjørnene førte med blot seks point ved pausen, men en tredje periode med en masse intensitet i forsvaret afgjorde kampen. For HIC havde Bakken Bears især store problemer med center Richmond Aririguzoh. Også HIC stærke guardtrio Gage Davis, David Efianayi og Charles Callison, der i alt scorede 48 point, gav Bears udfordringer, ligesom de i den resterende del af sæsonen har givet modstanderne problemer.

Den afgørende kolonne på statistikarket i det første opgør var antallet af rebounds. Bakken Bears vandt den kategori 43-31, hvilket resulterede i, at vinderne fra kamp et fik 11 afslutninger flere end modstanderen (80-69).

Hvis Horsens IC skal kigge på, hvad der lykkedes i det første opgør, kan holdet fokusere på en flot topointprocent på 58 (28/48) og antallet af straffekast (20, hvoraf HIC scorede de 16). Til gengæld var en trepointprocenten på 28 (6/21) en smule under par, og noget HIC kan forbedre i de kommende kampe.

Bakken Bears havde i det første finaleopgør Darko Jukic tilbage efter en håndskade. Jukic scorede 10 point i sin første kamp i næste tre måneder, og der er ingen tvivl om, at yderligere træninger og kampe vil give Jukic ekstra styrke.

Det andet finaleopgør tippes i gang kl. 18:45 og kan ses på fanseat.com. Desværre vil der ikke være tilskuere i Forum Horsens. Den tredje finalekamp spilles på mandag kl. 18:30 i Vejlby-Risskov Hallen.

Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
NEWS ARCHIVE