Dansk toptræner overtager tøjlerne i Bakken Bears

Det bliver den 37-årige Anders Sommer, der overtager positionen som head coach for Bakken Bears. Anders Sommer har i det seneste halvandet år fungeret som assistant coach for den hidtidige head coach Steffen Wich, der har valgt at lægge taktikbrættet på hylden efter fem danske mesterskaber i træk.

Anders Sommer, der er opvokset i Værløse Basketball Klub, hvor han bl.a. var head coach fra 2016 til 2018, kom til Bakken Bears i november 2019. Anders Sommer har også erfaring fra 10 år som dansk ungdomslandstræner.

’At stå i spidsen for Skandinaviens bedste klubhold er en stor ære og en drøm. Jeg er stolt af at stå side om side med en erfaren spillertrup af vindere, en knivskarp stab og en topprofessionel organisation fyldt med gode mennesker. Vi har en spændende sæson foran os, hvor vi jagter nye titler og europæiske sejre’, siger den nye head coach Anders Sommer.

’Det glæder os, at der er så meget talent i danske trænerkredse, så vi fortsat kan have en dansk head coach. Anders er den træner, der bedst lever op til de krav vi har. Han har alle de rette faglige kompetencer til at løfte opgaven, og han har gennem det seneste halvandet år lagt yderligere på ift den internationale erfaring. Samtidig kender han kulturen og de nationale og internationale ambitioner’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Der er gennem et stykke tid blevet arbejdet på at ansætte en assistant coach. Det arbejde intensiveres nu yderligere, ligesom der også fokuseres på at få truppen til den kommende sæson på plads.

Træningen til den nye sæson indledes i de allerførste dage i august, mens de første kampe bliver midt i september.

 

PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
NEWS ARCHIVE