Dansk toptræner overtager tøjlerne i Bakken Bears

Det bliver den 37-årige Anders Sommer, der overtager positionen som head coach for Bakken Bears. Anders Sommer har i det seneste halvandet år fungeret som assistant coach for den hidtidige head coach Steffen Wich, der har valgt at lægge taktikbrættet på hylden efter fem danske mesterskaber i træk.

Anders Sommer, der er opvokset i Værløse Basketball Klub, hvor han bl.a. var head coach fra 2016 til 2018, kom til Bakken Bears i november 2019. Anders Sommer har også erfaring fra 10 år som dansk ungdomslandstræner.

’At stå i spidsen for Skandinaviens bedste klubhold er en stor ære og en drøm. Jeg er stolt af at stå side om side med en erfaren spillertrup af vindere, en knivskarp stab og en topprofessionel organisation fyldt med gode mennesker. Vi har en spændende sæson foran os, hvor vi jagter nye titler og europæiske sejre’, siger den nye head coach Anders Sommer.

’Det glæder os, at der er så meget talent i danske trænerkredse, så vi fortsat kan have en dansk head coach. Anders er den træner, der bedst lever op til de krav vi har. Han har alle de rette faglige kompetencer til at løfte opgaven, og han har gennem det seneste halvandet år lagt yderligere på ift den internationale erfaring. Samtidig kender han kulturen og de nationale og internationale ambitioner’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Der er gennem et stykke tid blevet arbejdet på at ansætte en assistant coach. Det arbejde intensiveres nu yderligere, ligesom der også fokuseres på at få truppen til den kommende sæson på plads.

Træningen til den nye sæson indledes i de allerførste dage i august, mens de første kampe bliver midt i september.

 

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League
25 sep 2023

Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League

Bakken Bears fik en fremragende start på den første kvalifikationskamp i Basketball Champions League...
NEWS ARCHIVE