Dansk toptræner overtager tøjlerne i Bakken Bears

Det bliver den 37-årige Anders Sommer, der overtager positionen som head coach for Bakken Bears. Anders Sommer har i det seneste halvandet år fungeret som assistant coach for den hidtidige head coach Steffen Wich, der har valgt at lægge taktikbrættet på hylden efter fem danske mesterskaber i træk.

Anders Sommer, der er opvokset i Værløse Basketball Klub, hvor han bl.a. var head coach fra 2016 til 2018, kom til Bakken Bears i november 2019. Anders Sommer har også erfaring fra 10 år som dansk ungdomslandstræner.

’At stå i spidsen for Skandinaviens bedste klubhold er en stor ære og en drøm. Jeg er stolt af at stå side om side med en erfaren spillertrup af vindere, en knivskarp stab og en topprofessionel organisation fyldt med gode mennesker. Vi har en spændende sæson foran os, hvor vi jagter nye titler og europæiske sejre’, siger den nye head coach Anders Sommer.

’Det glæder os, at der er så meget talent i danske trænerkredse, så vi fortsat kan have en dansk head coach. Anders er den træner, der bedst lever op til de krav vi har. Han har alle de rette faglige kompetencer til at løfte opgaven, og han har gennem det seneste halvandet år lagt yderligere på ift den internationale erfaring. Samtidig kender han kulturen og de nationale og internationale ambitioner’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Der er gennem et stykke tid blevet arbejdet på at ansætte en assistant coach. Det arbejde intensiveres nu yderligere, ligesom der også fokuseres på at få truppen til den kommende sæson på plads.

Træningen til den nye sæson indledes i de allerførste dage i august, mens de første kampe bliver midt i september.

 

Spotlight Gustav Knudsen
08 feb 2023

Spotlight Gustav Knudsen

Dunkeministeren Gustav Knudsen er oprindeligt fra Virum, men flyttede allerede som 16-årig til Spanien,...
Fastelavn i hulen
08 feb 2023

Fastelavn i hulen

Lørdag 11 februar kl.14. starter en hektisk uge for Bakken Bears. Første modstander er...
Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus
07 feb 2023

Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus

Studenterhus Aarhus er igen med til at skabe den fedeste studenterfest i Aarhus. Ølbaren...
Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?
06 feb 2023

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev...
NEWS ARCHIVE