Bears henter ny point guard

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med den canadisk-jamaicanske spiller Jarred Ogungbemi-Jackson. Jackson er en erfaren point guard, der skal styre Bearsholdet i angrebet på en ny DM-titel og i jagten på europæisk succes.

Head coach Anders Sommer ser en spiller, der passer til Bears-stilen: ’Jarred er en stærk, rutineret guard med sult efter europæisk succes. Han gør altid sine medspillere bedre. Han passer til vores spillestil, og han er samtidig en stor scoringstrussel.’

Jarred Ogungbemi-Jackson ser frem til den kommende sæson: ’Jeg glæder mig utrolig meget til at være en del af Bakken Bears efter sommerferien. Klubben har store ambitioner om at vinde titler og om at konkurrere i de europæiske turneringer, og jeg kan ikke vente med at komme i gang.’

Jarred Ogungbemi-Jackson er 30 år, 178 cm og opvokset i Canada. Han har imidlertidig også jamaicansk pas, og vil derfor ikke tælle på udlændingekontoen efter Basketligaens regelsæt. Jarred Ogungbemi-Jackson spillede college-basketball hos University of Calgary i Canada, og har været professionel siden 2015 – i Portugal, Spanien, Frankrig, Canada og senest hos Kataja (Finland) og Donar Groningen (Holland). I begge de to seneste sæsoner, har han spillet overfor Bakken Bears. Jarred Ogungbemi-Jackson scorede således 21 point, da Bakken Bears vandt knebent over Kataja i FIBA Europe Cup i efteråret 2019, og han supplerede med imponerende 7 rebounds og 6 assists. I efteråret 2020 spillede Bears imod Groningen i en træningskamp.

Den canadisk-jamaicanske point guard har produceret imponerende statistikker i de seneste sæsoner. I 2019 snittede han i den finske liga 18,1 point, 5,5 rebounds og 6,2 assists – sidstnævnte var næstflest i ligaen. I FIBA Europe Cup var produktionen i samme sæson 16,5 point, 5,1 rebounds og 7,4 assists (tredjeflest i turneringen). Og i den seneste sæson var han den tredjemest scorende i den hollandske liga med 17,7 point – samtidig blev han noteret for 5,0 rebounds og 3,6 assists – og dybt imponerende scoringsprocenter (49,8% af sine trepointforsøg).

Jarred Ogungbemi-Jackson kommer til Danmark, så han er klar til træningsstarten den 2. august.

 

Foto: www.fiba.com

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE