Bears får spansk assistant coach

Staben rundt om holdet er nu på plads, efter Bakken Bears har lavet en toårig aftale med spanske David Gomez, der skal fungere som assistant coach i et basketballtrænerteam, der også består af head coach Anders Sommer, assistant coach Thomas Hemmingsen og teknisk coach Jakob Freil.

32-årige David Gomez har erfaring som assistant coach i Venezuela, i den næstbedste spanske række (LEB Gold), og i de to bedste tyske rækker, bl.a. hos Braunschweig i BBL. Gomez har også været assistent i Basketligaen, nemlig i 2015/16, hvor han var i Hørsholm. Den spanske basketballtræner har endvidere erfaring som ansvarlig for trænerteamet både fra Bolivia og fra sidste sæson, hvor han åbnede sæsonen som head coach for Huesca i LEB Gold.

’Det er en drøm for mig at komme til Bakken Bears – at være en del af en vinderorganisation med et fantastisk projekt, er en afgørende årsag til at komme tilbage til Danmark. Alle i Europa ved, at Bakken Bears er en af de førende klubber i Skandinavien med en lang basketballtradition bag sig, og det er en kæmpe udfordring at skulle bidrage til klubbens fortsatte udvikling, og til at fortsætte med at vinde. Jeg glæder mig til at være en del af familien og bidrage til at klubben tager næste skridt’, siger David Gomez.

Bears head coach Anders Sommer ser frem til samarbejdet med David Gomez: ‘David kommer til os efter varme anbefalinger fra nære kontakter. Han har en smittende positiv energi og er kendt som en hårdtarbejdende taktisk begavelse, der også er dygtig til individuel spillerudvikling. Vi har allerede god kemi og jeg ser frem til samarbejdet.’

Gomez, der bliver 1. assistant coach i Bears trænerteamet og bl.a. bliver ankerpersonen i scoutingen af modstanderne, kommer til Danmark i slutningen af juli, klar til træningsstart den 2. august.

Udover basketballtrænerteamet, består Bakken Bears’ staben af: Andreas K. Christensen (fysisk træner), Jens Knudsen, Søren Ege og Rune Bøttcher (fysioterapeuter), Rasmus Lederballe (læge) samt Sveinn Palmar Einarsson, der tiltræder som ny team manager.

Foto: @djsoulclap

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
Ung Hadsten-guard i Bearstruppen
14 jul 2024

Ung Hadsten-guard i Bearstruppen

19-årige Filip Ates bliver en del af Bakken Bears-truppen. Den 185 cm høje guard...
NEWS ARCHIVE