Bears får spansk assistant coach

Staben rundt om holdet er nu på plads, efter Bakken Bears har lavet en toårig aftale med spanske David Gomez, der skal fungere som assistant coach i et basketballtrænerteam, der også består af head coach Anders Sommer, assistant coach Thomas Hemmingsen og teknisk coach Jakob Freil.

32-årige David Gomez har erfaring som assistant coach i Venezuela, i den næstbedste spanske række (LEB Gold), og i de to bedste tyske rækker, bl.a. hos Braunschweig i BBL. Gomez har også været assistent i Basketligaen, nemlig i 2015/16, hvor han var i Hørsholm. Den spanske basketballtræner har endvidere erfaring som ansvarlig for trænerteamet både fra Bolivia og fra sidste sæson, hvor han åbnede sæsonen som head coach for Huesca i LEB Gold.

’Det er en drøm for mig at komme til Bakken Bears – at være en del af en vinderorganisation med et fantastisk projekt, er en afgørende årsag til at komme tilbage til Danmark. Alle i Europa ved, at Bakken Bears er en af de førende klubber i Skandinavien med en lang basketballtradition bag sig, og det er en kæmpe udfordring at skulle bidrage til klubbens fortsatte udvikling, og til at fortsætte med at vinde. Jeg glæder mig til at være en del af familien og bidrage til at klubben tager næste skridt’, siger David Gomez.

Bears head coach Anders Sommer ser frem til samarbejdet med David Gomez: ‘David kommer til os efter varme anbefalinger fra nære kontakter. Han har en smittende positiv energi og er kendt som en hårdtarbejdende taktisk begavelse, der også er dygtig til individuel spillerudvikling. Vi har allerede god kemi og jeg ser frem til samarbejdet.’

Gomez, der bliver 1. assistant coach i Bears trænerteamet og bl.a. bliver ankerpersonen i scoutingen af modstanderne, kommer til Danmark i slutningen af juli, klar til træningsstart den 2. august.

Udover basketballtrænerteamet, består Bakken Bears’ staben af: Andreas K. Christensen (fysisk træner), Jens Knudsen, Søren Ege og Rune Bøttcher (fysioterapeuter), Rasmus Lederballe (læge) samt Sveinn Palmar Einarsson, der tiltræder som ny team manager.

Foto: @djsoulclap

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE