I dag kipper vi med flaget for Tylor Ongwae

I dag fylder årets forsvarsspiller i Basketligaen, Tylor Ongwae, 30 år, og vi ønsker derfor “Ty” stort tillykke med at runde den flotte milepæl. Det er dog ikke det eneste, der sker for Tylor Ongwae i dag. Vi kan nemlig glæde alle jer derude med, at han har forlænget sin aftale med Bakken Bears for endnu en sæson!

”Tylor er enhver træners drøm. Han løber konstant, og når de andre spillere står med hænderne på knæerne, så står han fortsat klar til at løbe endnu mere. Han er utrættelig. Han har en fantastisk mentalitet. Han er altid villig til at knokle en vis legemsdel ud af bukserne i holdets tjeneste,” udtalte sportsdirektør Michael Piloz i 2018, da Tylor kom til klubben. Han har ikke ændret mening: ”Tylor har så meget, der ikke kan læses i statistikkerne, og derfor er det en kæmpe fornøjelse at vi har kunnet forlænge Tylors aftale”, siger sportsdirektøren i juli 2021.

Siden da har han siden spillet 134 kampe og scoret 1389 points for Bears og leveret stribevis af highlights, mens han i den anden ende altid har været en central del af forsvarsspillet. Derudover har han været med til at vinde tre danske mesterskaber samt to pokaltitler.

 

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League
25 sep 2023

Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League

Bakken Bears fik en fremragende start på den første kvalifikationskamp i Basketball Champions League...
NEWS ARCHIVE