I dag kipper vi med flaget for Tylor Ongwae

I dag fylder årets forsvarsspiller i Basketligaen, Tylor Ongwae, 30 år, og vi ønsker derfor “Ty” stort tillykke med at runde den flotte milepæl. Det er dog ikke det eneste, der sker for Tylor Ongwae i dag. Vi kan nemlig glæde alle jer derude med, at han har forlænget sin aftale med Bakken Bears for endnu en sæson!

”Tylor er enhver træners drøm. Han løber konstant, og når de andre spillere står med hænderne på knæerne, så står han fortsat klar til at løbe endnu mere. Han er utrættelig. Han har en fantastisk mentalitet. Han er altid villig til at knokle en vis legemsdel ud af bukserne i holdets tjeneste,” udtalte sportsdirektør Michael Piloz i 2018, da Tylor kom til klubben. Han har ikke ændret mening: ”Tylor har så meget, der ikke kan læses i statistikkerne, og derfor er det en kæmpe fornøjelse at vi har kunnet forlænge Tylors aftale”, siger sportsdirektøren i juli 2021.

Siden da har han siden spillet 134 kampe og scoret 1389 points for Bears og leveret stribevis af highlights, mens han i den anden ende altid har været en central del af forsvarsspillet. Derudover har han været med til at vinde tre danske mesterskaber samt to pokaltitler.

 

19 maj 2022

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE