I dag kipper vi med flaget for Tylor Ongwae

I dag fylder årets forsvarsspiller i Basketligaen, Tylor Ongwae, 30 år, og vi ønsker derfor “Ty” stort tillykke med at runde den flotte milepæl. Det er dog ikke det eneste, der sker for Tylor Ongwae i dag. Vi kan nemlig glæde alle jer derude med, at han har forlænget sin aftale med Bakken Bears for endnu en sæson!

”Tylor er enhver træners drøm. Han løber konstant, og når de andre spillere står med hænderne på knæerne, så står han fortsat klar til at løbe endnu mere. Han er utrættelig. Han har en fantastisk mentalitet. Han er altid villig til at knokle en vis legemsdel ud af bukserne i holdets tjeneste,” udtalte sportsdirektør Michael Piloz i 2018, da Tylor kom til klubben. Han har ikke ændret mening: ”Tylor har så meget, der ikke kan læses i statistikkerne, og derfor er det en kæmpe fornøjelse at vi har kunnet forlænge Tylors aftale”, siger sportsdirektøren i juli 2021.

Siden da har han siden spillet 134 kampe og scoret 1389 points for Bears og leveret stribevis af highlights, mens han i den anden ende altid har været en central del af forsvarsspillet. Derudover har han været med til at vinde tre danske mesterskaber samt to pokaltitler.

 

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE