Første udekamp bliver i Randers!

Når Randers Cimbria onsdag aften tager imod Bakken Bears i Arena Randers, er det helt sikkert et hjemmehold, der tørster efter den første sejr. Det er set i lyset af en snævert nederlag til Team FOG Næstved i sidste uge, hvor Randers manglede tre af de helt store profiler.

I Næstved var Randers uden veteranen Chris Nielsen, den danske landsholdsspiller Sami Eleraky, Tobias Christensen, der er vendt hjem fra et ophold i Spanien, samt coach Charlie Burgess. Alligevel var kronjyderne så tæt på sejren i Næstved, som man næsten kan være. Randers havde bolden med 2,1 sekunder på uret og fik sidste skud, men missede.

Sami Eleraky venter stadig på spilletilladelse, mens Nielsen og Christensen på papiret er klar. Når Eleraky at få spilletilladelse, og er de alle tre uden skader, er det en væsentlig forbedring af et allerede godt hold. Brantley Bynum og Reginald Kissoonlal er tilbage fra sidste sæson, mens Robert Crawford, der blev topscorer mod Næstved, og Trey Phills er nye amerikanere på holdet. Også 18-årige danske Jonathan Klussman er hentet til Randers fra Amager, hvor han de seneste to sæsoner har scoret 17 point i gennemsnit.

Bakken kommer ind til kampen i Randers med en sejr over Horsens i bæltet. Det var en kamp, hvor stemningen var høj i Vejlby-Risskov Hallen, og hvor spillet i perioder levede op til stemningen. Især i kampens sidste tredjedel viste Bakken, at topniveauet er højt, og det spil skal findes frem mod Randers på udebane.

Randers Cimbria bliver uden den helt store profil, Chris Nielsen, som har fået karantæne for brok til dommerne under seneste kamp mod Næstved.

Kampen afvikles i Arena Randers onsdag 29. september kl. 18:30.

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
NEWS ARCHIVE