Første udekamp bliver i Randers!

Når Randers Cimbria onsdag aften tager imod Bakken Bears i Arena Randers, er det helt sikkert et hjemmehold, der tørster efter den første sejr. Det er set i lyset af en snævert nederlag til Team FOG Næstved i sidste uge, hvor Randers manglede tre af de helt store profiler.

I Næstved var Randers uden veteranen Chris Nielsen, den danske landsholdsspiller Sami Eleraky, Tobias Christensen, der er vendt hjem fra et ophold i Spanien, samt coach Charlie Burgess. Alligevel var kronjyderne så tæt på sejren i Næstved, som man næsten kan være. Randers havde bolden med 2,1 sekunder på uret og fik sidste skud, men missede.

Sami Eleraky venter stadig på spilletilladelse, mens Nielsen og Christensen på papiret er klar. Når Eleraky at få spilletilladelse, og er de alle tre uden skader, er det en væsentlig forbedring af et allerede godt hold. Brantley Bynum og Reginald Kissoonlal er tilbage fra sidste sæson, mens Robert Crawford, der blev topscorer mod Næstved, og Trey Phills er nye amerikanere på holdet. Også 18-årige danske Jonathan Klussman er hentet til Randers fra Amager, hvor han de seneste to sæsoner har scoret 17 point i gennemsnit.

Bakken kommer ind til kampen i Randers med en sejr over Horsens i bæltet. Det var en kamp, hvor stemningen var høj i Vejlby-Risskov Hallen, og hvor spillet i perioder levede op til stemningen. Især i kampens sidste tredjedel viste Bakken, at topniveauet er højt, og det spil skal findes frem mod Randers på udebane.

Randers Cimbria bliver uden den helt store profil, Chris Nielsen, som har fået karantæne for brok til dommerne under seneste kamp mod Næstved.

Kampen afvikles i Arena Randers onsdag 29. september kl. 18:30.

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
Svendborg Rabbits og Bakken Bears har en lang historie
26 nov 2023

Svendborg Rabbits og Bakken Bears har en lang historie

Vi fortsætter med at se på historien frem mod pokalbragene søndag 3. december. Når...
Black Week i Bears Shop og på billetter
24 nov 2023

Black Week i Bears Shop og på billetter

I uge 47 er der Black Week hos Bakken Bears, hvor vi lancerer et...
NEWS ARCHIVE