Ulve med ny strategi gæster Aarhus og Bakken Bears

Lørdag tager Bakken Bears imod BMS Herlev i Vejlby-Risskov Hallen. Siden sidste sæson har hovedstadsklubben droppet navnet Wolfpack og trukket holdet tættere på rødderne i moderklubben, for at give unge, lokale spillere en chance i Basketligaen. Køb billet her.

Det har resulteret i en spillertrup, hvor coach Adrian Moss råder over ikke mindre end 21 spillere, hvoraf 14 er født efter årtusindskiftet. Ikke alle er opvokset i BMS Herlev, men der er en klar strategi om at give unge danskere chancen.

En af dem er 21-årige Leonardo Carlino, der efter to kampe er holdets topscorer med 16,5 point pr. kamp. Han fik debut i Basketligaen for Hørsholm allerede i 2017, men har tilbragt de seneste to sæsoner i Svendborg, med begrænset spilletid. Nu har han fået muligheden for at vise hvad han kan i BMS Herlev.

Et andet eksempel på klubbens strategi er 17-årige Marqus Marion, der efter to kampe er at finde på femtepladsen over de bedste reboundere i Basketligaen, med over 10 i gennemsnit. Den 200 centimeter høje forward er opvokset i BMS Herlev og har nu fået chancen.

På resultattavlen har BMS Herlev vundet en og tabt en, mod henholdsvis Amager og Næstved, endda uden amerikansk hjælp. Tirus Smith har i skrivende stund endnu ikke fået spilletilladelsen klar, men kommer den igennem til lørdag, vil den 204 centimeter høje center med en fortid på University of Louisiana være en klar forstærkning.

Bakken stiller op med fuldt hold, uden skader.

Kampinfo:
Række: Basketligaen
Hold: Bakken Bears mod BMS Herlev
Tid: 9. oktober 14:00
Sted: Vejlby-Risskov Hallen
Statistik (v. kampstart): https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/1905525/

Billede: Per Bille/Ry Foto

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE