Bakken Bears-anfører kan tangere rekord, når to af Basketligaens ubesejrede mødes lørdag

Bakken Bears’ anfører Morten Sahlertz kan lørdag tangere Chris Christoffersens klubrekord med 556 spillede kampe, når to af de tre ubesejrede hold i Basketligaen mødes lørdag i Næstved. Når den kamp er slut, vil kun det ene af holdene være ubesejret, sammen med Svendborg, der er det tredje hold, der endnu ikke har tabt.

Morten Sahlertz fik debut for Bakken Bears i Hørsholmhallen 14. oktober 2006, i en Bakken-sejr på 15 point, hvor den 17-årige kommende anfører ikke kom på scoringstavlen. Siden da er det blevet til 3.277 point i den sort/hvide trøje og med blot en enkelt kamp mere vil Sahlertz tangere Chris Christoffersens klubrekord. Går alt godt, tangeres rekorden altså mod Næstved og bliver Sahlertz’ egen onsdag i FIBA Europe Cup hjemmekampen mod Tsmoki Minsk.

Næstved har et firkløver af profiler, der står for hovedparten af pointene, i Bubo Palo, Brevin Pritzl, Kameron Williams, samt Vincent Bailey. De fire står for 72 af Næstveds gennemsnitlige 94 point pr. kamp. Sammen med den danske trio Frederik Hougaard Nielsen, Martin Poulsen og Mathias Bak Christensen står de da også for hovedparten af minutterne i det sydsjællandske.

Næstved har spillet fire kampe og kun sæsonpræmieren bød på en spændende afslutning. Her var Randers på besøg i en kamp, der endte 96-94, mens kampene mod Horsens, Copenhagen og BMS Herlev alle var afgjort inden slutfasen.

Bakken er også kommet perfekt fra start i den danske liga. Det er blevet til sikre sejre over BMS Herlev, Randers, Bears Academy og Horsens, selv om spillet ikke har været prangende hele vejen igennem kampene.

I de europæiske kampe har Bakken stadig en sejr til gode, efter to nederlag i FIBA Europe Cup de seneste uger. En sejr over Næstved kan give den nødvendige selvtillid til den vigtige hjemmekamp onsdag 17. oktober mod Tsmoki Minsk.

Næstved – Bakken spilles i Arena Næstved lørdag 23. oktober 15:00

 

Foto: Carl Erik Hesseldal

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE