Bakken Bears på endnu en svær Europæisk opgave

Bakken Bears begynder mandag eftermiddag en todages rejse til Tyrkiet, hvor Bahcesehir fra Istanbul venter onsdag i FIBA Europe Cup. Det tyrkiske hold inkluderer blandt andet Sam Dekker, der har over 200 NBA-kampe på CV’et.

Bakken Bears har trukket en svær gruppe, med det russiske tophold Avtodor Saratov, som tog sejren i sidste sekund i Aarhus i sidste uge, og tyrkiske Bahcesehir, som venter onsdag.

Således slog Bahcesehir let London Lions med 25 point i FIBA Europe Cup og i sidste uge måtte de forsvarende EuroLeague mestre fra Anadolu Efes ud i en ekstra-periode, inden de på hjemmebane kunne besejre Bahcesehir i den tyrkiske liga.

Søndag fik Sam Dekker, med over 200 NBA-kampe på CV’et, så debut for tyrkerne i en let sejr over Bursaspor, hvor amerikaneren blev topscorer med 21 point, på syv scoringer på ni forsøg indenfor tre-points linjen.

Herudover er tyrkernes helt store stjerne shooting guard Jamar Smith, som i sidste sæson kvalificerede Unics Kazan til EuroLeague. Han er en guard, som kan score fra alle steder på gulvet.

Bakken Bears går dog selvsikre ind til alle kampe. Sidste onsdag var det danske hold således foran med to et sekund før tid mod Avtodor Saratov, inden russerne med et desperationsskud tog sejren. Det fik Bakken Bears head coach Anders Sommer til at påpege, at Bears er et hold, man skal regne med:

– Der var mange, der talte om, hvor godt et hold Avtodor er, og om uh, hvor er de gode. Ja, de er et godt hold, men det er vi også. Den selvtillid er der heldigvis i omklædningsrummet, sagde Anders Sommer.

Bakken Bears’ fans mødesPV – Kaffe & Cocktails i Aarhus midtby for at se kampen.

Kampen spilles onsdag 15. december 15:00 i Energy Sports Hall i Istanbul.

Kampside med livestream, billeder og stats: https://www.fiba.basketball/europecup/21-22/game/1512/Bahcesehir-College–Bakken-Bears

Billede: Per Bille/Ry Foto

Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
NEWS ARCHIVE