Aflysning af Teddy Bear Toss: Loyale partnere redder julen for Børnenes Kontor

Nogle af Bakken Bears’ trofaste partnere træder ind og hjælper med at sikre bamser til lokale børn. Det sker efter fredagens coronanedlukning gør, at mandagens kamp mod Randers Cimbria afvikles uden tilskuere. Tilskuerne får pengene tilbage for billetterne og Teddy Bear Toss afvikles i meget alternativ form.

Mandag skulle have været en af årets festligste dage for Bakken Bears, klubbens fans og sponsorer, samt ikke mindst Børnenes Kontor, med det årlige Teddy Bear Toss. Det skulle have regnet med bamser over spillerne, når Bakken Bears ramte den første tre-pointer i kampen. De bamser skulle have landet i aarhusianske hjem som julegaver til børn, unge og enlige med børn, der er økonomisk trængte og herudover rammes af sygdom, handicap eller andet der gør, at de pludselig er havnet i en svær situation.

Uden tilskuere i hallen købes ingen bamser, men en gruppe trofaste partnere er trådt til for at sikre at en stor del af bamserne alligevel når Børnenes Kontor Aarhus. Det er danbolig Aarhus City, OK Energi, og DesignRus, der er trådt til og har doneret. Det sikrer, at de bamser, der skulle være solgt af Børnenes Kontor i hallen, når frem til jul.

Tilskuerne har traditionelt selv medbragt endnu flere bamser og har desuden doneret til det gode formål. Traditionelt har rigtigt mange tilskuere doneret mere end minimumsbeløbet på 20 kroner pr. bamse – op til 500 kroner er betalt pr. bamse – så Børnenes Kontor står stadig med et hul i julegavebudgettet. Derfor opfordres tilskuere og andre til stadig at købe virtuelle bamser gennem en donation til Børnenes Kontors MobilePay, nummer 14 14 52.

Det bliver Bakken Bears’ staff og spillere, der fra bænken kaster bamser på banen ved første tre-pointer.

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE