Aflysning af Teddy Bear Toss: Loyale partnere redder julen for Børnenes Kontor

Nogle af Bakken Bears’ trofaste partnere træder ind og hjælper med at sikre bamser til lokale børn. Det sker efter fredagens coronanedlukning gør, at mandagens kamp mod Randers Cimbria afvikles uden tilskuere. Tilskuerne får pengene tilbage for billetterne og Teddy Bear Toss afvikles i meget alternativ form.

Mandag skulle have været en af årets festligste dage for Bakken Bears, klubbens fans og sponsorer, samt ikke mindst Børnenes Kontor, med det årlige Teddy Bear Toss. Det skulle have regnet med bamser over spillerne, når Bakken Bears ramte den første tre-pointer i kampen. De bamser skulle have landet i aarhusianske hjem som julegaver til børn, unge og enlige med børn, der er økonomisk trængte og herudover rammes af sygdom, handicap eller andet der gør, at de pludselig er havnet i en svær situation.

Uden tilskuere i hallen købes ingen bamser, men en gruppe trofaste partnere er trådt til for at sikre at en stor del af bamserne alligevel når Børnenes Kontor Aarhus. Det er danbolig Aarhus City, OK Energi, og DesignRus, der er trådt til og har doneret. Det sikrer, at de bamser, der skulle være solgt af Børnenes Kontor i hallen, når frem til jul.

Tilskuerne har traditionelt selv medbragt endnu flere bamser og har desuden doneret til det gode formål. Traditionelt har rigtigt mange tilskuere doneret mere end minimumsbeløbet på 20 kroner pr. bamse – op til 500 kroner er betalt pr. bamse – så Børnenes Kontor står stadig med et hul i julegavebudgettet. Derfor opfordres tilskuere og andre til stadig at købe virtuelle bamser gennem en donation til Børnenes Kontors MobilePay, nummer 14 14 52.

Det bliver Bakken Bears’ staff og spillere, der fra bænken kaster bamser på banen ved første tre-pointer.

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE