To kampe på to dage for Bakken Bears

Bakken Bears spiller på udebane 29. december mod BMS Herlev og allerede dagen efter tager man imod BK Amager på hjemmebane. Den sidste kamp er udsat fra november, hvor kampen blev udsat på grund af coronasmitte i Amagers trup.

Med et tætpakket program i både Basketligaen og FIBA Europe Cup, og en pokalturnering, der starter efter nytår, har en nytårskamp på hjemmebane været eneste mulighed for at få fastlagt den udsatte kamp.

Bakken går ind som favoritter til begge kampe, selv om BMS Herlev er at finde som solidt midterhold i Basketligaen. Københavnerholdet har vundet fire af seks kampe og er placeret på en delt sjetteplads, sammen med Bears Academy og Copenhagen.

Holdets topscorer er danske Leonardo Carlino, der har fået en opblomstring, efter et par år i Svendborg, hvor han havde svært ved at finde en plads i rotationen. Senest scorede forwarden, der også har en fortid i Hørsholm 79ers, 25 point mod Amager, og han scorer lige under 18 point i gennemsnit.

Også Amager har en dansk topscorer i 29-årige Andreas Meilby, der har en fortid hos blandt andet BMS ,5 og Herlev. Han fører Amager an i både point og rebounds, med henholdsvis 17,5 og 5,2 pr. kamp.

Amager har dog haft en svær sæson, der endnu ikke har budt på en sejr. Holdet har kæmpet bravt og været tæt på flere gange, men er endnu ikke kommet i mål som vindere.

Bakken møder BMS Herlev i Herlevhallen 29. december kl. 18:00 og BK Amager i Vejlby Risskov Hallen 30. december kl. 16:30.

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
Morten Sahlertz er Årets Holdspiller i Bakken Bears
16 maj 2022

Morten Sahlertz er Årets Holdspiller i Bakken Bears

No surprise: Sahlertz er holdspilleren! Hvert år udnævnes Årets Holdspiller i Bakken Bears. Det er...
NEWS ARCHIVE