To kampe på to dage for Bakken Bears

Bakken Bears spiller på udebane 29. december mod BMS Herlev og allerede dagen efter tager man imod BK Amager på hjemmebane. Den sidste kamp er udsat fra november, hvor kampen blev udsat på grund af coronasmitte i Amagers trup.

Med et tætpakket program i både Basketligaen og FIBA Europe Cup, og en pokalturnering, der starter efter nytår, har en nytårskamp på hjemmebane været eneste mulighed for at få fastlagt den udsatte kamp.

Bakken går ind som favoritter til begge kampe, selv om BMS Herlev er at finde som solidt midterhold i Basketligaen. Københavnerholdet har vundet fire af seks kampe og er placeret på en delt sjetteplads, sammen med Bears Academy og Copenhagen.

Holdets topscorer er danske Leonardo Carlino, der har fået en opblomstring, efter et par år i Svendborg, hvor han havde svært ved at finde en plads i rotationen. Senest scorede forwarden, der også har en fortid i Hørsholm 79ers, 25 point mod Amager, og han scorer lige under 18 point i gennemsnit.

Også Amager har en dansk topscorer i 29-årige Andreas Meilby, der har en fortid hos blandt andet BMS ,5 og Herlev. Han fører Amager an i både point og rebounds, med henholdsvis 17,5 og 5,2 pr. kamp.

Amager har dog haft en svær sæson, der endnu ikke har budt på en sejr. Holdet har kæmpet bravt og været tæt på flere gange, men er endnu ikke kommet i mål som vindere.

Bakken møder BMS Herlev i Herlevhallen 29. december kl. 18:00 og BK Amager i Vejlby Risskov Hallen 30. december kl. 16:30.

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved
28 jan 2023

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved

Der var drama for alle pengene, da Bakken Bears skulle forsøge at indhente Basketligaens...
Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen
26 jan 2023

Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen

I samarbejde med Skousen Viby havde tilskuerne i lørdagens kamp mod Svendborg muligheden for...
Topkamp i Basketligaen
26 jan 2023

Topkamp i Basketligaen

Bakken Bears drager mod Sydsjælland lørdag 28. for at spille topkamp i Basketligaen mod...
Spotlight Michael Piloz
25 jan 2023

Spotlight Michael Piloz

Formelt er han sportsdirektør i Bakken Bears. Men derudover kalder vi ham også statistiker,...
NEWS ARCHIVE