To kampe på to dage for Bakken Bears

Bakken Bears spiller på udebane 29. december mod BMS Herlev og allerede dagen efter tager man imod BK Amager på hjemmebane. Den sidste kamp er udsat fra november, hvor kampen blev udsat på grund af coronasmitte i Amagers trup.

Med et tætpakket program i både Basketligaen og FIBA Europe Cup, og en pokalturnering, der starter efter nytår, har en nytårskamp på hjemmebane været eneste mulighed for at få fastlagt den udsatte kamp.

Bakken går ind som favoritter til begge kampe, selv om BMS Herlev er at finde som solidt midterhold i Basketligaen. Københavnerholdet har vundet fire af seks kampe og er placeret på en delt sjetteplads, sammen med Bears Academy og Copenhagen.

Holdets topscorer er danske Leonardo Carlino, der har fået en opblomstring, efter et par år i Svendborg, hvor han havde svært ved at finde en plads i rotationen. Senest scorede forwarden, der også har en fortid i Hørsholm 79ers, 25 point mod Amager, og han scorer lige under 18 point i gennemsnit.

Også Amager har en dansk topscorer i 29-årige Andreas Meilby, der har en fortid hos blandt andet BMS ,5 og Herlev. Han fører Amager an i både point og rebounds, med henholdsvis 17,5 og 5,2 pr. kamp.

Amager har dog haft en svær sæson, der endnu ikke har budt på en sejr. Holdet har kæmpet bravt og været tæt på flere gange, men er endnu ikke kommet i mål som vindere.

Bakken møder BMS Herlev i Herlevhallen 29. december kl. 18:00 og BK Amager i Vejlby Risskov Hallen 30. december kl. 16:30.

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE