Stensikker sejr over Amager

Bakken Bears tog en stensikker sejr på 116-82 hjemme mod BK Amager i årets sidste kamp og er fortsat ubesejrede i Basketligaen i denne sæson.

I anden kamp på blot to dage tog Bakken Bears hjemme i Vejlby-Risskov Hallen mod BK Amager. Med sygdom hos Bakken Bears var der rig mulighed for de unge til at komme ind og spille en masse minutter – heriblandt Tobias Mønsted, der fik debut for Bakken Bears i dagens kamp.

Første periode blev en meget rodet affære, hvor det ikke var flot spil, der prægede kampen, men nærmere for mange bolde, der blev smidt væk. Det gjorde, at BK Amager fulgte flot med gennem alle første ti minutter og kunne afslutte en uskøn første periode med en føring på 26-27

Billedet ændrede sig fuldstændigt i anden periode, hvor koncentrationen var en helt anden fra Bears’ side, og med et 25-8 run var stillingen pludselig 51-35, og BK Amager var nødsaget til at tage en timeout. Det endte med 43 points til Bakken i anden periode og dermed en pauseføring på 69-44.

Anden halvleg bar præg af, at første halvdel af kampen endte så ulige og holdene byttede scoringer, men det var dog et Bakken Bears mandskab, der hele tiden var i kontrol, og der var også plads til flere flotte highlights. Otte bjørne scorede 10 points eller mere, og dermed blev en fin holdindsats konverteret til en sejr.

Det endte med en storsejr på 116-82 og dermed runder Bakken Bears et flot 2021 af med fortsat at være ubesejrede i Basketligaen i 21/22-sæsonen.

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE