Stensikker sejr over Amager

Bakken Bears tog en stensikker sejr på 116-82 hjemme mod BK Amager i årets sidste kamp og er fortsat ubesejrede i Basketligaen i denne sæson.

I anden kamp på blot to dage tog Bakken Bears hjemme i Vejlby-Risskov Hallen mod BK Amager. Med sygdom hos Bakken Bears var der rig mulighed for de unge til at komme ind og spille en masse minutter – heriblandt Tobias Mønsted, der fik debut for Bakken Bears i dagens kamp.

Første periode blev en meget rodet affære, hvor det ikke var flot spil, der prægede kampen, men nærmere for mange bolde, der blev smidt væk. Det gjorde, at BK Amager fulgte flot med gennem alle første ti minutter og kunne afslutte en uskøn første periode med en føring på 26-27

Billedet ændrede sig fuldstændigt i anden periode, hvor koncentrationen var en helt anden fra Bears’ side, og med et 25-8 run var stillingen pludselig 51-35, og BK Amager var nødsaget til at tage en timeout. Det endte med 43 points til Bakken i anden periode og dermed en pauseføring på 69-44.

Anden halvleg bar præg af, at første halvdel af kampen endte så ulige og holdene byttede scoringer, men det var dog et Bakken Bears mandskab, der hele tiden var i kontrol, og der var også plads til flere flotte highlights. Otte bjørne scorede 10 points eller mere, og dermed blev en fin holdindsats konverteret til en sejr.

Det endte med en storsejr på 116-82 og dermed runder Bakken Bears et flot 2021 af med fortsat at være ubesejrede i Basketligaen i 21/22-sæsonen.

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved
28 jan 2023

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved

Der var drama for alle pengene, da Bakken Bears skulle forsøge at indhente Basketligaens...
Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen
26 jan 2023

Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen

I samarbejde med Skousen Viby havde tilskuerne i lørdagens kamp mod Svendborg muligheden for...
Topkamp i Basketligaen
26 jan 2023

Topkamp i Basketligaen

Bakken Bears drager mod Sydsjælland lørdag 28. for at spille topkamp i Basketligaen mod...
Spotlight Michael Piloz
25 jan 2023

Spotlight Michael Piloz

Formelt er han sportsdirektør i Bakken Bears. Men derudover kalder vi ham også statistiker,...
NEWS ARCHIVE