Stensikker sejr over Amager

Bakken Bears tog en stensikker sejr på 116-82 hjemme mod BK Amager i årets sidste kamp og er fortsat ubesejrede i Basketligaen i denne sæson.

I anden kamp på blot to dage tog Bakken Bears hjemme i Vejlby-Risskov Hallen mod BK Amager. Med sygdom hos Bakken Bears var der rig mulighed for de unge til at komme ind og spille en masse minutter – heriblandt Tobias Mønsted, der fik debut for Bakken Bears i dagens kamp.

Første periode blev en meget rodet affære, hvor det ikke var flot spil, der prægede kampen, men nærmere for mange bolde, der blev smidt væk. Det gjorde, at BK Amager fulgte flot med gennem alle første ti minutter og kunne afslutte en uskøn første periode med en føring på 26-27

Billedet ændrede sig fuldstændigt i anden periode, hvor koncentrationen var en helt anden fra Bears’ side, og med et 25-8 run var stillingen pludselig 51-35, og BK Amager var nødsaget til at tage en timeout. Det endte med 43 points til Bakken i anden periode og dermed en pauseføring på 69-44.

Anden halvleg bar præg af, at første halvdel af kampen endte så ulige og holdene byttede scoringer, men det var dog et Bakken Bears mandskab, der hele tiden var i kontrol, og der var også plads til flere flotte highlights. Otte bjørne scorede 10 points eller mere, og dermed blev en fin holdindsats konverteret til en sejr.

Det endte med en storsejr på 116-82 og dermed runder Bakken Bears et flot 2021 af med fortsat at være ubesejrede i Basketligaen i 21/22-sæsonen.

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE