Happy New Year!

21 kampe, 16 sejre, en perfekt 12-0 start på Basketligaen og videre avancement i FIBA Europe Cup. Sådan kan efteråret beskrives for Bakken Bears, der ikke har haft mange pusterum i løbet af et efterår, hvor der ovenikøbet også blev spillet kvalifikation til Champions League i italienske Treviso.

Resultaterne i Basketligaen taler for sig selv, hvor Bakken Bears i gennemsnit har scoret 98,3 point, mens man har formået at holde modstanderen på knap 78 points.

Horsens var første modstander i sæsonåbneren, og med et larmende publikum på hjemmebane formåede Bears at hive en relativt sikker sejr i hus, selvom HIC, og især Khalil Ahmad med 40 points i kampen, i perioder bed fra sig. Det blev startskuddet til en perfekt stime af kampe, hvor man har slået samtlige tidligere “Pro-A”-hold på udebane.

Det har dog ikke kun været en dans på roser i Basketligaen. Allerede i anden kamp af sæsonen var man ved at smide en enorm føring på udebane mod Randers Cimbria og det samme var gældende, da man gæstede Næstved. Begge sejre blev dog reddet hjem og den perfekte stime blev således holdt i live.

“I ligaen er vi lykkedes med at holde fokus på vores udvikling og tage små skridt frem dag for dag. Ikke alle liga-sejrene har været toppræstationer, men vi har fået arbejdet gjort”, udtaler head coach, Anders Sommer, der er i gang med sin første sæson som manden i spidsen for Bakken Bears.

Mellem kampene i Basketligaen har der også været spillet FIBA Europe Cup, hvor bjørnene endte i en rigtig svær pulje med Crailsheim, Peristeri og Tsmoki Minsk.

Det blev et helt andet niveau, end Bakken Bears før havde oplevet i første gruppespil i turneringen, og det blev også en svær start på gruppen. Med et nederlag hjemme mod Crailsheim og et smerteligt nederlag ude mod Peristeri, var der pres på i de resterende fire kampe. Men som holdet blev spillet bedre og bedre sammen, blev resultaterne også derefter, hvor Bears hentede fire sejre i de sidste fire mulige og dermed også en billet til andet gruppespil.

Her er der indtil nu afviklet to kampe, mod Avtodor Saratov og Bahcesehir. Begge kampe er blevet tabt, mod Avtodor med mindst mulig margin; en buzzerbeater fra russerne i sidste sekund. London Lions venter også.

Vi ser frem mod et spændende halvt år, hvor vi forhåbentligt igen får tilskuere på lægterne!

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil
26 apr 2024

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil

Mandag 29. april tager Bakken Bears imod Svendborg Rabbits i, hvad der potentielt kan...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
NEWS ARCHIVE