Magnus rammer 100 kampe når Bears og Academy støder sammen

Tirsdag aften 18:30 er det bjørne mod bjørne, når Bakken Bears tager imod Bears Academy i Basketligaen. De to klubber deler hjemmebane, faciliteter og endda trænere.

Det er meget passende, at det er i netop denne kamp Bears-talentet Magnus Møllgaard kan runde 100 kampe i Basketligaen. Den 21-årige spiller har nemlig optrådt for både Bakken og Academy, i kraft af den dobbeltlicensordning, der eksisterer i Basketligaen, hvor yngre talenter kan stille op for både et etableret hold og et udviklingshold.

– Jeg synes, det er en kæmpe bedrift af Magnus at nå 100 kampe så hurtigt, siger træner for Bears Academy, Thomas Hemmingsen. Det er over 1500 minutter, han allerede har fået i den bedste danske række, hvilket viser en af styrkerne ved vores koncept med Bakken og Academy, at vi har mulighed for at give vores unge spillere en masse kamperfaring allerede i en ung alder.

Bears Academy er den aarhusianske satsning på udvikling af unge spillere til eliteniveau, både i Danmark og udlandet. Akademiets spillere starter typisk på U17-niveau og arbejder sig op på akademiholdet i Basketligaen – samt ofte til Bakken Bears. Målet med Basketligaholdet Bears Academy er at give spillere på vej mod højeste niveau muligheden for et sidste springbræt og udviklingsmulighed.

Også et andet 21-årigt baskettalent, Anton Harbo, er tæt på de 100 kampe. Han står i øjeblikket på 98 for Bears, Bears Academy og Svendborg.

Basketligaens slutspil består denne sæson af seks hold og her er Bears Academy i øjeblikket at finde på den sidste plads, to point foran BMS Herlev og theView Copenhagen. Bakken Bears er øverst i tabellen, med en status som ubesejret at forsvare.

Kampen spilles tirsdag 4. januar 18:30 i Vejlby-Risskov Hallen og kan ses på basketligaen.live. Du kan se med gratis (indtil videre) ved at bruge koden “Basket”. Det er en ny service, så der kan stadig være fejl og derfor er den gratis lige nu. Senere på sæsonen, når alt virker, vil det komme til at koste 75 kr om måneden.

Foto: Per Bille/Ry Foto

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE