Magnus rammer 100 kampe når Bears og Academy støder sammen

Tirsdag aften 18:30 er det bjørne mod bjørne, når Bakken Bears tager imod Bears Academy i Basketligaen. De to klubber deler hjemmebane, faciliteter og endda trænere.

Det er meget passende, at det er i netop denne kamp Bears-talentet Magnus Møllgaard kan runde 100 kampe i Basketligaen. Den 21-årige spiller har nemlig optrådt for både Bakken og Academy, i kraft af den dobbeltlicensordning, der eksisterer i Basketligaen, hvor yngre talenter kan stille op for både et etableret hold og et udviklingshold.

– Jeg synes, det er en kæmpe bedrift af Magnus at nå 100 kampe så hurtigt, siger træner for Bears Academy, Thomas Hemmingsen. Det er over 1500 minutter, han allerede har fået i den bedste danske række, hvilket viser en af styrkerne ved vores koncept med Bakken og Academy, at vi har mulighed for at give vores unge spillere en masse kamperfaring allerede i en ung alder.

Bears Academy er den aarhusianske satsning på udvikling af unge spillere til eliteniveau, både i Danmark og udlandet. Akademiets spillere starter typisk på U17-niveau og arbejder sig op på akademiholdet i Basketligaen – samt ofte til Bakken Bears. Målet med Basketligaholdet Bears Academy er at give spillere på vej mod højeste niveau muligheden for et sidste springbræt og udviklingsmulighed.

Også et andet 21-årigt baskettalent, Anton Harbo, er tæt på de 100 kampe. Han står i øjeblikket på 98 for Bears, Bears Academy og Svendborg.

Basketligaens slutspil består denne sæson af seks hold og her er Bears Academy i øjeblikket at finde på den sidste plads, to point foran BMS Herlev og theView Copenhagen. Bakken Bears er øverst i tabellen, med en status som ubesejret at forsvare.

Kampen spilles tirsdag 4. januar 18:30 i Vejlby-Risskov Hallen og kan ses på basketligaen.live. Du kan se med gratis (indtil videre) ved at bruge koden “Basket”. Det er en ny service, så der kan stadig være fejl og derfor er den gratis lige nu. Senere på sæsonen, når alt virker, vil det komme til at koste 75 kr om måneden.

Foto: Per Bille/Ry Foto

Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
NEWS ARCHIVE