Pokalsemifinalen venter!

Pokalturneringens kvartfinale blev endestationen for Falcon Basketball fra første division, da Bakken Bears tog en sikker sejr på Frederiksberg. Amatørholdet med de mange tidligere landsholdsspillere bød ellers op til dans og gjorde en god indsats, på trods af et par afbud på dagen. Bakken vandt 59-105 og er dermed videre til pokalturneringens semifinaler, som bliver mod enten Horsens eller Næstved på udebane.

Tidligere landsholdsanfører Jonathan Gilling samt August Haas var begge ude for værterne og det var måske lige den skudtrussel Falcon manglede for rigtigt at være tæt på. I en tilskuertom hal manglede der i hvert fald en x-faktor for hjemmeholdet til lige at give det sidste.

Darko Jukic sagde efter kampen:

– Falcon stod i zoneforsvar i første halvleg og vi misser en masse skud, men vi ender med en solid sejr og en god anden halvleg. Vi glæder os til næste runde og til at se, hvem vi skal møde der, for det er to gode hold.

Bakken spillede bredt og indenfor kampens første 15 minutter var alle gæsternes spillere kommet på scoringstavlen, med Ryan Evans som topscorer med 12. Samtidig havde de forsvarende mestre skabt en føring på 15 point, 23-38, som Falcon på trods af 14 tidlige point fra Anders Haag ikke så ud til at kunne spille sig tilbage fra.

De sidste fem minutter af første halvleg forsvandt koncentrationen dog lidt for Bakken. Der blev forsøgt lækre detaljer, som ikke helt lykkedes og det straffer tidligere landsholdsspillere som Philip Hertz, Jens Laulund og Frederik Benzon, så Bakkens føring ved halvleg lød kun på 32-43.

Efter pausen kom Bakken dog ud og fjernede al tvivl om kampens udfald. Ti hurtige point fra Thomas Lærke var stærkt medvirkende til at gæsterne på bare fem minutter kom foran med 31, 38-69.

Herfra var kampens udfald mest akademisk og i stedet var det de flotte detaljer, som masser af tre-pointere fra begge hold, samt nogle spektakulære dunks fra Bakkens Magnus Møllgaard, der skabte underholdningen for bænkspillerne og de få frivillige i hallen.

Bakken kan med sejren, der endte med at lyde på 59-105, se frem til en semifinale på udebane mod entyen Horsens eller Næstved 21, 22, eller 23. januar på udebane.

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE