Bears har ryggen mod muren i Europa – igen

Når Bakken Bears onsdag møder London Lions på hjemmebane, bliver det en knald eller fald kamp, uden tilskuere. Bakken Bears skal vinde kampen, hvis der skal være håb om videre avancement i FIBA Europe Cup i denne omgang.

London kommer direkte fra kamp mod russerne fra Avtodor Saratov, hvor kampen blev afgjort med en trepointsscoring af Phil Scrubb i kampens døende minutter. Selv samme Scrubb afgjorde kampen mellem Bakken og Avtodor for en måned siden, da Bakken måtte se sig slået i de sidste sekunder af kampen. Selv sagt bliver kampen mellem Bakken Bears og London Lions skæbnesvanger.

Ryan Evans ser også kampen som ekstremt vigtig:

–Det ser ud til, at vi kommer til at mangle nogle spillere grundet skader og Covid. Så for at vi kan vinde, bliver vi nødt til at følge den spilleplan, som trænerne forbereder, og være ultra fokuserede, fordi nogle spillere måske kommer til at spille en anden position end de er vant til. London er farlig med nogle højt profilerede spillere. De har vist, at de har evnen til at spille enten rigtig dårligt eller rigtig godt. Jeg forventer, at de spiller godt, for ligesom os, kæmper de for at holde sig i live i gruppen, siger Evans.

London er et hold som løber meget og spiller i et højt tempo. Deres største våben består i fastbreaks og hurtig omstilling. Tre nøglespillere for London består af Marquis Teague, Dirk Williams og Kylor Kelley som i kampen mod Avtodor scorede 58 point ud af holdets samlede 81 point.

Marquis Teague er en 1,88 cm høj point guard med NBA-erfaring, da han har spillet for både Chicago Bulls og Brooklyn Nets. Han er især god i en-mod-en situationer og god til at skabe plads til skud for såvel ham selv som hans holdkammerater. I gennemsnit laver han 14.3 point og 4,1 assists pr. kamp.

Dirk Williams er 1,98 cm og en alsidig shooting guard, hvis stærke forces er en-mod-en angreb mod kurven, hvor han er god til at trække fejl. Han laver i gennemsnit 17.1 point pr. kamp.

Kylor Kelly er en 2.13 cm høj pick and roll center spiller, som er med til at skabe et højt tempo på banen, da han løber samt har gode mid range skud og er god til at time blocks på modspillerne. I gennemsnit laver han 9.1 point pr. kamp, men mod Avtodor Saratov i lørdags scorede han 22.

Kampen kan ses direkte på Bakken Bears’ Facebookside onsdag d. 12/1 kl. 18.30, med optakt fra 18:00.

Bakken Bears kan være uden enkelte spillere, om end status afgøres på kampdagen.

 

 

 

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
NEWS ARCHIVE