Bears har ryggen mod muren i Europa – igen

Når Bakken Bears onsdag møder London Lions på hjemmebane, bliver det en knald eller fald kamp, uden tilskuere. Bakken Bears skal vinde kampen, hvis der skal være håb om videre avancement i FIBA Europe Cup i denne omgang.

London kommer direkte fra kamp mod russerne fra Avtodor Saratov, hvor kampen blev afgjort med en trepointsscoring af Phil Scrubb i kampens døende minutter. Selv samme Scrubb afgjorde kampen mellem Bakken og Avtodor for en måned siden, da Bakken måtte se sig slået i de sidste sekunder af kampen. Selv sagt bliver kampen mellem Bakken Bears og London Lions skæbnesvanger.

Ryan Evans ser også kampen som ekstremt vigtig:

–Det ser ud til, at vi kommer til at mangle nogle spillere grundet skader og Covid. Så for at vi kan vinde, bliver vi nødt til at følge den spilleplan, som trænerne forbereder, og være ultra fokuserede, fordi nogle spillere måske kommer til at spille en anden position end de er vant til. London er farlig med nogle højt profilerede spillere. De har vist, at de har evnen til at spille enten rigtig dårligt eller rigtig godt. Jeg forventer, at de spiller godt, for ligesom os, kæmper de for at holde sig i live i gruppen, siger Evans.

London er et hold som løber meget og spiller i et højt tempo. Deres største våben består i fastbreaks og hurtig omstilling. Tre nøglespillere for London består af Marquis Teague, Dirk Williams og Kylor Kelley som i kampen mod Avtodor scorede 58 point ud af holdets samlede 81 point.

Marquis Teague er en 1,88 cm høj point guard med NBA-erfaring, da han har spillet for både Chicago Bulls og Brooklyn Nets. Han er især god i en-mod-en situationer og god til at skabe plads til skud for såvel ham selv som hans holdkammerater. I gennemsnit laver han 14.3 point og 4,1 assists pr. kamp.

Dirk Williams er 1,98 cm og en alsidig shooting guard, hvis stærke forces er en-mod-en angreb mod kurven, hvor han er god til at trække fejl. Han laver i gennemsnit 17.1 point pr. kamp.

Kylor Kelly er en 2.13 cm høj pick and roll center spiller, som er med til at skabe et højt tempo på banen, da han løber samt har gode mid range skud og er god til at time blocks på modspillerne. I gennemsnit laver han 9.1 point pr. kamp, men mod Avtodor Saratov i lørdags scorede han 22.

Kampen kan ses direkte på Bakken Bears’ Facebookside onsdag d. 12/1 kl. 18.30, med optakt fra 18:00.

Bakken Bears kan være uden enkelte spillere, om end status afgøres på kampdagen.

 

 

 

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE