Første kamp med tilskuere i 2022

Ugen er for Bakken Bears startet allerede 06.30 mandag morgen, da holdet satte sig i bussen mod København. Primært for at spille mod theView Copenhagen kl. 18.00, men også for at besøge den russiske ambassade, hvor der skal søges visum inden turen går til russiske Saratov sidst i januar.

Anders Sommer, head coach for Bakken Bears, har planlagt at holdet også skal bruge lidt tid på at nyde de lokale kulinariske oplevelser:

TheView har på det seneste forstærket sig og haft solide præstationer mod flere tophold. Men det er en kamp hvor vi fokuserer mere på os selv end modstanderen. Det bliver en lang dag med visum-besøg på den russiske ambassade, så forhåbentlig kan en lokal Nørrebro kebab skabe glæde, siger Sommer.

I Nørrebrohallen senere på dagen bliver nøglen for Bears at holde motivationen højt og komme ud koncentreret.

Copenhagen er at finde på niendepladsen i Basketligaen og det er et ungt, alsidigt hold med mange spillere, man ikke skal tage let på. Med spillere som Zeke Moore, Andrew Ramírez og Durell Vinson har københavnerne både gode spillere der kan skyde udefra, samt store spillere under kurven.

Andrew Ramírez er en guard som har styr på hans ball handling. Han rammer 42% på sine 3-point skud og har i gennemsnit 17 point pr. kamp samt 5 assists. Zeke Moore er ikke til at overse på det københavnske hold, da han gennem hele sæsonen har haft stor betydning for holdet. Med sine 201 cm har han roller på holdet som dækker både guard- og forward positionerne. Han har 17 point i gennemsnit pr. kamp.

Holdts måske største profil er Durell Vinson, som kom til Copenhagen i start december. Han har en fortid som stor profil for både Svendborg Rabbits, CMS Herlev og Falcon og har vist sig som en stærk fysisk profil under kurven, hvor han har 11,3 point pr. kamp samt 10,8 rebounds.

Kampen spilles mandag d. 17 januar kl. 18.00 og kan ses gratis på basketligaen.live med kodeordet ”Basket”.

Foto: Per Bille / Ry Foto.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE