Første kamp med tilskuere i 2022

Ugen er for Bakken Bears startet allerede 06.30 mandag morgen, da holdet satte sig i bussen mod København. Primært for at spille mod theView Copenhagen kl. 18.00, men også for at besøge den russiske ambassade, hvor der skal søges visum inden turen går til russiske Saratov sidst i januar.

Anders Sommer, head coach for Bakken Bears, har planlagt at holdet også skal bruge lidt tid på at nyde de lokale kulinariske oplevelser:

TheView har på det seneste forstærket sig og haft solide præstationer mod flere tophold. Men det er en kamp hvor vi fokuserer mere på os selv end modstanderen. Det bliver en lang dag med visum-besøg på den russiske ambassade, så forhåbentlig kan en lokal Nørrebro kebab skabe glæde, siger Sommer.

I Nørrebrohallen senere på dagen bliver nøglen for Bears at holde motivationen højt og komme ud koncentreret.

Copenhagen er at finde på niendepladsen i Basketligaen og det er et ungt, alsidigt hold med mange spillere, man ikke skal tage let på. Med spillere som Zeke Moore, Andrew Ramírez og Durell Vinson har københavnerne både gode spillere der kan skyde udefra, samt store spillere under kurven.

Andrew Ramírez er en guard som har styr på hans ball handling. Han rammer 42% på sine 3-point skud og har i gennemsnit 17 point pr. kamp samt 5 assists. Zeke Moore er ikke til at overse på det københavnske hold, da han gennem hele sæsonen har haft stor betydning for holdet. Med sine 201 cm har han roller på holdet som dækker både guard- og forward positionerne. Han har 17 point i gennemsnit pr. kamp.

Holdts måske største profil er Durell Vinson, som kom til Copenhagen i start december. Han har en fortid som stor profil for både Svendborg Rabbits, CMS Herlev og Falcon og har vist sig som en stærk fysisk profil under kurven, hvor han har 11,3 point pr. kamp samt 10,8 rebounds.

Kampen spilles mandag d. 17 januar kl. 18.00 og kan ses gratis på basketligaen.live med kodeordet ”Basket”.

Foto: Per Bille / Ry Foto.

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE