Bakken nedkæmper flot spillende Copenhagen

Hjemmeholdet bed fra sig i Nørrebrohallen mandag aften, men Bakken Bears endte alligevel med at løbe med sejren på 79-96 og er dermed stadig ubesejrede i Basketligaen.

Allerede fra kampens start viste hjemmeholdet, at de på denne aften ville være med til at spille om sejren. Anført af en velspillende Zeke Moore, der scorede ni tidlige point, skabte hjemmeholdet en føring på 16-5, til stor begejstring for tilskuerne, der heldigvis var tilbage i hallen.

De aarhusianske bjørne svarede dog hurtigt igen, især i kraft af en Marvelle Harris, der virkelig var i spillehumør, samt Thomas Lærke, der havde indstillet kanonen udefra. Den amerikanske guard havde 18 point inden pausen, og ramte begge sine tre’er-forsøg. Thomas Lærke fulgte godt trop med fire tre’ere, og den velskydende guard ramte fem af otte forsøg fra langdistancen i hele kampen. Det hjalp Bakken med at udligne fem minutter inde i anden periode og tage en føring på 42-50 ved pausen.

Hjemmeholdet lagde sig dog langt fra ned og Moore og især en virkeligt velskydende Jacob Hoffman sørgede for at Nørrebroholdet holdt kampen tæt langt ind i fjerde periode. Hoffman satte seks af ni tre’ere i kampens første 32 minutter og havde 25 point, da der på tavlen stod 70-71 med otte minutter igen.

På det tidspunkt ramte hjemmeholdet dog en periode, hvor bolden ikke ville i kurven, måske ansporet af et Bakken-forsvar, der skruede en smule op for intensiteten. Samtidig trådte Michel Diouf til for gæsterne med to tre’ere og da Marvelle Harris og Jarred Ogungbemi-Jackson tilføjede en tredje og en fjerde, stod der fire minutter senere 70-86 på tavlen og kampen var afgjort.

Slutresultatet blev 79-96 og med det resultat er Bakken Bears fortsat ubesejrede i Basketligaen, mens theView Copenhagen er næstsidst, med fire point for 16 kampe, efter at have mistet fire point i tabellen, da de blev taberdømt efter at have brugt en ulovlig spiller.

Bakkens næste opgave er pokalsemifinalen i Næstved lørdag, efterfulgt at en tur til Rusland i FIBA Europe Cup torsdag 27. januar.

Topscorere

theView Copenhagen: Jacob Hoffman 27, Zeke Moore 18, Hanibal Salomon 9
Bakken Bears: Marvelle Harris 21, Thomas Lærke 18, Darko Jukic 16

Statistik: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/1905450/bs.html#ASFSK

Billede: Per Bille / Ry FotoBakken nedkæmpede flot kæmpende københavnere

alt Caption
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
NEWS ARCHIVE