Næstved står mellem os og pokalfinalen

Når Bakken Bears lørdag 15:00 gæster Team FOG Næstved i Næstved Hallerne, bliver det til et brag af en kamp, som sender et af holdene til pokalfinalen. De to hold fik allerede en forsmag på kampen sidste lørdag, da Næstved gæstede Vejlby-Risskov Hallen i Basketligaen. Her trak Bakken det længste strå og vandt overbevisende med 104-81.

Næstved har dog lavet ændringer i truppen i løbet af ugen mellem de to kampe og det kan vise sig at gøre en forskel. På minussiden har landsholdsguard Frederik Hougaard-Nielsen valgt at stoppe samarbejdet med klubben, da han gerne vil have mere tid til familie og arbejde.

Uden Hougaard-Nielsen kan Næstved komme til at mangle noget lederskab, men da klubben torsdag morgen har offentliggjort, at deres nyeste spillers opholdstilladelse er gået igennem, kan klubben vinde noget styrke og størrelse. Che Bob er en alsidig forward på 198 cm med et gambiansk pas. Bob er især stærk i forsvaret og i reboundspillet og det vil betyde meget for sydsjællændernes muligheder for at stoppe Bakken Bears’ offensiv.

Pokalsemifinalekampen mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved spilles i Næstved Hallerne lørdag d. 22. januar kl. 15.

Fakta
Bakken Bears er en flittig deltager i pokalfinalen, men den er dog blevet misset i 2019, 2017 samt 2015. Skal man længere tilbage, var det sidst i 2008, at Bakken ikke var at finde i pokalfinalen.

Sidst Næstved var i pokalfinalen var i 2017, hvor de vandt over Horsens IC. Ellers skal man tilbage til 2009, hvor Team FOG tabte til Bakken Bears.

Den anden pokalsemifinale spilles i Arena Randers, samme tid som Bakken-Næstved, mellem to af topholdene fra Basketligaen, nemlig ligaens nr. 2 Randers Cimbria og nr. 4 Svendborg Rabbits.

Pokalfinalen spilles i Forum Horsens d. 17. april.

Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen
12 apr 2024

De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen

De unge fra Bakken Bears sikrer klubben førstepladsen Bakken Bears spillede og vandt tirsdag og...
Student Basketball Lounge er allerede mandag
12 apr 2024

Student Basketball Lounge er allerede mandag

Langt over halvdelen af Basketball Student Lounge-billetterne allerede revet væk, så vi glæder os...
NEWS ARCHIVE