Næstved står mellem os og pokalfinalen

Når Bakken Bears lørdag 15:00 gæster Team FOG Næstved i Næstved Hallerne, bliver det til et brag af en kamp, som sender et af holdene til pokalfinalen. De to hold fik allerede en forsmag på kampen sidste lørdag, da Næstved gæstede Vejlby-Risskov Hallen i Basketligaen. Her trak Bakken det længste strå og vandt overbevisende med 104-81.

Næstved har dog lavet ændringer i truppen i løbet af ugen mellem de to kampe og det kan vise sig at gøre en forskel. På minussiden har landsholdsguard Frederik Hougaard-Nielsen valgt at stoppe samarbejdet med klubben, da han gerne vil have mere tid til familie og arbejde.

Uden Hougaard-Nielsen kan Næstved komme til at mangle noget lederskab, men da klubben torsdag morgen har offentliggjort, at deres nyeste spillers opholdstilladelse er gået igennem, kan klubben vinde noget styrke og størrelse. Che Bob er en alsidig forward på 198 cm med et gambiansk pas. Bob er især stærk i forsvaret og i reboundspillet og det vil betyde meget for sydsjællændernes muligheder for at stoppe Bakken Bears’ offensiv.

Pokalsemifinalekampen mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved spilles i Næstved Hallerne lørdag d. 22. januar kl. 15.

Fakta
Bakken Bears er en flittig deltager i pokalfinalen, men den er dog blevet misset i 2019, 2017 samt 2015. Skal man længere tilbage, var det sidst i 2008, at Bakken ikke var at finde i pokalfinalen.

Sidst Næstved var i pokalfinalen var i 2017, hvor de vandt over Horsens IC. Ellers skal man tilbage til 2009, hvor Team FOG tabte til Bakken Bears.

Den anden pokalsemifinale spilles i Arena Randers, samme tid som Bakken-Næstved, mellem to af topholdene fra Basketligaen, nemlig ligaens nr. 2 Randers Cimbria og nr. 4 Svendborg Rabbits.

Pokalfinalen spilles i Forum Horsens d. 17. april.

Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
Bears afviser Horsens’ comeback
19 sep 2023

Bears afviser Horsens’ comeback

Bakken Bears spillede 27 minutters formidabel basketball, da de tirsdag aften tog imod Horsens...
NEWS ARCHIVE