Næstved står mellem os og pokalfinalen

Når Bakken Bears lørdag 15:00 gæster Team FOG Næstved i Næstved Hallerne, bliver det til et brag af en kamp, som sender et af holdene til pokalfinalen. De to hold fik allerede en forsmag på kampen sidste lørdag, da Næstved gæstede Vejlby-Risskov Hallen i Basketligaen. Her trak Bakken det længste strå og vandt overbevisende med 104-81.

Næstved har dog lavet ændringer i truppen i løbet af ugen mellem de to kampe og det kan vise sig at gøre en forskel. På minussiden har landsholdsguard Frederik Hougaard-Nielsen valgt at stoppe samarbejdet med klubben, da han gerne vil have mere tid til familie og arbejde.

Uden Hougaard-Nielsen kan Næstved komme til at mangle noget lederskab, men da klubben torsdag morgen har offentliggjort, at deres nyeste spillers opholdstilladelse er gået igennem, kan klubben vinde noget styrke og størrelse. Che Bob er en alsidig forward på 198 cm med et gambiansk pas. Bob er især stærk i forsvaret og i reboundspillet og det vil betyde meget for sydsjællændernes muligheder for at stoppe Bakken Bears’ offensiv.

Pokalsemifinalekampen mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved spilles i Næstved Hallerne lørdag d. 22. januar kl. 15.

Fakta
Bakken Bears er en flittig deltager i pokalfinalen, men den er dog blevet misset i 2019, 2017 samt 2015. Skal man længere tilbage, var det sidst i 2008, at Bakken ikke var at finde i pokalfinalen.

Sidst Næstved var i pokalfinalen var i 2017, hvor de vandt over Horsens IC. Ellers skal man tilbage til 2009, hvor Team FOG tabte til Bakken Bears.

Den anden pokalsemifinale spilles i Arena Randers, samme tid som Bakken-Næstved, mellem to af topholdene fra Basketligaen, nemlig ligaens nr. 2 Randers Cimbria og nr. 4 Svendborg Rabbits.

Pokalfinalen spilles i Forum Horsens d. 17. april.

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE