Næstved står mellem os og pokalfinalen

Når Bakken Bears lørdag 15:00 gæster Team FOG Næstved i Næstved Hallerne, bliver det til et brag af en kamp, som sender et af holdene til pokalfinalen. De to hold fik allerede en forsmag på kampen sidste lørdag, da Næstved gæstede Vejlby-Risskov Hallen i Basketligaen. Her trak Bakken det længste strå og vandt overbevisende med 104-81.

Næstved har dog lavet ændringer i truppen i løbet af ugen mellem de to kampe og det kan vise sig at gøre en forskel. På minussiden har landsholdsguard Frederik Hougaard-Nielsen valgt at stoppe samarbejdet med klubben, da han gerne vil have mere tid til familie og arbejde.

Uden Hougaard-Nielsen kan Næstved komme til at mangle noget lederskab, men da klubben torsdag morgen har offentliggjort, at deres nyeste spillers opholdstilladelse er gået igennem, kan klubben vinde noget styrke og størrelse. Che Bob er en alsidig forward på 198 cm med et gambiansk pas. Bob er især stærk i forsvaret og i reboundspillet og det vil betyde meget for sydsjællændernes muligheder for at stoppe Bakken Bears’ offensiv.

Pokalsemifinalekampen mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved spilles i Næstved Hallerne lørdag d. 22. januar kl. 15.

Fakta
Bakken Bears er en flittig deltager i pokalfinalen, men den er dog blevet misset i 2019, 2017 samt 2015. Skal man længere tilbage, var det sidst i 2008, at Bakken ikke var at finde i pokalfinalen.

Sidst Næstved var i pokalfinalen var i 2017, hvor de vandt over Horsens IC. Ellers skal man tilbage til 2009, hvor Team FOG tabte til Bakken Bears.

Den anden pokalsemifinale spilles i Arena Randers, samme tid som Bakken-Næstved, mellem to af topholdene fra Basketligaen, nemlig ligaens nr. 2 Randers Cimbria og nr. 4 Svendborg Rabbits.

Pokalfinalen spilles i Forum Horsens d. 17. april.

Spotlight Gustav Knudsen
08 feb 2023

Spotlight Gustav Knudsen

Dunkeministeren Gustav Knudsen er oprindeligt fra Virum, men flyttede allerede som 16-årig til Spanien,...
Fastelavn i hulen
08 feb 2023

Fastelavn i hulen

Lørdag 11 februar kl.14. starter en hektisk uge for Bakken Bears. Første modstander er...
Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus
07 feb 2023

Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus

Studenterhus Aarhus er igen med til at skabe den fedeste studenterfest i Aarhus. Ølbaren...
Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?
06 feb 2023

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev...
NEWS ARCHIVE