Montra Hotel Sabro Kro gentegner

Montra Hotel Sabro Kro har i rigtig mange år været Bakken Bears europæiske partnere, og har muliggjort at Bakken Bears kunne huse alle de europæiske hold, når de rejser til Aarhus for at spille i FIBA Europe Cup eller Basketball Champions League.
Om gentegningen siger sportsdirektør Michael Piloz:

”Når vi taler med de udenlandske hold, der kommer til Aarhus for anden gang, glæder de sig til at besøge os. Ikke fordi de elsker at spille i Vejlby-Risskov Hallen, men fordi de ved, at de får en topoplevelse, når de bor og spiser på Sabro Kro. Vi vil gerne være de bedste værter for vores udenlandske hold – i hvert fald indtil kampene starter – og derfor er aftalen med Montra Hotel Sabro Kro rigtig glædelig for os.”

Om samarbejdet siger Montra Hotel Sabro Kro direktør, Thomas Weifenbach Jensen:

”Montra Hotel Sabro Kro er både glad og stolt over at være en del af Bakken Bears store succes også i næste sæson.
Vi har gennem mange år værdsat vores VIND-VIND samarbejde, som er til stor glæde for hele Montra kæden.
Vi har altid sat stor pris på de mange flotte og udbytterige, Bakken Bears arrangementer, som både vores gæster og personale, med stor fornøjelse har deltaget i. Det er en stor glæde fortsat at samarbejde med det meget professionelle Bakken Bears-team.”

Sabro Kro er et velrenommeret hotel med flotte værelser, lækker mad fra egen restaurant og personlig service. Deres skønne hotel ligger i hjertet af Sabro tæt på Smilets By, Aarhus. De har E45 tæt på, hvilket giver nem og hurtig transport til et væld af muligheder omkring dem. Hos dem finder du både plads til samvær, nærvær og skønne oplevelser. Der er altid en god grund til at besøge Sabro Kro.
Læs mere på www.montrahotels.dk eller skriv til Thomas Weifenbach Jensen på twj@montrahotel.dk

danbolig Aarhus City fortsætter som hovedsponsor
02 sep 2022

danbolig Aarhus City fortsætter som hovedsponsor

danbolig Aarhus City har været partner med Bears i flere år og valgte inden...
BearsPLUS på virksomhedsbesøg
02 sep 2022

BearsPLUS på virksomhedsbesøg

Onsdag 7/9 kl. 07.30 skal BearsPLUS netværket på virksomhedsbesøg hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning,...
Bears Magasin ude i 80.000 eksemplarer
19 aug 2022

Bears Magasin ude i 80.000 eksemplarer

I samarbejde med Jysk Fynske Medier udkom et Bakken Bears indstik op til weekenden....
Milde vejrguder
19 aug 2022

Milde vejrguder

Natten til tirsdag buldrede og bragede det i hele Østjylland og mens regnen piskede...
NEWS ARCHIVE