BearsCares – Vi implementerer genbrugelige krus til VIP-arrangementer i JCN Bolig-Loungen

Har I lagt mærke til det? Ja – vi har udskiftet engangsplastik krus ud med genbrugelige krus i dele af JCN Bolig-Loungen.
Vi har efterhånden afprøvet at køre genbrugelige krus i Syrensalen og til mindre arrangementer i Margueritsalen i JCN Bolig Loungen nogle gange. Det har været en fornøjelse og også en lettelse for os at vide, at vi gør en indsats for at reducere vores forbrug af engangsservice. Det var egentlig planlagt til at blive implementeret i efteråret/vinteren 2020-21, men covid-19 situationen betød at vi måtte udskyde det lidt endnu. Endelig har vi fået afviklet nogle VIP-arrangementer, hvor vi har udskiftet engangsplastikkrus ud med genbrugelige krus. I kan sikkert forestille jer, hvor meget plastikaffald vi har med så mange VIP-arrangementer pr. sæson, og derfor er vi selvfølgelig glade for at vi fremadrettet vil anvende genanvendelige krus i dele af JCN Bolig Loungen. Har I gode idéer til andre bæredygtige tiltag, som vil hjælpe os på vejen, er vi åbne for forslag, og ellers håber vi at I vil følge os, og lade jer blive inspireret af, hvordan vi arbejder med CSR og bæredygtighed.

danbolig Aarhus City fortsætter som hovedsponsor
02 sep 2022

danbolig Aarhus City fortsætter som hovedsponsor

danbolig Aarhus City har været partner med Bears i flere år og valgte inden...
BearsPLUS på virksomhedsbesøg
02 sep 2022

BearsPLUS på virksomhedsbesøg

Onsdag 7/9 kl. 07.30 skal BearsPLUS netværket på virksomhedsbesøg hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning,...
Bears Magasin ude i 80.000 eksemplarer
19 aug 2022

Bears Magasin ude i 80.000 eksemplarer

I samarbejde med Jysk Fynske Medier udkom et Bakken Bears indstik op til weekenden....
Milde vejrguder
19 aug 2022

Milde vejrguder

Natten til tirsdag buldrede og bragede det i hele Østjylland og mens regnen piskede...
NEWS ARCHIVE