BearsCares – Vi implementerer genbrugelige krus til VIP-arrangementer i JCN Bolig-Loungen

Har I lagt mærke til det? Ja – vi har udskiftet engangsplastik krus ud med genbrugelige krus i dele af JCN Bolig-Loungen.
Vi har efterhånden afprøvet at køre genbrugelige krus i Syrensalen og til mindre arrangementer i Margueritsalen i JCN Bolig Loungen nogle gange. Det har været en fornøjelse og også en lettelse for os at vide, at vi gør en indsats for at reducere vores forbrug af engangsservice. Det var egentlig planlagt til at blive implementeret i efteråret/vinteren 2020-21, men covid-19 situationen betød at vi måtte udskyde det lidt endnu. Endelig har vi fået afviklet nogle VIP-arrangementer, hvor vi har udskiftet engangsplastikkrus ud med genbrugelige krus. I kan sikkert forestille jer, hvor meget plastikaffald vi har med så mange VIP-arrangementer pr. sæson, og derfor er vi selvfølgelig glade for at vi fremadrettet vil anvende genanvendelige krus i dele af JCN Bolig Loungen. Har I gode idéer til andre bæredygtige tiltag, som vil hjælpe os på vejen, er vi åbne for forslag, og ellers håber vi at I vil følge os, og lade jer blive inspireret af, hvordan vi arbejder med CSR og bæredygtighed.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE