BearsCares – Vi implementerer genbrugelige krus til VIP-arrangementer i JCN Bolig-Loungen

Har I lagt mærke til det? Ja – vi har udskiftet engangsplastik krus ud med genbrugelige krus i dele af JCN Bolig-Loungen.
Vi har efterhånden afprøvet at køre genbrugelige krus i Syrensalen og til mindre arrangementer i Margueritsalen i JCN Bolig Loungen nogle gange. Det har været en fornøjelse og også en lettelse for os at vide, at vi gør en indsats for at reducere vores forbrug af engangsservice. Det var egentlig planlagt til at blive implementeret i efteråret/vinteren 2020-21, men covid-19 situationen betød at vi måtte udskyde det lidt endnu. Endelig har vi fået afviklet nogle VIP-arrangementer, hvor vi har udskiftet engangsplastikkrus ud med genbrugelige krus. I kan sikkert forestille jer, hvor meget plastikaffald vi har med så mange VIP-arrangementer pr. sæson, og derfor er vi selvfølgelig glade for at vi fremadrettet vil anvende genanvendelige krus i dele af JCN Bolig Loungen. Har I gode idéer til andre bæredygtige tiltag, som vil hjælpe os på vejen, er vi åbne for forslag, og ellers håber vi at I vil følge os, og lade jer blive inspireret af, hvordan vi arbejder med CSR og bæredygtighed.

Finaleklar!
02 maj 2022

Finaleklar!

Så er det finaletid! Vi endte med at slå Randers Cimbria 3-0 i kampe...
Semifinaleuge
25 apr 2022

Semifinaleuge

Vi er stolte af at kunne starte semifinaleugen med at annoncere at Flemming Rasmussen...
Netværksmøde i neuro science og ledelsens-tegn
21 apr 2022

Netværksmøde i neuro science og ledelsens-tegn

I dag byd vi velkommen på Savvaerket Event ApS lokaler på Klingen til et...
Jubilæum på nyhedsbrevet
19 apr 2022

Jubilæum på nyhedsbrevet

Dette er så Monday Morning, udgave nummer 100 - som udkommer på en tirsdag...
NEWS ARCHIVE