BearsCares – Vi implementerer genbrugelige krus til VIP-arrangementer i JCN Bolig-Loungen

Har I lagt mærke til det? Ja – vi har udskiftet engangsplastik krus ud med genbrugelige krus i dele af JCN Bolig-Loungen.
Vi har efterhånden afprøvet at køre genbrugelige krus i Syrensalen og til mindre arrangementer i Margueritsalen i JCN Bolig Loungen nogle gange. Det har været en fornøjelse og også en lettelse for os at vide, at vi gør en indsats for at reducere vores forbrug af engangsservice. Det var egentlig planlagt til at blive implementeret i efteråret/vinteren 2020-21, men covid-19 situationen betød at vi måtte udskyde det lidt endnu. Endelig har vi fået afviklet nogle VIP-arrangementer, hvor vi har udskiftet engangsplastikkrus ud med genbrugelige krus. I kan sikkert forestille jer, hvor meget plastikaffald vi har med så mange VIP-arrangementer pr. sæson, og derfor er vi selvfølgelig glade for at vi fremadrettet vil anvende genanvendelige krus i dele af JCN Bolig Loungen. Har I gode idéer til andre bæredygtige tiltag, som vil hjælpe os på vejen, er vi åbne for forslag, og ellers håber vi at I vil følge os, og lade jer blive inspireret af, hvordan vi arbejder med CSR og bæredygtighed.

Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen
26 jan 2023

Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen

I samarbejde med Skousen Viby havde tilskuerne i lørdagens kamp mod Svendborg muligheden for...
25 jan 2023

Velkommen til:

Surdejspizzeria - La Casa di Antionio er ny Grizzly Partner i Bakken Bears. Pizzeriaet...
BearsPLUS anno 2030…
11 jan 2023

BearsPLUS anno 2030…

BearsPLUS netværket mødtes hertil morgen i Aarhus Internationale Sejlsportscenter, hvor DKsejlsport bød os velkomne. Vi fik et kig...
danbolig Aarhus City fortsætter som hovedsponsor
02 sep 2022

danbolig Aarhus City fortsætter som hovedsponsor

danbolig Aarhus City har været partner med Bears i flere år og valgte inden...
NEWS ARCHIVE