Vi skal bevise at fredagens nederlag var en fejl

Lørdag tager Bakken Bears en tur til Kronjylland, for at møde Randers Cimbria til revanchekamp. Når kampen begynder, er det kun otte døgn siden de to hold sidst var i et indbyrdes opgør. Her var det dog Randers der trak det længste strå og vandt 93-104, efter at have været foran størstedelen af kampen.

– Vi skal spille med en helt anden intensitet og fight end i fredags. Der tabte vi reboundkampen med 10. Den statistik skal vendes på hovedet. Betydningen er størst mentalt – på to fronter. At ride på en positiv bølge ind til onsdagens brag. Og stoltheden i at bevise fredagens nederlag var en fejl, siger head coach Anders Sommer.

I den forgående kamp leverede Cimbrias Jonathan Klussmann et career high og blev kampens topscorer med 35 point. Randolph og Crawford scorede begge 17 pts, mens Kissoonlal leverede 16 pts. For bjørnene blev Jarred Ogungbemi-Jackson topscorer med 25 point, mens både Taylor og Ongwae leverede 15 pts.

– Vi skal bringe intensiteten fra starten af kampen – spille hårdt i 40 minutter og spille vores spil. Min mentale forberedelse er at have det rigtige mindset, når jeg går ind til kampen, og gør hvad end jeg kan for at hjælpe os med at vinde, udtaler Jarred Ogungbemi-Jackson inden morgendagens opgør.

Kampen kan ses 26/3 kl. 15.00 på basketligaen.live eller i Arena Randers.

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?
06 feb 2023

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev...
Bakken Bears er i pokalfinalen!
04 feb 2023

Bakken Bears er i pokalfinalen!

Med en overbevisende tredje periode, som Bakken Bears vandt med 12-27, fik aarhusianerne hævn...
Bears Padel
03 feb 2023

Bears Padel

I Bakken Bears er vi ikke kun tossede med basketball og netværk! Vi er...
PV skaber igen festen
03 feb 2023

PV skaber igen festen

PV – Kaffe & Cocktails er en af de fedeste barer i Aarhus, og...
NEWS ARCHIVE