Vi skal bevise at fredagens nederlag var en fejl

Lørdag tager Bakken Bears en tur til Kronjylland, for at møde Randers Cimbria til revanchekamp. Når kampen begynder, er det kun otte døgn siden de to hold sidst var i et indbyrdes opgør. Her var det dog Randers der trak det længste strå og vandt 93-104, efter at have været foran størstedelen af kampen.

– Vi skal spille med en helt anden intensitet og fight end i fredags. Der tabte vi reboundkampen med 10. Den statistik skal vendes på hovedet. Betydningen er størst mentalt – på to fronter. At ride på en positiv bølge ind til onsdagens brag. Og stoltheden i at bevise fredagens nederlag var en fejl, siger head coach Anders Sommer.

I den forgående kamp leverede Cimbrias Jonathan Klussmann et career high og blev kampens topscorer med 35 point. Randolph og Crawford scorede begge 17 pts, mens Kissoonlal leverede 16 pts. For bjørnene blev Jarred Ogungbemi-Jackson topscorer med 25 point, mens både Taylor og Ongwae leverede 15 pts.

– Vi skal bringe intensiteten fra starten af kampen – spille hårdt i 40 minutter og spille vores spil. Min mentale forberedelse er at have det rigtige mindset, når jeg går ind til kampen, og gør hvad end jeg kan for at hjælpe os med at vinde, udtaler Jarred Ogungbemi-Jackson inden morgendagens opgør.

Kampen kan ses 26/3 kl. 15.00 på basketligaen.live eller i Arena Randers.

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE