Vi skal bevise at fredagens nederlag var en fejl

Lørdag tager Bakken Bears en tur til Kronjylland, for at møde Randers Cimbria til revanchekamp. Når kampen begynder, er det kun otte døgn siden de to hold sidst var i et indbyrdes opgør. Her var det dog Randers der trak det længste strå og vandt 93-104, efter at have været foran størstedelen af kampen.

– Vi skal spille med en helt anden intensitet og fight end i fredags. Der tabte vi reboundkampen med 10. Den statistik skal vendes på hovedet. Betydningen er størst mentalt – på to fronter. At ride på en positiv bølge ind til onsdagens brag. Og stoltheden i at bevise fredagens nederlag var en fejl, siger head coach Anders Sommer.

I den forgående kamp leverede Cimbrias Jonathan Klussmann et career high og blev kampens topscorer med 35 point. Randolph og Crawford scorede begge 17 pts, mens Kissoonlal leverede 16 pts. For bjørnene blev Jarred Ogungbemi-Jackson topscorer med 25 point, mens både Taylor og Ongwae leverede 15 pts.

– Vi skal bringe intensiteten fra starten af kampen – spille hårdt i 40 minutter og spille vores spil. Min mentale forberedelse er at have det rigtige mindset, når jeg går ind til kampen, og gør hvad end jeg kan for at hjælpe os med at vinde, udtaler Jarred Ogungbemi-Jackson inden morgendagens opgør.

Kampen kan ses 26/3 kl. 15.00 på basketligaen.live eller i Arena Randers.

Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
Mere end en enkelt kvalifikation på spil
24 sep 2022

Mere end en enkelt kvalifikation på spil

Når Bakken Bears søndag kl. 19 løber på banen i Beograd til kampen mod...
NEWS ARCHIVE