Vi skal bevise at fredagens nederlag var en fejl

Lørdag tager Bakken Bears en tur til Kronjylland, for at møde Randers Cimbria til revanchekamp. Når kampen begynder, er det kun otte døgn siden de to hold sidst var i et indbyrdes opgør. Her var det dog Randers der trak det længste strå og vandt 93-104, efter at have været foran størstedelen af kampen.

– Vi skal spille med en helt anden intensitet og fight end i fredags. Der tabte vi reboundkampen med 10. Den statistik skal vendes på hovedet. Betydningen er størst mentalt – på to fronter. At ride på en positiv bølge ind til onsdagens brag. Og stoltheden i at bevise fredagens nederlag var en fejl, siger head coach Anders Sommer.

I den forgående kamp leverede Cimbrias Jonathan Klussmann et career high og blev kampens topscorer med 35 point. Randolph og Crawford scorede begge 17 pts, mens Kissoonlal leverede 16 pts. For bjørnene blev Jarred Ogungbemi-Jackson topscorer med 25 point, mens både Taylor og Ongwae leverede 15 pts.

– Vi skal bringe intensiteten fra starten af kampen – spille hårdt i 40 minutter og spille vores spil. Min mentale forberedelse er at have det rigtige mindset, når jeg går ind til kampen, og gør hvad end jeg kan for at hjælpe os med at vinde, udtaler Jarred Ogungbemi-Jackson inden morgendagens opgør.

Kampen kan ses 26/3 kl. 15.00 på basketligaen.live eller i Arena Randers.

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League
25 sep 2023

Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League

Bakken Bears fik en fremragende start på den første kvalifikationskamp i Basketball Champions League...
NEWS ARCHIVE