Koncentreret indsats vasker plet af

Bakken Bears kom ud til udekampen i Randers lørdag eftermiddag med noget at bevise. Otte dage forinden havde Randers Cimbria tildelt Bakken årets første nederlag i den danske liga og den plet skulle vaskes af. Det endte den også med at blive, i en kamp, hvor bjørnene dominerede fra midt i anden periode og tog en sejr på 77-107.

I løbet af første halvleg opbyggede Bakken Bears en føring på 13 point, 40-53. Fem forskellige bjørne scorede i de første minutter, da Bears bragte sig foran 7-12, men føringen holdt ikke længe.

Randers’ Kissoonlal havde nemlig en rigtig flot halvleg med 20 point og han førte an for værterne, der holdt kampen tæt indtil fem minutter før pausen, hvor der stod 35-38.

Her kom Bakken imidlertid i gang, med et dunk af Travis Taylor, efterfulgt af scoringer fra Jukic og Diouf, og to minutter senere var Bakken oppe med 12, 35-47. Forspringet var helt oppe på 15, efter en tre’er fra Ryan Evans, men Kissoonlal satte to point i sidste sekund af halvlegen og pausescoren var 40-53.

Efter pausen tog Bears igen teten og fire minutter inde, ved stillignen 44-62, tog Randerstræner Charlie Burgess timeout, efter at have set blandt andet Travis Taylor score et par gange. Det fik stabiliseret tingene for Randers, men Bakkens forspring forblev mellem 17 og 21 point resten af perioden.

I fjerde periodes første fem minutter ramte hjemmeholdet kun to af ti skudforsøg, så selv om Bakkens spil ikke var flyvende, voksede føringen til lige under 30 point og kampen var reelt afgjort. Slutstillingen blev 77-107.

Travis Taylor og Jarred Ogungbemi-Jackson førte an for Bears, med henholdsvis 21 og 20 point, mens Reginald Kissoonlal havde 33 for Randers.

Bakkens næste opgave er onsdag, hvor første semifinale i FIBA Europe Cup skydes i gang i Aarhus. Det er italienske Unahotels Reggio Emilia, der er modstanderen.

Statistikker: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/2054109/bs.html#ASFSK

Niels Fensby er Årets Frivillige
18 maj 2024

Niels Fensby er Årets Frivillige

Siden 2003 har Bakken Bears uddelt pokalen ”Ildsjælen – Steffen Wichs Elitepokal” til Årets...
Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails
17 maj 2024

Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails

Bakken Bears nærmer sig endnu et danmarksmesterskab, foran 3-0 i kampe i finalerserien mod...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold i DM-Finalerne
16 maj 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold i DM-Finalerne

Bakken Bears bragte sig torsdag foran 3-0 i finaleserien i Basketligaen, med en sejr...
Nike er ny tøjpartner i Bakken Bears
16 maj 2024

Nike er ny tøjpartner i Bakken Bears

Bakken Bears har indgået et samarbejde med verdens største sportstøjsmærke, Nike. Det sker som...
NEWS ARCHIVE