Koncentreret indsats vasker plet af

Bakken Bears kom ud til udekampen i Randers lørdag eftermiddag med noget at bevise. Otte dage forinden havde Randers Cimbria tildelt Bakken årets første nederlag i den danske liga og den plet skulle vaskes af. Det endte den også med at blive, i en kamp, hvor bjørnene dominerede fra midt i anden periode og tog en sejr på 77-107.

I løbet af første halvleg opbyggede Bakken Bears en føring på 13 point, 40-53. Fem forskellige bjørne scorede i de første minutter, da Bears bragte sig foran 7-12, men føringen holdt ikke længe.

Randers’ Kissoonlal havde nemlig en rigtig flot halvleg med 20 point og han førte an for værterne, der holdt kampen tæt indtil fem minutter før pausen, hvor der stod 35-38.

Her kom Bakken imidlertid i gang, med et dunk af Travis Taylor, efterfulgt af scoringer fra Jukic og Diouf, og to minutter senere var Bakken oppe med 12, 35-47. Forspringet var helt oppe på 15, efter en tre’er fra Ryan Evans, men Kissoonlal satte to point i sidste sekund af halvlegen og pausescoren var 40-53.

Efter pausen tog Bears igen teten og fire minutter inde, ved stillignen 44-62, tog Randerstræner Charlie Burgess timeout, efter at have set blandt andet Travis Taylor score et par gange. Det fik stabiliseret tingene for Randers, men Bakkens forspring forblev mellem 17 og 21 point resten af perioden.

I fjerde periodes første fem minutter ramte hjemmeholdet kun to af ti skudforsøg, så selv om Bakkens spil ikke var flyvende, voksede føringen til lige under 30 point og kampen var reelt afgjort. Slutstillingen blev 77-107.

Travis Taylor og Jarred Ogungbemi-Jackson førte an for Bears, med henholdsvis 21 og 20 point, mens Reginald Kissoonlal havde 33 for Randers.

Bakkens næste opgave er onsdag, hvor første semifinale i FIBA Europe Cup skydes i gang i Aarhus. Det er italienske Unahotels Reggio Emilia, der er modstanderen.

Statistikker: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/2054109/bs.html#ASFSK

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE