Bears Academy: U19 med Anton Elsner

U15, U17 og U19 drager onsdag til Valencia, hvor de skal træne med den lokale klub – som i øvrigt har et træningsanlæg med 13 baner. Valencia spiller i den bedste spanske række ACB og er berømmet for deres ungdomsudvikling.

Turen fylder naturligvis meget for ungdomsholdene, men der er ikke det eneste træner for Bears Academy U19, Anton Elsner, fokuserer på. Der er nemlig stor fokus på talentudvikling – en af forcerne ved Academy-holdene. Hør hvad coach Anton har at sige her:

”I søndags spillede U19 deres sidste grundspilskamp for i år. En lidt rodet sæson med mange op- og nedture. Vores endelig placering i rækken afhænger af de sidste kampe fra de andre hold. En ting er dog sikkert – vi er klar til slutspillet.

I løbet af sæsonen har mange af U19 spillerene været en fast del på Bears Academy Liga, hvor de både har trænet og spillet kampe. Derfor har U19 rækken til tider været nedprioriteret. Det har dog været et bevidst valg fra vores side, da drengene udvikler sig bedst ved at spille på højest mulige niveau – og det er en fornøjelse at se hvordan de klarer sig i Basketligaen!

Nu er vores fokus dog på slutspillet og på at blive klar til det. Derfor rejser hele truppen til Valencia torsdag 7/4, for at få de bedst mulige forberedelser til de afgørende kampe i slutningen af april. Henover påsken skal vi være i Valencia, hvor vi får muligheden for at spille mod Valencia og andre lokale hold – samt træne på et af de bedste akademier i Europa.

Det er en tur som drengene har set frem til i lang tid. Vi glæder os til at komme ned og spille mod et af de bedste spanske hold – og at komme ned til sol og varme :)”

Foto: Global Jam.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE