Jubilæum på nyhedsbrevet

Dette er så Monday Morning, udgave nummer 100 – som udkommer på en tirsdag på grund af heligdagen i går. Så langt tænkte vi ikke, da version 1 udkom den 23. marts 2020. Indholdet i den første udgave var en opfordring til samhandel i netværket og til at købe take away hos restaurationerne i kredsen af samarbejdspartnere. Derudover fortalte vi, at en stribe udenlandske spillere havde forladt Aarhus, men at Tylor Ongwae havde forlænget sin kontrakt, samt at vi havde hjemsendt en god portion af vores ansatte.

Den skarpe læser har nok ud fra dato og indhold luret at baggrunden for indførelsen af Monday Morning var Coronaens indtog i Danmark og den massive nedlukning vi alle blev udsat for. Vi ønskede med den ugentlige mail at binde jer samarbejdspartnere tættere sammen, og selv i perioder, hvor samfundet har været åbent eller nu, hvor vi vel alle nærmest har glemt, at der stadig er en virus, der hedder Corona, får vi så god respons på Monday Morning, at vi har valgt at fortsætte med at informere om hvad der sker i netværket.

Har du gode netværkshistorier, så byd endelig løs – på den måde sikrer vi godt og levende indhold i de næste 100 udgaver af Monday Morning.

 

Bakken Bears er stolte over at byde velkommen til Bauhaus som ny Exclusive Partner

Det første byggevarehus så dagens lys i Mannheim i Tyskland i 1960, da BAUHAUS slog dørene op til et helt nyt koncept med ”alt-under-et-tag”. Nu var håndværkere og ”gør-det-selv-folk” fri for at bevæge sig rundt til forskellige specialbutikker for at anskaffe værktøj samt materialer til hus og have.

Udover et stort udvalg var høj kvalitet til rimelige priser og let tilgængelighed blandt de grundlæggende principper. Det var de dengang, og det er de den dag i dag.

I mere end 60 år har BAUHAUS haft succes med at tilbyde private og professionelle kunder et meget stort udvalg af kvalitetsprodukter. Byggevarehusene råder typisk over et varesortiment med mere end 160.000 varenumre. Det gælder inden for værktøj, malervarer, belysning/el-artikler, isenkram, VVS, fliser, opbevaringsløsninger, gulvbelægning, træ og bygningsartikler samt et stort udvalg af inden- og udendørs planter og haveartikler.

Udover at tilbyde branchens suverænt største udvalg af produkter lægger vi vægt på at give kunderne en god købsoplevelse med service og kvalificeret rådgivning. Dertil kommer vores målsætning om at tilbyde konkurrencedygtige priser, hvilket vi hver dag står på mål for med vores unikke ’Prismatch’.

Læs mere på www.bauhaus.dk eller kontakt Varehuschef René Hjelm på vhc.viby@bauhaus.dk

 

Invitation til receptioner hos FO-Aarhus

12. maj inviterer vores partner FO-Aarhus til ikke mindre end to receptioner: Fra kl. 13 er der officiel åbning af Kulturhus Bunkeren og fra 15 er der overgangsreception for Anne Thorø Nielsen og Torben Dreier.

Vi håber at se mange partnere til receptionen. Se invitationen her.

 

Slutspillet er næsten overstået – nu starter slutspillet

I aften spiller vi den sidste kamp i slutspillet, når vi gæster Næstved. Resultatet af den kamp ændrer ikke på at vi slutter som nummer et i grundspillet, og dermed går ind med i DM-semifinaleserien med hjemmebanefordelen. For Næstved er kampen imidlertid af største vigtighed. Hvis sydsjællænderne vinder i aften, bliver holdet nummer fire og skal dermed spille DM-semifinaler – mod os… Hvis vi slår Næstved, bliver Randers Cimbria vores semifinalemodstander.

Semifinalerne, der spilles bedst af fem, afvikles efter følgende plan:

Semifinale 1 (hjemmebane) – fredag den 22. april kl. 18:30

Semifinale 2 (udebane) – mandag den 25. april kl. 19:15

Semifinale 3 (hjemmebane) – lørdag den 30. april kl. 14:00

Evt. semifinale 4 (udebane) – mandag den 2. maj kl. 19:15

Evt. semifinale 5 (hjemmebane) – torsdag den 5. maj kl. 18:30

DM-finalerne spilles bedst af syv kampe, og starter mandag den 9. maj. Herefter spilles torsdage og mandage indtil et af holdene har vundet fire kampe. Hvis vi er den ene del af DM-finalerne, spiller vi hjemmekampe om mandagen.

 

Datoer til kalenderen:

21/4: BearsPLUS netværksmøde på Savværket med foredrag.

 

Kampe med partnerarrangementer:

Semifinale 1 (hjemmebane) – fredag den 22. april kl. 18:30

Semifinale 3 (hjemmebane) – lørdag den 30. april kl. 14:00

Gustav har meldt sig til NBA Draften
01 maj 2024

Gustav har meldt sig til NBA Draften

Gustav Knudsen har officielt meldt sig til NBA draftet 2024. Det foregår 27. juni...
Vi er klar til DM-Finalerne!
29 apr 2024

Vi er klar til DM-Finalerne!

For 22. gang i træk skal Bakken Bears spille DM-finaler – og i dem...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
NEWS ARCHIVE