Randers venter i semien efter sejr over Næstved

Med en dominerende anden halvleg sendte Bakken Bears tirsdag aften Team FOG Næstved på sommerferie, da de to hold mødtes i Basketligaens sidste kamp inden semifinalerne. Sejren på 65-77 betyder, at Bakken møder Randers Cimbria i semifinalerne, der starter allerede fredag.

Med sejren afsluttes en af de mest spændende grundspils-sæsoner i Basketligaen længe. Med seks kampe igen var pladserne to til fem slet ikke afgjort og vi skulle helt ned til årets sidste kamp, inden den sidste semifinaleplads blev besat. Den gik altså til Randers, der møder Bakken Bears fredag i Aarhus, inden de har hjemmebane mandagen efter i kamp to. Der spilles først til tre sejre om at møde Svendborg eller Horsens i finalen.

Team FOG Næstved kæmpede bravt for semifinalepladsen hele første halvleg, hvor de fik spillet sig frem til en halvlegsføring på 46-38, men hjemmeholdet glemte at komme ud til anden halvlegs start. Bakken Bears vandt de første lige over fire minutter af tredje periode med 19-0, tillod så Næstved at score tre point, hvorefter bjørnene scorede endnu otte i streg og kom foran 46-65.

Bakken havde i princippet ikke noget at spille for, da førstepladsen blev sikret for en måned siden, men weekendens pokalfinalenederlag skulle tydeligvis vaskes af tavlen. Når Bakken spillede bedst, var alle spillere farlige og ni af ti spillere på holdkortet kom da også på scoringstavlen.

I fjerde periode forsøgte Næstved gentagende gange at lave et comeback og forlænge sæsonen, men det blev aldrig til mere end to scoringer i træk, inden Bakken Bears igen fik en scoring eller to og det endte dermed med en sejr til Aarhusholdet på 65-77.

Billede: Per Bille / Ry Foto

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE