Randers venter i semien efter sejr over Næstved

Med en dominerende anden halvleg sendte Bakken Bears tirsdag aften Team FOG Næstved på sommerferie, da de to hold mødtes i Basketligaens sidste kamp inden semifinalerne. Sejren på 65-77 betyder, at Bakken møder Randers Cimbria i semifinalerne, der starter allerede fredag.

Med sejren afsluttes en af de mest spændende grundspils-sæsoner i Basketligaen længe. Med seks kampe igen var pladserne to til fem slet ikke afgjort og vi skulle helt ned til årets sidste kamp, inden den sidste semifinaleplads blev besat. Den gik altså til Randers, der møder Bakken Bears fredag i Aarhus, inden de har hjemmebane mandagen efter i kamp to. Der spilles først til tre sejre om at møde Svendborg eller Horsens i finalen.

Team FOG Næstved kæmpede bravt for semifinalepladsen hele første halvleg, hvor de fik spillet sig frem til en halvlegsføring på 46-38, men hjemmeholdet glemte at komme ud til anden halvlegs start. Bakken Bears vandt de første lige over fire minutter af tredje periode med 19-0, tillod så Næstved at score tre point, hvorefter bjørnene scorede endnu otte i streg og kom foran 46-65.

Bakken havde i princippet ikke noget at spille for, da førstepladsen blev sikret for en måned siden, men weekendens pokalfinalenederlag skulle tydeligvis vaskes af tavlen. Når Bakken spillede bedst, var alle spillere farlige og ni af ti spillere på holdkortet kom da også på scoringstavlen.

I fjerde periode forsøgte Næstved gentagende gange at lave et comeback og forlænge sæsonen, men det blev aldrig til mere end to scoringer i træk, inden Bakken Bears igen fik en scoring eller to og det endte dermed med en sejr til Aarhusholdet på 65-77.

Billede: Per Bille / Ry Foto

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved
28 jan 2023

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved

Der var drama for alle pengene, da Bakken Bears skulle forsøge at indhente Basketligaens...
Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen
26 jan 2023

Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen

I samarbejde med Skousen Viby havde tilskuerne i lørdagens kamp mod Svendborg muligheden for...
Topkamp i Basketligaen
26 jan 2023

Topkamp i Basketligaen

Bakken Bears drager mod Sydsjælland lørdag 28. for at spille topkamp i Basketligaen mod...
Spotlight Michael Piloz
25 jan 2023

Spotlight Michael Piloz

Formelt er han sportsdirektør i Bakken Bears. Men derudover kalder vi ham også statistiker,...
NEWS ARCHIVE