Randers venter i semien efter sejr over Næstved

Med en dominerende anden halvleg sendte Bakken Bears tirsdag aften Team FOG Næstved på sommerferie, da de to hold mødtes i Basketligaens sidste kamp inden semifinalerne. Sejren på 65-77 betyder, at Bakken møder Randers Cimbria i semifinalerne, der starter allerede fredag.

Med sejren afsluttes en af de mest spændende grundspils-sæsoner i Basketligaen længe. Med seks kampe igen var pladserne to til fem slet ikke afgjort og vi skulle helt ned til årets sidste kamp, inden den sidste semifinaleplads blev besat. Den gik altså til Randers, der møder Bakken Bears fredag i Aarhus, inden de har hjemmebane mandagen efter i kamp to. Der spilles først til tre sejre om at møde Svendborg eller Horsens i finalen.

Team FOG Næstved kæmpede bravt for semifinalepladsen hele første halvleg, hvor de fik spillet sig frem til en halvlegsføring på 46-38, men hjemmeholdet glemte at komme ud til anden halvlegs start. Bakken Bears vandt de første lige over fire minutter af tredje periode med 19-0, tillod så Næstved at score tre point, hvorefter bjørnene scorede endnu otte i streg og kom foran 46-65.

Bakken havde i princippet ikke noget at spille for, da førstepladsen blev sikret for en måned siden, men weekendens pokalfinalenederlag skulle tydeligvis vaskes af tavlen. Når Bakken spillede bedst, var alle spillere farlige og ni af ti spillere på holdkortet kom da også på scoringstavlen.

I fjerde periode forsøgte Næstved gentagende gange at lave et comeback og forlænge sæsonen, men det blev aldrig til mere end to scoringer i træk, inden Bakken Bears igen fik en scoring eller to og det endte dermed med en sejr til Aarhusholdet på 65-77.

Billede: Per Bille / Ry Foto

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE