Randers venter i semien efter sejr over Næstved

Med en dominerende anden halvleg sendte Bakken Bears tirsdag aften Team FOG Næstved på sommerferie, da de to hold mødtes i Basketligaens sidste kamp inden semifinalerne. Sejren på 65-77 betyder, at Bakken møder Randers Cimbria i semifinalerne, der starter allerede fredag.

Med sejren afsluttes en af de mest spændende grundspils-sæsoner i Basketligaen længe. Med seks kampe igen var pladserne to til fem slet ikke afgjort og vi skulle helt ned til årets sidste kamp, inden den sidste semifinaleplads blev besat. Den gik altså til Randers, der møder Bakken Bears fredag i Aarhus, inden de har hjemmebane mandagen efter i kamp to. Der spilles først til tre sejre om at møde Svendborg eller Horsens i finalen.

Team FOG Næstved kæmpede bravt for semifinalepladsen hele første halvleg, hvor de fik spillet sig frem til en halvlegsføring på 46-38, men hjemmeholdet glemte at komme ud til anden halvlegs start. Bakken Bears vandt de første lige over fire minutter af tredje periode med 19-0, tillod så Næstved at score tre point, hvorefter bjørnene scorede endnu otte i streg og kom foran 46-65.

Bakken havde i princippet ikke noget at spille for, da førstepladsen blev sikret for en måned siden, men weekendens pokalfinalenederlag skulle tydeligvis vaskes af tavlen. Når Bakken spillede bedst, var alle spillere farlige og ni af ti spillere på holdkortet kom da også på scoringstavlen.

I fjerde periode forsøgte Næstved gentagende gange at lave et comeback og forlænge sæsonen, men det blev aldrig til mere end to scoringer i træk, inden Bakken Bears igen fik en scoring eller to og det endte dermed med en sejr til Aarhusholdet på 65-77.

Billede: Per Bille / Ry Foto

Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen
12 apr 2024

De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen

De unge fra Bakken Bears sikrer klubben førstepladsen Bakken Bears spillede og vandt tirsdag og...
Student Basketball Lounge er allerede mandag
12 apr 2024

Student Basketball Lounge er allerede mandag

Langt over halvdelen af Basketball Student Lounge-billetterne allerede revet væk, så vi glæder os...
NEWS ARCHIVE