Semifinaleuge

Vi er stolte af at kunne starte semifinaleugen med at annoncere at Flemming Rasmussen fra JCN Bolig benyttede fredagens kampsponsorat til første semifinale til at annoncere, at JCN Bolig har fornyet hovedsponsoratet i Bakken Bears.

Læg lige mærke til halstørklædet,  Flemming står med. Det er produceret specielt til lejligheden og gik blandt andet til nogle af klubbens frivillige!

Du kender sikkert allerede JCN Bolig, men her er lidt flere detaljer.
JCN Bolig A/S er specialist i boligbyggeri til professionelle bygherrer og kombinerer det bedste fra egenproduktion med det bedste fra totalentreprenører. JCN Bolig er i dag blandt de 20% bedste entreprenører i Danmark målt på kundetilfredshed, medarbejdertilfredshed og økonomi. I alle årene, virksomheden har eksisteret, har det været vigtigt at skabe mest mulig værdi for kunderne og som det mest naturlige behandle alle i byggeriet ordentligt. Det har betydet, at JCN Bolig er kendt for at være en stærk og ordentlig samarbejdspartner, der lever op til sine forpligtelser.

 

Bakken Bears byder kontoruniverset.dk velkommen som ny Grizzly Partner

Kontoruniverset.dk er et kontorfællesskab beliggende i de bevaringsværdige lokaler, som den tidligere Amstgård udgør, på Marselis Boulevard 1.

Kontoruniverset består af 12 vidt forskellige firmaer fra forskellige brancher, som alle har det til fælles, at de nyder at mødes ved kaffemaskinen, spise frokosten sammen i haven om sommeren samt bidrage med sparring og know how til hinanden.

Læs mere på www.kontoruniverset.dk eller kontakt Lone Lings på post@vigu.dk

 

Bakken Bears inviterer til familiedag for jeres ansatte

Det har været en fantastisk sæson og vi har været virkelig glad for vores samarbejde (det håber jeg ikke, I er i tvivl om!).

Som et ekstra lille tak, vil vi gerne invitere dine medarbejdere i hallen til semifinale 3, lørdag 30. april kl. 14:00

Du skal ikke gøre andet end at sende nedenstående link ud til medarbejderne, der så selv kan hente billetter. De kan hente op til 5 billetter hver via linket (så længe der er billetter at få, naturligvis). Der er allerede mange, der har benyttet sig af tilbudet siden i fredags!

Billetter hentes her: https://billet.bakkenbears.com/kampe/2022Semi3/SamarbejdspartereSemi3

 

En helt anden kamp i Randers i aften

Fredag aften tog Bakken Bears sejren overbevisende i den første kamp i semifinaleserien mod Randers Cimbria. Mandag aftens kamp to bliver en helt anden affære, da Randers har den 211 centimeter høje ligatopscorer Reginald Kissoonlal tilbage fra karantæne.

Reginald Kissoonlal blev sendt fra banen i Randers’ seneste kamp mod Næstved og udstod en kamps karantæne i fredagens første semifinale. Den jamaicanske forward fører Basketligaen i antal point (20,4 pr. kamp), blokerede skud (2,8) og er tredjebedst i tre-point procent (44) og femtebedste rebounder i ligaen (8,8). Hans statisikker gør ham også til ligaens mest effektive spiller, så det er altså en stor kapacitet, Randers får tilbage.

Kissoonlal kommer til at få betydning i begge ender af banen. I forsvaret vil hans længde gøre tingene sværere for Bakken, mens hans angreb vil tvinge de forsvarende mestre til flere justeringer i forsvaret.

Der spilles først til tre sejre og Bakken er foran 1-0 i kampe.

Kampen afvikles mandag 25/4 kl. 19:15 og kan ses i Arena Randers, på basketligaen.live samt på Sport Live.

 

Datoer til kalenderen:

3/5: BearsPLUS netværksmøde i Vejlby-Risskov Hallen.

 

Kampe med partnerarrangementer:

Semifinale 3 (hjemmebane) – lørdag den 30. april kl. 14:00 – VIP fra 12:30

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
NEWS ARCHIVE