Semifinaleuge

Vi er stolte af at kunne starte semifinaleugen med at annoncere at Flemming Rasmussen fra JCN Bolig benyttede fredagens kampsponsorat til første semifinale til at annoncere, at JCN Bolig har fornyet hovedsponsoratet i Bakken Bears.

Læg lige mærke til halstørklædet,  Flemming står med. Det er produceret specielt til lejligheden og gik blandt andet til nogle af klubbens frivillige!

Du kender sikkert allerede JCN Bolig, men her er lidt flere detaljer.
JCN Bolig A/S er specialist i boligbyggeri til professionelle bygherrer og kombinerer det bedste fra egenproduktion med det bedste fra totalentreprenører. JCN Bolig er i dag blandt de 20% bedste entreprenører i Danmark målt på kundetilfredshed, medarbejdertilfredshed og økonomi. I alle årene, virksomheden har eksisteret, har det været vigtigt at skabe mest mulig værdi for kunderne og som det mest naturlige behandle alle i byggeriet ordentligt. Det har betydet, at JCN Bolig er kendt for at være en stærk og ordentlig samarbejdspartner, der lever op til sine forpligtelser.

 

Bakken Bears byder kontoruniverset.dk velkommen som ny Grizzly Partner

Kontoruniverset.dk er et kontorfællesskab beliggende i de bevaringsværdige lokaler, som den tidligere Amstgård udgør, på Marselis Boulevard 1.

Kontoruniverset består af 12 vidt forskellige firmaer fra forskellige brancher, som alle har det til fælles, at de nyder at mødes ved kaffemaskinen, spise frokosten sammen i haven om sommeren samt bidrage med sparring og know how til hinanden.

Læs mere på www.kontoruniverset.dk eller kontakt Lone Lings på post@vigu.dk

 

Bakken Bears inviterer til familiedag for jeres ansatte

Det har været en fantastisk sæson og vi har været virkelig glad for vores samarbejde (det håber jeg ikke, I er i tvivl om!).

Som et ekstra lille tak, vil vi gerne invitere dine medarbejdere i hallen til semifinale 3, lørdag 30. april kl. 14:00

Du skal ikke gøre andet end at sende nedenstående link ud til medarbejderne, der så selv kan hente billetter. De kan hente op til 5 billetter hver via linket (så længe der er billetter at få, naturligvis). Der er allerede mange, der har benyttet sig af tilbudet siden i fredags!

Billetter hentes her: https://billet.bakkenbears.com/kampe/2022Semi3/SamarbejdspartereSemi3

 

En helt anden kamp i Randers i aften

Fredag aften tog Bakken Bears sejren overbevisende i den første kamp i semifinaleserien mod Randers Cimbria. Mandag aftens kamp to bliver en helt anden affære, da Randers har den 211 centimeter høje ligatopscorer Reginald Kissoonlal tilbage fra karantæne.

Reginald Kissoonlal blev sendt fra banen i Randers’ seneste kamp mod Næstved og udstod en kamps karantæne i fredagens første semifinale. Den jamaicanske forward fører Basketligaen i antal point (20,4 pr. kamp), blokerede skud (2,8) og er tredjebedst i tre-point procent (44) og femtebedste rebounder i ligaen (8,8). Hans statisikker gør ham også til ligaens mest effektive spiller, så det er altså en stor kapacitet, Randers får tilbage.

Kissoonlal kommer til at få betydning i begge ender af banen. I forsvaret vil hans længde gøre tingene sværere for Bakken, mens hans angreb vil tvinge de forsvarende mestre til flere justeringer i forsvaret.

Der spilles først til tre sejre og Bakken er foran 1-0 i kampe.

Kampen afvikles mandag 25/4 kl. 19:15 og kan ses i Arena Randers, på basketligaen.live samt på Sport Live.

 

Datoer til kalenderen:

3/5: BearsPLUS netværksmøde i Vejlby-Risskov Hallen.

 

Kampe med partnerarrangementer:

Semifinale 3 (hjemmebane) – lørdag den 30. april kl. 14:00 – VIP fra 12:30

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
Bakken Bears og Madværftet spiller hinanden gode i ny eksklusivaftale
14 sep 2023

Bakken Bears og Madværftet spiller hinanden gode i ny eksklusivaftale

Det er endelig blevet kampdag. Dørene går op til JCN Bolig Lounge hos Bakken...
NEWS ARCHIVE