Finaleklar!

Så er det finaletid! Vi endte med at slå Randers Cimbria 3-0 i kampe og skal dermed møde enten Svendborg Rabbits eller Horsens IC i finalerne.

Der er ingen tvivl om at vores spillere helst vil møde Svendborg Rabbits, for at få vasket pokalfinalenederlaget af sig. Svendborg er da også foran 2-1 i kampe, men det er en af de tætteste semifinaleserier meget længe. Første kamp vandt Horsens på udebane, anden kamp gik i overtid, inden Svendborg vandt, og i kamp tre satte den tidligere bjørn Sebastian Åris to straffekast i sidste sekund, der gav Svendborg en et-points sejr.

I kan følge kamp fire på Sport Live på TV mandag aften. Sport Live kan også ses gennem et abonnement på Stiften. Her kan man se basketball og andre sportsgrene. Onsdag i denne uge kan man eksempelvis se Bears head coach Anders Sommer i basketmagasinet Overtime.

Se Sport Live på Stiften.dk lige her

 

Hotel Royal forlænger deres VIP-partnerskab for endnu en sæson

Mangler man et sted at overnatte i Aarhus Midtby, findes formentlig ikke et smukkere sted at gøre det.

Hotel Royal er byens ældste hotel, og med mere end 177 år, beliggende mellem Rosengade og Store Torv skråt over for Aarhus Domkirke, har hotellet set sit af Aarhus’ rivende udvikling.

Det er disse rammer som kommissærer og dommere fra hele Europa nyder, når de sendes afsted til FIBA Europe Cup- eller Champions League-kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Vi, i Bakken Bears, er glade for at have forlænget samarbejdet med Hotel Royal, som har været samarbejdspartner siden 2013.

Læs mere på https://hotelroyal.dk eller kontakt Barbara Koglin de Oliveira på bko@hotelroyal.dk.

 

Bakken Bears byder AV Consult velkommen som ny Grizzly-partner

Vi er glade for at kunne byde AV Consult velkommen for resten af indeværende sæson samt for efteråret ’22.AV Consult er stiftet i juni sidste år og har derfor stadig sin 1-års fødselsdag til gode. Det har dog ikke betydet, at der ikke har været nok at tage fat på for virksomheden, som lige har flyttet kontoret fra Trøjborg til Højbjerg.

AV Consult har deres hovedkompetence inden for personale- og ressourceplanlægning, og står klar til at hjælpe inden for disse områder.

For mere info kontakt Allan Vinjegaard på av-rail@outlook.dk.

 

Mads Bro Kåret til Årets Unge Spiller

Mads Bro Hansen blev lørdag eftermiddag hyldet som Årets Unge Spiller i Basketligaen. Den 20-årige guard blev stemt ind af hans med- og modspillere i ligaen.

Mads Bro, som han oftest kaldes, har fået sin basketopvækst i AGF Basket, men har nu gennem flere år været en del af Bears Academy. Det var først som ungdomsspiller og fra 2019 for ligaholdet ofr de unge talenter. Som ung spiller i Basketligaen har han i grundspillet kunnet skifte mellem Bakken Bears og Bears Academy og det er blevet flittigt brugt.

Debuten for Bakken Bears fik Bro i 2020 og allerede i 2021 blev det til slutspilskampe for bjørnene. I 2022 har Bro siden Playoff begyndte i marts udelukkende spillet for Bakken Bears.

Alligevel er det stadig mest i Bears Academy, Bro har gjort sine folder. Han har i denne sæson scoret 13,8 point i gennemsnit for de unge bjørne, med højdepunkter mod Amager og theView Copenhagen, hvor det blev til henholdsvis 25 og 30 point.

Mads Bro vandt prisen foran Marqus Mitrovic Marion og Andreas Edholm Mortensen, begge fra BMS Herlev.

Tidligere vindere af prisen, som er uddelt siden 2010, inkluderer tidligere landsholdsanfører Jonathan Gilling (2010), Asbjørn Midtgaard (2017), der er en af tre MVP-kandidater i Holland i år, de to bjørne Sylvester Berg (2019) og Magnus Møllgaard (2021), samt naturligvis Iffe Lundberg (2015), som i år fik sin NBA-debut for Phoenix Suns.

Bears Academy head coach Thomas Hemmingsen siger om Mads Bro:

-Jeg synes, allerede Mads i forrige sæson viste, hvor god en skytte han er, men i denne sæson har han virkelig bygget på og blevet en mere alsidig spiller og i endnu højere grad også taget lederskab på Academy holdet. Nogle gange i en sådan grad at man glemte lidt, hvor ung han stadig er.

-Derudover synes jeg også, det er fedt for vores projekt i Bears Academy, at vi nu for andet år i træk har en spiller som Årets Unge Spiller.

 

Datoer til kalenderen:

3/5: BearsPLUS netværksmøde i Vejlby-Risskov Hallen.

 

Finaleprogrammet:

Mandag 9/5: Kamp 1 i Vejlby-Risskov Hallen
Torsdag 12/5 Kamp 2
Mandag 16/5: Kamp 3 i Vejlby-Risskov Hallen
Torsdag 19/5 Kamp 4
Evt. Mandag 23/5: Kamp 5 i Vejlby-Risskov Hallen
Evt. Torsdag 26/5 Kamp 6
Evt. Mandag 30/5: Kamp 7 i Vejlby-Risskov Hallen

Award Night var god sæsonafslutning for BearsPLUS
17 jun 2024

Award Night var god sæsonafslutning for BearsPLUS

I torsdags kunne vi sige tak for endnu et fantastisk år i BearsPLUS-netværket med...
Tak for to fantastiske sæsoner til Gustav Knudsen
16 jun 2024

Tak for to fantastiske sæsoner til Gustav Knudsen

Næste skridt i Gustav Knudsens karriere er – som mange nok havde forventet –...
Magnus Høj sikrer udenlandsk kontrakt
15 jun 2024

Magnus Høj sikrer udenlandsk kontrakt

Horsensdrengen Magnus Høj kom til Bakken Bears for to år siden, med det udtalte...
Noah Churchil skal til Bundesligaen
14 jun 2024

Noah Churchil skal til Bundesligaen

Tak for to fantastiske sæsoner, Noah - og held og lykke i Bundesligaen! Siden Noah...
NEWS ARCHIVE