God vind Anton!

Til næste sæson ser vi ikke Anton Harbo på banen for bjørnene. Han har gennem sine sæsoner hos Bakken været med til at vinde 3x danmarksmesterskaber og 2x pokal guld. Anton har spillet 107 kampe for Bakken Bears og scoret 297 point. Vi glæder os til at følge Antons videre udvikling i hans karriere.
 
Om stoppet i klubben fortæller Anton selv:
 
– Efter 4 år i klubben, vil jeg gerne søge nye udfordringer både på det personlige og sportslige plan. Det har været nogle fede og lærerige år, hvor jeg har mødt en masse inspirerende mennesker, der var mere end villige til at give deres erfaringer videre. Klubbens succes bunder i, at der er en masse dygtige mennesker udenfor banen, som gang på gang træffer gode beslutning og løser problemer. Det har været en fornøjelse at være del af.
 
Til sidst giver Anton en stor tak til dem, der skaber rammerne om kampene:
 
– Tak til alle fans, som til hver hjemmekamp skaber en kæmpe stemning og bringer en god energi til spillerne. Lige så stor tak til alle frivillige som skaber en fantastisk ramme for fansene.
 
Anton har efterladt et stort indtryk i Bears, som head coach Anders Sommer udtrykker her:
– Anton har med sin store ihærdighed og flittighed været indbegrebet af Bears Grind. Hans flotte udvikling viser værdien af dobbeltlicens-systemet hvor han via Academy bed sig fast i Bears truppen og nåede over 100 kampe for Bears og ca. 2.000 minutters spilletid på højeste niveau, for både Bears og Academy. Men vi er enige om at det bedste for hans udvikling nu er en ny rolle og en ny udfordring i nye omgivelser, siger Bakken Bears head coach Anders Sommer.
Cheftræneren spår, at Harbo kommer til at fortsætte den udvikling, han allerede er i fuld gang med, der hvor han ender:
 
– Hans spidskompetencer i en-mod-en forsvaret og som 50% trepointsskytte, hvilket suppleres af en stædighed, der overbeviser mig om, at Anton vil maksimere sit potentiale. Det glæder jeg mig til at følge.
 
Alt held og lykke i fremtiden Anton!
 
 
Foto: Per Bille/Ry Foto.
Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE