Milde vejrguder

Natten til tirsdag buldrede og bragede det i hele Østjylland og mens regnen piskede ned, begyndte Mathias Kehlet lidt at svede. Der blev midt på natten sendt beskeder mellem Kehlet og Michael Piloz, for vi kunne jo ikke sende BearsPLUS medlemmerne i skoven med lynene flyvende om ørerne.

Vejrguderne så imidlertidigt mildt på Risskov, måske fordi de vidste, at der var et godt formål med at sende en flok mennesker i skoven en tidlig morgen. I hvert fald var der tørvejr fra tidlig morgen, inden det begyndte først at dryppe og siden regne tæt, lige da de sidste havde forladt skoven med over 50 kilo affald, der blev indsamlet.

Sæsonens første netværksmøde i BearsPLUS blev nemlig afholdt i Risskov, i samarbejde med BearsCARES. Under helt uformelle forhold fik deltagerne mulighed for at gå og snakke sammen i skoven, mens der blev løst opgaver på poster rundt om i skoven.

Posterne havde opgaver, der gik fra hjernebryderier til at booke flest kaffemøder internt i grupperne – og en gennemgående opgave med at indsamle skrald i skoven.

På vanlig Bears-vis blev der konkurreret på livet løs, mens hygge og networking samtidig havde en stor rolle.

Vi tør godt sige at vi har fået meget positiv respons på skovturen og vi glæder os til at annoncere vinderne til næste møde i BearsPLUS 27. september.

Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
Bears afviser Horsens’ comeback
19 sep 2023

Bears afviser Horsens’ comeback

Bakken Bears spillede 27 minutters formidabel basketball, da de tirsdag aften tog imod Horsens...
NEWS ARCHIVE