Bakken Bears forstærker sig til Basketball Champions League kvalifikationen

Frem mod kvalifikationen til Basketball Champions League i september forstærker Bakken Bears sig med 213 cm. høje Kylor Kelley. Amerikanske Kelley hentes ind som en gardering på centerpladsen.
24-årige Kelley tørnede sidste sæson ud for London Lions, som Bakken Bears mødte i andet gruppespil i FIBA Europe Cup. Klub og spiller kender dermed til hinanden og Bakken er især klar over Kelleys defensive kvaliteter.
To gange i universitetskarrieren på Oregon State havde Kelley næstflest blokerede skud blandt alle over 1.500 collegebasketballspillere i USA. I sidste års FIBA Europe Cup havde Kelley samme plads på listen over alle spillere i turneringen.
Bakken Bears har i forvejen Michel Diouf, Ryan Evans og Elijah Childs på de store pladser og med Kelley er der garderet i Basketball Champions League-kvalifikationen, som finder sted sidst i september. Kelley er på en aftale, der løber til og med kvalifikationen, men forlænges hvis Bears kvalificerer sig videre.
– Vi manglede en gardering på centerpladsen, i forhold til en Basketball Champions League kvalifikation, hvor vi kommer til at møde hold med flere store spillere. Kylor har størrelsen til at matche op med alle og samtidig passer han til vores hurtigere spillestil, sammenlignet med den typiske europæiske modstander. Hans kombination af højde og bevægelighed passer perfekt til Bakken Bears og komplimenterer vore øvrige store folk, siger sprotsdirektør Michael Piloz.

Kelley ankom til Aarhus lørdag.

Bakken Bears’ europæiske kvartfinaler fastlagt: Billetsalg starter søndag
16 feb 2024

Bakken Bears’ europæiske kvartfinaler fastlagt: Billetsalg starter søndag

Tidligere på ugen gik Bakken Bears videre fra gruppespillet i den europæiske turnering ENBL...
Bears fik ikke revanche for pokalfinalen
15 feb 2024

Bears fik ikke revanche for pokalfinalen

Der tegner sig et ekstremt spændende playoff-gruppespil i Basketligaen i marts og april, med...
Kan Bakken Bears tage revanche fra pokalfinalen?
14 feb 2024

Kan Bakken Bears tage revanche fra pokalfinalen?

Torsdag 15. februar skal Bakken Bears forsøge at få revanche fra pokalfinalen, hvor holdet...
Sæsonens største publikum kunne ikke drive Bakken Bears til sejr
13 feb 2024

Sæsonens største publikum kunne ikke drive Bakken Bears til sejr

Næsten 1500 tilskuere gav alt, hvad de havde – og det gjorde Bakken Bears...
NEWS ARCHIVE