Bakken Bears forstærker sig til Basketball Champions League kvalifikationen

Frem mod kvalifikationen til Basketball Champions League i september forstærker Bakken Bears sig med 213 cm. høje Kylor Kelley. Amerikanske Kelley hentes ind som en gardering på centerpladsen.
24-årige Kelley tørnede sidste sæson ud for London Lions, som Bakken Bears mødte i andet gruppespil i FIBA Europe Cup. Klub og spiller kender dermed til hinanden og Bakken er især klar over Kelleys defensive kvaliteter.
To gange i universitetskarrieren på Oregon State havde Kelley næstflest blokerede skud blandt alle over 1.500 collegebasketballspillere i USA. I sidste års FIBA Europe Cup havde Kelley samme plads på listen over alle spillere i turneringen.
Bakken Bears har i forvejen Michel Diouf, Ryan Evans og Elijah Childs på de store pladser og med Kelley er der garderet i Basketball Champions League-kvalifikationen, som finder sted sidst i september. Kelley er på en aftale, der løber til og med kvalifikationen, men forlænges hvis Bears kvalificerer sig videre.
– Vi manglede en gardering på centerpladsen, i forhold til en Basketball Champions League kvalifikation, hvor vi kommer til at møde hold med flere store spillere. Kylor har størrelsen til at matche op med alle og samtidig passer han til vores hurtigere spillestil, sammenlignet med den typiske europæiske modstander. Hans kombination af højde og bevægelighed passer perfekt til Bakken Bears og komplimenterer vore øvrige store folk, siger sprotsdirektør Michael Piloz.

Kelley ankom til Aarhus lørdag.

Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
Mere end en enkelt kvalifikation på spil
24 sep 2022

Mere end en enkelt kvalifikation på spil

Når Bakken Bears søndag kl. 19 løber på banen i Beograd til kampen mod...
Bakken Bears er én kamp fra drømmeland
23 sep 2022

Bakken Bears er én kamp fra drømmeland

I en dominerende forestilling, med en lille forskrækkelse i tredje periode, spillede Bakken Bears...
Drama sender østrigsk hold i hænderne på Bakken Bears
22 sep 2022

Drama sender østrigsk hold i hænderne på Bakken Bears

Bakken Bears skal møde østrigske Swans Gmunden i fredagens semifinale i kvalifikationen til Basketball...
NEWS ARCHIVE