Bakken Bears forstærker sig til Basketball Champions League kvalifikationen

Frem mod kvalifikationen til Basketball Champions League i september forstærker Bakken Bears sig med 213 cm. høje Kylor Kelley. Amerikanske Kelley hentes ind som en gardering på centerpladsen.
24-årige Kelley tørnede sidste sæson ud for London Lions, som Bakken Bears mødte i andet gruppespil i FIBA Europe Cup. Klub og spiller kender dermed til hinanden og Bakken er især klar over Kelleys defensive kvaliteter.
To gange i universitetskarrieren på Oregon State havde Kelley næstflest blokerede skud blandt alle over 1.500 collegebasketballspillere i USA. I sidste års FIBA Europe Cup havde Kelley samme plads på listen over alle spillere i turneringen.
Bakken Bears har i forvejen Michel Diouf, Ryan Evans og Elijah Childs på de store pladser og med Kelley er der garderet i Basketball Champions League-kvalifikationen, som finder sted sidst i september. Kelley er på en aftale, der løber til og med kvalifikationen, men forlænges hvis Bears kvalificerer sig videre.
– Vi manglede en gardering på centerpladsen, i forhold til en Basketball Champions League kvalifikation, hvor vi kommer til at møde hold med flere store spillere. Kylor har størrelsen til at matche op med alle og samtidig passer han til vores hurtigere spillestil, sammenlignet med den typiske europæiske modstander. Hans kombination af højde og bevægelighed passer perfekt til Bakken Bears og komplimenterer vore øvrige store folk, siger sprotsdirektør Michael Piloz.

Kelley ankom til Aarhus lørdag.

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE