Bakken Bears forstærker sig til Basketball Champions League kvalifikationen

Frem mod kvalifikationen til Basketball Champions League i september forstærker Bakken Bears sig med 213 cm. høje Kylor Kelley. Amerikanske Kelley hentes ind som en gardering på centerpladsen.
24-årige Kelley tørnede sidste sæson ud for London Lions, som Bakken Bears mødte i andet gruppespil i FIBA Europe Cup. Klub og spiller kender dermed til hinanden og Bakken er især klar over Kelleys defensive kvaliteter.
To gange i universitetskarrieren på Oregon State havde Kelley næstflest blokerede skud blandt alle over 1.500 collegebasketballspillere i USA. I sidste års FIBA Europe Cup havde Kelley samme plads på listen over alle spillere i turneringen.
Bakken Bears har i forvejen Michel Diouf, Ryan Evans og Elijah Childs på de store pladser og med Kelley er der garderet i Basketball Champions League-kvalifikationen, som finder sted sidst i september. Kelley er på en aftale, der løber til og med kvalifikationen, men forlænges hvis Bears kvalificerer sig videre.
– Vi manglede en gardering på centerpladsen, i forhold til en Basketball Champions League kvalifikation, hvor vi kommer til at møde hold med flere store spillere. Kylor har størrelsen til at matche op med alle og samtidig passer han til vores hurtigere spillestil, sammenlignet med den typiske europæiske modstander. Hans kombination af højde og bevægelighed passer perfekt til Bakken Bears og komplimenterer vore øvrige store folk, siger sprotsdirektør Michael Piloz.

Kelley ankom til Aarhus lørdag.

Skyler Bowlin er bjørn igen i 2024-25
10 jun 2024

Skyler Bowlin er bjørn igen i 2024-25

Skyler Bowlin er det første navn, Bakken Bears kan præsentere til sæsonen 2024-25. Kaptajnen,...
Bakken Bears spiller også ENBL i 2024-25
23 maj 2024

Bakken Bears spiller også ENBL i 2024-25

I april blev Bakken Bears kåret som ENBL Champions 2023-24 og blev dermed det...
Bakken Bears tager ottende mesterskab i træk efter gyser i Næstved
20 maj 2024

Bakken Bears tager ottende mesterskab i træk efter gyser i Næstved

Gustav Knudsen blev valgt som finalernes bedst spiller, da Bakken Bears mandag aften tog...
Niels Fensby er Årets Frivillige
18 maj 2024

Niels Fensby er Årets Frivillige

Siden 2003 har Bakken Bears uddelt pokalen ”Ildsjælen – Steffen Wichs Elitepokal” til Årets...
NEWS ARCHIVE