International opstart

Bakken Bears forbereder sig til Basketball Champions League med internationale træningskampe. Inden Bakken Bears 23. september træder ind på banen i Beograd til første kamp i Basketball Champions League kvalifikationen, forbereder de danske mestre sig med en række internationale kampe i Danmark og Tyskland.

Allerede søndag går det løs i Berlin, hvor EuroLeague-holdet ALBA Berlin venter. ALBA er det hold i Europa, der har flest tilskuere, når det til daglig går løs i Mercedes Benz Arena. Her er plads til 14.500 tilskuere, og gennem de seneste fem år har der været over 10.000 i gennemsnit, men træningskampen mod Bakken foregår dog i en træningshal, lige ved siden af Checkpoint Charlie, uden tilskuere. De to hold mødtes også sidste år, hvor Bakken var tæt på at skabe overraskelsen mod EuroLeagues tiende bedste hold. I alt har holdene mødt hinanden fire gange.

Vi har ikke fået svar på, om man kan se kampen mod ALBA Berlin fra Danmark, men i kan ihvert fald gøre forsøget lige her. Det er en gratis stream med tipoff kl 14: https://sportdeutschland.tv/alba-berlin/testspiel-herren-alba-berlin-vs-bakken-bears

Onsdag 7. september kan hjemmebanepublikummet i Aarhus så for første gang møde de nye bjørne, der blandt andet tæller Deng Adel, der har spillet kampe for Cleveland Cavaliers i NBA. Det er gratis at komme ind, når bolden 17:30 kastes op til kampen mod svenske Nässjö Basket.

Ugen efter, henholdsvis 13. og 15. september, går turen til Rostock, hvor de lokale helte fra Rostock Seawolves og polske King Szczecin venter i de sidste kampe inden

Spotlight Gustav Knudsen
08 feb 2023

Spotlight Gustav Knudsen

Dunkeministeren Gustav Knudsen er oprindeligt fra Virum, men flyttede allerede som 16-årig til Spanien,...
Fastelavn i hulen
08 feb 2023

Fastelavn i hulen

Lørdag 11 februar kl.14. starter en hektisk uge for Bakken Bears. Første modstander er...
Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus
07 feb 2023

Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus

Studenterhus Aarhus er igen med til at skabe den fedeste studenterfest i Aarhus. Ølbaren...
Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?
06 feb 2023

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev...
NEWS ARCHIVE