International opstart

Bakken Bears forbereder sig til Basketball Champions League med internationale træningskampe. Inden Bakken Bears 23. september træder ind på banen i Beograd til første kamp i Basketball Champions League kvalifikationen, forbereder de danske mestre sig med en række internationale kampe i Danmark og Tyskland.

Allerede søndag går det løs i Berlin, hvor EuroLeague-holdet ALBA Berlin venter. ALBA er det hold i Europa, der har flest tilskuere, når det til daglig går løs i Mercedes Benz Arena. Her er plads til 14.500 tilskuere, og gennem de seneste fem år har der været over 10.000 i gennemsnit, men træningskampen mod Bakken foregår dog i en træningshal, lige ved siden af Checkpoint Charlie, uden tilskuere. De to hold mødtes også sidste år, hvor Bakken var tæt på at skabe overraskelsen mod EuroLeagues tiende bedste hold. I alt har holdene mødt hinanden fire gange.

Vi har ikke fået svar på, om man kan se kampen mod ALBA Berlin fra Danmark, men i kan ihvert fald gøre forsøget lige her. Det er en gratis stream med tipoff kl 14: https://sportdeutschland.tv/alba-berlin/testspiel-herren-alba-berlin-vs-bakken-bears

Onsdag 7. september kan hjemmebanepublikummet i Aarhus så for første gang møde de nye bjørne, der blandt andet tæller Deng Adel, der har spillet kampe for Cleveland Cavaliers i NBA. Det er gratis at komme ind, når bolden 17:30 kastes op til kampen mod svenske Nässjö Basket.

Ugen efter, henholdsvis 13. og 15. september, går turen til Rostock, hvor de lokale helte fra Rostock Seawolves og polske King Szczecin venter i de sidste kampe inden

Finale #1 – hvem tager årets anden titel?
07 maj 2024

Finale #1 – hvem tager årets anden titel?

Så er finalerne her endelig! Det bliver en drabelig finaleserie i syv potentielle kampe mellem...
DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 
02 maj 2024

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 

Det er første kamp i finaleserien, og for 22. år i træk er vi...
Drama om at blive vores finalemodstander
01 maj 2024

Drama om at blive vores finalemodstander

Horsens har lige fået kåret både årets træner og årets spiller i Basketligaen. Næstved...
Gustav har meldt sig til NBA Draften
01 maj 2024

Gustav har meldt sig til NBA Draften

Gustav Knudsen har officielt meldt sig til NBA draftet 2024. Det foregår 27. juni...
NEWS ARCHIVE