International opstart

Bakken Bears forbereder sig til Basketball Champions League med internationale træningskampe. Inden Bakken Bears 23. september træder ind på banen i Beograd til første kamp i Basketball Champions League kvalifikationen, forbereder de danske mestre sig med en række internationale kampe i Danmark og Tyskland.

Allerede søndag går det løs i Berlin, hvor EuroLeague-holdet ALBA Berlin venter. ALBA er det hold i Europa, der har flest tilskuere, når det til daglig går løs i Mercedes Benz Arena. Her er plads til 14.500 tilskuere, og gennem de seneste fem år har der været over 10.000 i gennemsnit, men træningskampen mod Bakken foregår dog i en træningshal, lige ved siden af Checkpoint Charlie, uden tilskuere. De to hold mødtes også sidste år, hvor Bakken var tæt på at skabe overraskelsen mod EuroLeagues tiende bedste hold. I alt har holdene mødt hinanden fire gange.

Vi har ikke fået svar på, om man kan se kampen mod ALBA Berlin fra Danmark, men i kan ihvert fald gøre forsøget lige her. Det er en gratis stream med tipoff kl 14: https://sportdeutschland.tv/alba-berlin/testspiel-herren-alba-berlin-vs-bakken-bears

Onsdag 7. september kan hjemmebanepublikummet i Aarhus så for første gang møde de nye bjørne, der blandt andet tæller Deng Adel, der har spillet kampe for Cleveland Cavaliers i NBA. Det er gratis at komme ind, når bolden 17:30 kastes op til kampen mod svenske Nässjö Basket.

Ugen efter, henholdsvis 13. og 15. september, går turen til Rostock, hvor de lokale helte fra Rostock Seawolves og polske King Szczecin venter i de sidste kampe inden

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE