International opstart

Bakken Bears forbereder sig til Basketball Champions League med internationale træningskampe. Inden Bakken Bears 23. september træder ind på banen i Beograd til første kamp i Basketball Champions League kvalifikationen, forbereder de danske mestre sig med en række internationale kampe i Danmark og Tyskland.

Allerede søndag går det løs i Berlin, hvor EuroLeague-holdet ALBA Berlin venter. ALBA er det hold i Europa, der har flest tilskuere, når det til daglig går løs i Mercedes Benz Arena. Her er plads til 14.500 tilskuere, og gennem de seneste fem år har der været over 10.000 i gennemsnit, men træningskampen mod Bakken foregår dog i en træningshal, lige ved siden af Checkpoint Charlie, uden tilskuere. De to hold mødtes også sidste år, hvor Bakken var tæt på at skabe overraskelsen mod EuroLeagues tiende bedste hold. I alt har holdene mødt hinanden fire gange.

Vi har ikke fået svar på, om man kan se kampen mod ALBA Berlin fra Danmark, men i kan ihvert fald gøre forsøget lige her. Det er en gratis stream med tipoff kl 14: https://sportdeutschland.tv/alba-berlin/testspiel-herren-alba-berlin-vs-bakken-bears

Onsdag 7. september kan hjemmebanepublikummet i Aarhus så for første gang møde de nye bjørne, der blandt andet tæller Deng Adel, der har spillet kampe for Cleveland Cavaliers i NBA. Det er gratis at komme ind, når bolden 17:30 kastes op til kampen mod svenske Nässjö Basket.

Ugen efter, henholdsvis 13. og 15. september, går turen til Rostock, hvor de lokale helte fra Rostock Seawolves og polske King Szczecin venter i de sidste kampe inden

Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
Mere end en enkelt kvalifikation på spil
24 sep 2022

Mere end en enkelt kvalifikation på spil

Når Bakken Bears søndag kl. 19 løber på banen i Beograd til kampen mod...
Bakken Bears er én kamp fra drømmeland
23 sep 2022

Bakken Bears er én kamp fra drømmeland

I en dominerende forestilling, med en lille forskrækkelse i tredje periode, spillede Bakken Bears...
Drama sender østrigsk hold i hænderne på Bakken Bears
22 sep 2022

Drama sender østrigsk hold i hænderne på Bakken Bears

Bakken Bears skal møde østrigske Swans Gmunden i fredagens semifinale i kvalifikationen til Basketball...
NEWS ARCHIVE