Bears-truppen fuldendes med tre unge Bears Academy-spillere

Til kommende sæson tilføjer Bakken Bears tre unge 19-årige talenter fra Bears Academy. Magnus Høj, Marcus Vinther og Malthe Bjerregaard får dobbeltlicens, så de både kan spille for Bakken Bears og Bears Academy.

– Marcus, Malthe og Magnus indtræder i de dobbeltlicensroller, som de seneste sæsoner har været båret af Magnus Møllgaard, Anton Harbo, Gustav Rønneholt og Mads Bro; spillere der alle udviklede sig markant undervejs i det forløb, fortæller Bakken Bears head coach Anders Sommer.

Cheftræneren ser de tre unge spillere dels som udviklingsprojekter og dels som en styrkelse af Bearstruppen:

– Marcus og Malthe har allerede vist deres værd i ligaen med bærende roller for Academy og Magnus har ligaerfaring fra Horsens. De er vigtige for at holde et højt træningsniveau i Bearstruppen og står klar, når chancen byder sig, mens kampminutterne og størstedelen af træningen stadig vil ske hos Academy. Academy-træner Thomas Hemmingsen og jeg føler os sikre på at det bedste fra Academy og Bears-verdenerne vil tage deres spil til næste niveau. Det er en stor fornøjelse at kunne fodre Bears truppen med nyt talent og vi ser allerede flere Academy drenge stå på spring, afslutter Sommer.

Magnus Høj er den yngste, der tiltræder truppen. Før skiftet til Bears Academy spillede Høj to sæsoner for Horsens IC. Hans forventninger til kommende sæson er en personlig udvikling, som tydeligt kan ses fra sæsonstart til sæsonslut.

Marcus Vinther er en veteran fra Bears Academy, hvor han har spillet sidste sæson.

-Skiftet til Bears har hjulpet min udvikling meget. Her har jeg kunnet træne med Bears og lære af spillerne imens jeg har fået en masse spilletid for Bears Academy, siger Marcus Vinther.

Vinther´s personlige mål er at kunne udvikle sig mærkbart gennem sæsonen – og dermed forhåbentlig få mere spilletid og en større rolle.

Sidste nytilgang er Malthe Bjerregaard, som også har baggrund i Bears Academy. Bjerregaard har spillet to sæsoner for akademiet, hvor han indtil videre har haft en stor rolle på holdet. Forventninger til kommende sæson minder om Højs, i forhold til at opleve en konstant udvikling.

Alle tre spilleren ser frem til kommende sæson, hvor disse for alvor skal prøve at være en del af Basketligatruppen.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE