Bears-truppen fuldendes med tre unge Bears Academy-spillere

Til kommende sæson tilføjer Bakken Bears tre unge 19-årige talenter fra Bears Academy. Magnus Høj, Marcus Vinther og Malthe Bjerregaard får dobbeltlicens, så de både kan spille for Bakken Bears og Bears Academy.

– Marcus, Malthe og Magnus indtræder i de dobbeltlicensroller, som de seneste sæsoner har været båret af Magnus Møllgaard, Anton Harbo, Gustav Rønneholt og Mads Bro; spillere der alle udviklede sig markant undervejs i det forløb, fortæller Bakken Bears head coach Anders Sommer.

Cheftræneren ser de tre unge spillere dels som udviklingsprojekter og dels som en styrkelse af Bearstruppen:

– Marcus og Malthe har allerede vist deres værd i ligaen med bærende roller for Academy og Magnus har ligaerfaring fra Horsens. De er vigtige for at holde et højt træningsniveau i Bearstruppen og står klar, når chancen byder sig, mens kampminutterne og størstedelen af træningen stadig vil ske hos Academy. Academy-træner Thomas Hemmingsen og jeg føler os sikre på at det bedste fra Academy og Bears-verdenerne vil tage deres spil til næste niveau. Det er en stor fornøjelse at kunne fodre Bears truppen med nyt talent og vi ser allerede flere Academy drenge stå på spring, afslutter Sommer.

Magnus Høj er den yngste, der tiltræder truppen. Før skiftet til Bears Academy spillede Høj to sæsoner for Horsens IC. Hans forventninger til kommende sæson er en personlig udvikling, som tydeligt kan ses fra sæsonstart til sæsonslut.

Marcus Vinther er en veteran fra Bears Academy, hvor han har spillet sidste sæson.

-Skiftet til Bears har hjulpet min udvikling meget. Her har jeg kunnet træne med Bears og lære af spillerne imens jeg har fået en masse spilletid for Bears Academy, siger Marcus Vinther.

Vinther´s personlige mål er at kunne udvikle sig mærkbart gennem sæsonen – og dermed forhåbentlig få mere spilletid og en større rolle.

Sidste nytilgang er Malthe Bjerregaard, som også har baggrund i Bears Academy. Bjerregaard har spillet to sæsoner for akademiet, hvor han indtil videre har haft en stor rolle på holdet. Forventninger til kommende sæson minder om Højs, i forhold til at opleve en konstant udvikling.

Alle tre spilleren ser frem til kommende sæson, hvor disse for alvor skal prøve at være en del af Basketligatruppen.

Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
Mere end en enkelt kvalifikation på spil
24 sep 2022

Mere end en enkelt kvalifikation på spil

Når Bakken Bears søndag kl. 19 løber på banen i Beograd til kampen mod...
Bakken Bears er én kamp fra drømmeland
23 sep 2022

Bakken Bears er én kamp fra drømmeland

I en dominerende forestilling, med en lille forskrækkelse i tredje periode, spillede Bakken Bears...
Drama sender østrigsk hold i hænderne på Bakken Bears
22 sep 2022

Drama sender østrigsk hold i hænderne på Bakken Bears

Bakken Bears skal møde østrigske Swans Gmunden i fredagens semifinale i kvalifikationen til Basketball...
NEWS ARCHIVE