Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved at have dannet os et overblik over modstanderne.

𝗟𝘂𝗱𝘄𝗶𝗴𝘀𝗯𝘂𝗿𝗴 er sidste sæsons nummer 3 i BCL. Tyskerne tabte til Manresa i semifinalen, men slog Hapoel Holon i bronzekampen. Hjemme i Tyskland blev de nr. fire i BBL’s grundspil og tabte til de senere mestre fra Alba Berlin i semifinalerne. 𝗩𝗶 𝘀𝗽𝗶𝗹𝗹𝗲𝗿 𝗵𝗷𝗲𝗺𝗺𝗲 𝗺𝗼𝗱 𝗟𝘂𝗱𝘄𝗶𝗴𝘀𝗯𝘂𝗿𝗴 𝟮𝟬. 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 og på udebane allerede næste uge, 4. oktober.

𝗗𝗮𝗿𝘂𝘀𝘀𝗮𝗳𝗮𝗸𝗮 blev femmer den tyrkiske liga BSL i sidste sæson. De nåede semifinalerne, hvor de tabte til Fenerbahce. I Basketball Champions League nåede de kvartfinalerunden Round of 16, hvor de på trods af fire sejre i seks kampe endte turneringen. 𝗩𝗶 𝘀𝗽𝗶𝗹𝗹𝗲𝗿 𝗵𝗷𝗲𝗺𝗺𝗲 𝗺𝗼𝗱 𝗗𝗮𝗿𝘂𝘀𝘀𝗮𝗳𝗮𝗸𝗮 𝟭𝟯. 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 og ude 19. oktober.

𝗛𝗮𝗽𝗼𝗲𝗹 𝗝𝗲𝗿𝘂𝘀𝗮𝗹𝗲𝗺 deltog også i BCL sidste sæson, hvor israelerne gik videre fra gruppespillet, men tabte til mod Promethey (Ukraine) i play-in kampene mellem første og andet gruppespil. I Israel endte Hapoel som to’er i grundspillet, men røg ud i semifinalen imod de senere mestre fra Hapoel Holon. 𝗩𝗶 𝘀𝗽𝗶𝗹𝗹𝗲𝗿 𝗵𝗷𝗲𝗺𝗺𝗲 𝗺𝗼𝗱 𝗛𝗮𝗽𝗼𝗲𝗹 𝗝𝗲𝗿𝘂𝘀𝗮𝗹𝗲𝗺 𝟭. 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 og på udebane 30. november.

Tider for hjemmekampe ikke fastsat endnu, ligesom stedet heller ikke er, men det bliver ikke på den normale hjemmebane i Sparekassen Danmark Basketball Center, da den ikke opfylder kravene til BCL. Billetterne sættes til salg i første halvdel af oktober

Vikarierende træner løser opgaven til UG mod Amager
03 dec 2022

Vikarierende træner løser opgaven til UG mod Amager

Efter de første ti minutter var der ingen tvivl om at Bakken Bears ville...
Historisk tæt top som baggrund for Bakkens tur til Amager
03 dec 2022

Historisk tæt top som baggrund for Bakkens tur til Amager

Lørdag 14:30 skal Bakken Bears på Amager forsøge at spille sig op i stillingen...
Frustrerende tæt på, siger Sommer
30 nov 2022

Frustrerende tæt på, siger Sommer

Der blev spillet i et hektisk tempo, da Bakken Bears onsdag led et snævert...
Brandvarm modstander venter Bears i Basketball Champions League
28 nov 2022

Brandvarm modstander venter Bears i Basketball Champions League

Et af Europas varmeste hold venter Bakken Bears i Basketball Champions League (BCL) onsdag...
NEWS ARCHIVE