Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved at have dannet os et overblik over modstanderne.

𝗟𝘂𝗱𝘄𝗶𝗴𝘀𝗯𝘂𝗿𝗴 er sidste sæsons nummer 3 i BCL. Tyskerne tabte til Manresa i semifinalen, men slog Hapoel Holon i bronzekampen. Hjemme i Tyskland blev de nr. fire i BBL’s grundspil og tabte til de senere mestre fra Alba Berlin i semifinalerne. 𝗩𝗶 𝘀𝗽𝗶𝗹𝗹𝗲𝗿 𝗵𝗷𝗲𝗺𝗺𝗲 𝗺𝗼𝗱 𝗟𝘂𝗱𝘄𝗶𝗴𝘀𝗯𝘂𝗿𝗴 𝟮𝟬. 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 og på udebane allerede næste uge, 4. oktober.

𝗗𝗮𝗿𝘂𝘀𝘀𝗮𝗳𝗮𝗸𝗮 blev femmer den tyrkiske liga BSL i sidste sæson. De nåede semifinalerne, hvor de tabte til Fenerbahce. I Basketball Champions League nåede de kvartfinalerunden Round of 16, hvor de på trods af fire sejre i seks kampe endte turneringen. 𝗩𝗶 𝘀𝗽𝗶𝗹𝗹𝗲𝗿 𝗵𝗷𝗲𝗺𝗺𝗲 𝗺𝗼𝗱 𝗗𝗮𝗿𝘂𝘀𝘀𝗮𝗳𝗮𝗸𝗮 𝟭𝟯. 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 og ude 19. oktober.

𝗛𝗮𝗽𝗼𝗲𝗹 𝗝𝗲𝗿𝘂𝘀𝗮𝗹𝗲𝗺 deltog også i BCL sidste sæson, hvor israelerne gik videre fra gruppespillet, men tabte til mod Promethey (Ukraine) i play-in kampene mellem første og andet gruppespil. I Israel endte Hapoel som to’er i grundspillet, men røg ud i semifinalen imod de senere mestre fra Hapoel Holon. 𝗩𝗶 𝘀𝗽𝗶𝗹𝗹𝗲𝗿 𝗵𝗷𝗲𝗺𝗺𝗲 𝗺𝗼𝗱 𝗛𝗮𝗽𝗼𝗲𝗹 𝗝𝗲𝗿𝘂𝘀𝗮𝗹𝗲𝗺 𝟭. 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 og på udebane 30. november.

Tider for hjemmekampe ikke fastsat endnu, ligesom stedet heller ikke er, men det bliver ikke på den normale hjemmebane i Sparekassen Danmark Basketball Center, da den ikke opfylder kravene til BCL. Billetterne sættes til salg i første halvdel af oktober

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE