Basketball Champions League update

Sรธndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved at have dannet os et overblik over modstanderne.

๐—Ÿ๐˜‚๐—ฑ๐˜„๐—ถ๐—ด๐˜€๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด er sidste sรฆsons nummer 3 i BCL. Tyskerne tabte til Manresa i semifinalen, men slog Hapoel Holon i bronzekampen. Hjemme i Tyskland blev de nr. fire i BBL’s grundspil og tabte til de senere mestre fra Alba Berlin i semifinalerne. ๐—ฉ๐—ถ ๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฟ ๐—ต๐—ท๐—ฒ๐—บ๐—บ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—ฑ ๐—Ÿ๐˜‚๐—ฑ๐˜„๐—ถ๐—ด๐˜€๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด ๐Ÿฎ๐Ÿฌ. ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ og pรฅ udebane allerede nรฆste uge, 4. oktober.

๐——๐—ฎ๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฎ๐—ณ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ blev femmer den tyrkiske liga BSL i sidste sรฆson. De nรฅede semifinalerne, hvor de tabte til Fenerbahce. I Basketball Champions League nรฅede de kvartfinalerunden Round of 16, hvor de pรฅ trods af fire sejre i seks kampe endte turneringen. ๐—ฉ๐—ถ ๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฟ ๐—ต๐—ท๐—ฒ๐—บ๐—บ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—ฑ ๐——๐—ฎ๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฎ๐—ณ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ ๐Ÿญ๐Ÿฏ. ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ og ude 19. oktober.

๐—›๐—ฎ๐—ฝ๐—ผ๐—ฒ๐—น ๐—๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—บ deltog ogsรฅ i BCL sidste sรฆson, hvor israelerne gik videre fra gruppespillet, men tabte til mod Promethey (Ukraine) i play-in kampene mellem fรธrste og andet gruppespil. I Israel endte Hapoel som to’er i grundspillet, men rรธg ud i semifinalen imod de senere mestre fra Hapoel Holon. ๐—ฉ๐—ถ ๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฟ ๐—ต๐—ท๐—ฒ๐—บ๐—บ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—ฑ ๐—›๐—ฎ๐—ฝ๐—ผ๐—ฒ๐—น ๐—๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—บ ๐Ÿญ. ๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ og pรฅ udebane 30. november.

Tider for hjemmekampe ikke fastsat endnu, ligesom stedet heller ikke er, men det bliver ikke pรฅ den normale hjemmebane i Sparekassen Danmark Basketball Center, da den ikke opfylder kravene til BCL. Billetterne sรฆttes til salg i fรธrste halvdel af oktober

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgรฅet en etรฅrig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm hรธje forward...
NEWS ARCHIVE