Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen, men også 50 års jubilæum i klubben. Bears cheftræner Anders Sommer har en lang baggrund i Værløse, så det bliver en speciel eftermiddag for ham.

– Jeg har en aktiv baggrund i Værløse igennem mellem 25 og 30 år, fra jeg var seks år gammel, så det er mit andet hjem og min anden familie. Der kommer til at blive fejret i stor stil, med en reception og fest om aftenen, hvor kampen er tænkt ind i det som et event. Vi kommer nok til at se lidt flere mennesker end normalt til kampen, siger Anders Sommer med et smil.

Anders Sommer er stadig så involveret i Værløse, at han har påtaget sig det frivillige arbejde med at arrangere jubilæumsreceptionen.

På banen har Værløse startet sæsonen med et nederlag til Næstved og en sikker sejr over Amager. Topscorere er to lokale Værløse-drenge, Adam Heede-Andersen og Karl Boje Formann med 15,5 og 14, 5 point pr. kamp.

Bakken Bears er uden anfører Morten Sahlertz og Skyler Bowlin, mens Darko Jukic, Ryan Evans og Tony Carr, der sad over i onsdagens kamp mod Bears Academy, er med.

Kampen afvikles i Søndersøhallen lørdag 1. oktober kl. 13.

Billede: FIBA

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
NEWS ARCHIVE