Champions League bronzemedaljevindere venter tirsdag

Tirsdag tager Bakken Bears hul på Basketball Champions League mod MHP RIESEN Ludwigsburg fra Tyskland. Tyskerne er favoritter ifølge alle iagttagere, men Bakken kommer ind med mål om at lave larm i BCL.

– Det bliver super spændende. Det har været en lang, intens optakt op til BCL-kvalifikationen, men nu rider vi videre på bølgen og så er der en lille periode efterfølgende til at puste ud. Vi kører videre og ser en god mulighed for at lave noget ballade. Det kunne godt være en lille fordel for os, at vi har skullet toppe tidligt, i forrige weekend. De har på den anden side spillet rigtig mange træningskampe, så de er nok også spillet sammen, men det er noget andet at spille, når det gælder, siger cheftræner Anders Sommer,

Ludwigsburg er sidste års bronzevindere i BCL og er de seneste tre sæsoner endt i top fire i Tyskland. Holdet er kendt for at spille et meget aggressivt fulbane forsvar, der har vakt opsigt i hele Europa.

Der er dog sket meget sidsen sidste sæson, med et trænerskrifte fra succestræner John Patrick, til tidligere assistenttræner Josh King, en næsten helt ny trup og et par spillerudskiftninger gennem de seneste par uger.

Hele otte spillere fra sidste års trup har forladt Ludwigsburg og ind er kommet et næsten helt nyt hold, herunder en kending af Bakken Bears. Justin Johnson var topscorer med 16 point for Reggio Emilia i sidste sæsons anden FIBA Euro Cup semifinale, hvor Bakken måtte se finalepladsen glippe. Se en fuld gennemgang af Ludwigsburgs trup her.

Med fire kampe under vesten er Bakken lidt længere i sæsonen end Ludwigsburg, der startede den tyske turnering med første kamp i BBL søndag, hvor det blev til en sikker sejr over Heidelberg.

BCL gruppeoptakt: https://www.championsleague.basketball/22-23/news/group-e-will-coaching-changes-help-jerusalem-ludwigsburg?fbclid=IwAR2_w8TrsNk9qItFiqUfSG0JxJlVIXkBkx_CMifwXZ-0qR8L_KNtu_3UqT4

BCL fokus på Ludwigsburg: https://www.championsleague.basketball/22-23/news/transfer-watch-mhp-riesen-ludwigsburg

Kampfakta
Tirsdag 4. Oktober 2022 kl. 20:00
MHP RIESEN Ludwigsburg vs. Bakken Bears
Ludwigsburg, MHP Arena
BCL Grundspil – Gruppe E

Bakken Bears’ europæiske kvartfinaler fastlagt: Billetsalg starter søndag
16 feb 2024

Bakken Bears’ europæiske kvartfinaler fastlagt: Billetsalg starter søndag

Tidligere på ugen gik Bakken Bears videre fra gruppespillet i den europæiske turnering ENBL...
Bears fik ikke revanche for pokalfinalen
15 feb 2024

Bears fik ikke revanche for pokalfinalen

Der tegner sig et ekstremt spændende playoff-gruppespil i Basketligaen i marts og april, med...
Kan Bakken Bears tage revanche fra pokalfinalen?
14 feb 2024

Kan Bakken Bears tage revanche fra pokalfinalen?

Torsdag 15. februar skal Bakken Bears forsøge at få revanche fra pokalfinalen, hvor holdet...
Sæsonens største publikum kunne ikke drive Bakken Bears til sejr
13 feb 2024

Sæsonens største publikum kunne ikke drive Bakken Bears til sejr

Næsten 1500 tilskuere gav alt, hvad de havde – og det gjorde Bakken Bears...
NEWS ARCHIVE