Champions League bronzemedaljevindere venter tirsdag

Tirsdag tager Bakken Bears hul på Basketball Champions League mod MHP RIESEN Ludwigsburg fra Tyskland. Tyskerne er favoritter ifølge alle iagttagere, men Bakken kommer ind med mål om at lave larm i BCL.

– Det bliver super spændende. Det har været en lang, intens optakt op til BCL-kvalifikationen, men nu rider vi videre på bølgen og så er der en lille periode efterfølgende til at puste ud. Vi kører videre og ser en god mulighed for at lave noget ballade. Det kunne godt være en lille fordel for os, at vi har skullet toppe tidligt, i forrige weekend. De har på den anden side spillet rigtig mange træningskampe, så de er nok også spillet sammen, men det er noget andet at spille, når det gælder, siger cheftræner Anders Sommer,

Ludwigsburg er sidste års bronzevindere i BCL og er de seneste tre sæsoner endt i top fire i Tyskland. Holdet er kendt for at spille et meget aggressivt fulbane forsvar, der har vakt opsigt i hele Europa.

Der er dog sket meget sidsen sidste sæson, med et trænerskrifte fra succestræner John Patrick, til tidligere assistenttræner Josh King, en næsten helt ny trup og et par spillerudskiftninger gennem de seneste par uger.

Hele otte spillere fra sidste års trup har forladt Ludwigsburg og ind er kommet et næsten helt nyt hold, herunder en kending af Bakken Bears. Justin Johnson var topscorer med 16 point for Reggio Emilia i sidste sæsons anden FIBA Euro Cup semifinale, hvor Bakken måtte se finalepladsen glippe. Se en fuld gennemgang af Ludwigsburgs trup her.

Med fire kampe under vesten er Bakken lidt længere i sæsonen end Ludwigsburg, der startede den tyske turnering med første kamp i BBL søndag, hvor det blev til en sikker sejr over Heidelberg.

BCL gruppeoptakt: https://www.championsleague.basketball/22-23/news/group-e-will-coaching-changes-help-jerusalem-ludwigsburg?fbclid=IwAR2_w8TrsNk9qItFiqUfSG0JxJlVIXkBkx_CMifwXZ-0qR8L_KNtu_3UqT4

BCL fokus på Ludwigsburg: https://www.championsleague.basketball/22-23/news/transfer-watch-mhp-riesen-ludwigsburg

Kampfakta
Tirsdag 4. Oktober 2022 kl. 20:00
MHP RIESEN Ludwigsburg vs. Bakken Bears
Ludwigsburg, MHP Arena
BCL Grundspil – Gruppe E

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE