En fyldt hal venter oprykkerne

Holbæk har en lang historie i Basketligaen, blandt andet som Team Sjælland, men det er første gang i den nuværende konstellation, at holdet kommer på besøg i Aarhus. Der venter dem en fyldt hal i Sparekassen Danmark Basketball Arena, hvor hjemmepublikummet møder op i antal, der oftest kun ses til finaler eller europæiske slutspilskampe.

Det er Bakken Bears’ første hjemmekamp og det nye hold har i dén grad fanget publikums nysgerrighed. I hvert fald er der pr. torsdag middag hentet flere billetter til kampen end til første DM-finale i maj. Samtidig afholdes der Students’ Basketball Party i samarbejde med Studenterhus Aarhus, hvor der ventes 500 studerende til pregame og afterparty.

Hjemmeholdet kommer ind til kampen med en Champions League kvalifikation i bagagen, men også med nederlag i de to seneste kampe. I sidste weekend var det Værløse, der sendte bjørnene hjem til Aarhus med et lille nederlag og tirsdag aften blev det til et stort af slagsen i tyske Ludwigsburg.

Holbæk-Stenhus er en ny sammenslutning af basketballklubben i Holbæk, der tidligere har spillet i Basketligaen, og basketakademiet på Stenhus Gymnasium. Cheftræner Matias Camino har samlet et hold af unge akademispillere, fra Danmark og Europa, tilføjet amerikaneren Eysan Wiley.

Oprykkerne har indtil nu tre nederlag i posen, men har sidst spillet tæt med Bears Academy.

Kampen spilles i Sparekassen Danmark Basketball Center fredag 6/10 kl. 18:30.

Billede: FIBA

Uforudsigelig pokalfinale i vente
22 mar 2023

Uforudsigelig pokalfinale i vente

25. marts er Forum Horsens værtsarena for årets herrepokalfinale i basketball. Kampen kommer til...
Geof Kotila er død
21 mar 2023

Geof Kotila er død

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om at den nuværende...
Rundt om Ligaen: Kamp om førstepladsen
21 mar 2023

Rundt om Ligaen: Kamp om førstepladsen

Toppen af Basketligaen er med under en måned tilbage af Playoff-gruppespillet utrolig tæt. Randers...
Overbevisende optakt til pokalfinalen
19 mar 2023

Overbevisende optakt til pokalfinalen

Bakken Bears varmede op til næste uges pokalfinale med en overbevisende indsats mod BMS...
NEWS ARCHIVE