En fyldt hal venter oprykkerne

Holbæk har en lang historie i Basketligaen, blandt andet som Team Sjælland, men det er første gang i den nuværende konstellation, at holdet kommer på besøg i Aarhus. Der venter dem en fyldt hal i Sparekassen Danmark Basketball Arena, hvor hjemmepublikummet møder op i antal, der oftest kun ses til finaler eller europæiske slutspilskampe.

Det er Bakken Bears’ første hjemmekamp og det nye hold har i dén grad fanget publikums nysgerrighed. I hvert fald er der pr. torsdag middag hentet flere billetter til kampen end til første DM-finale i maj. Samtidig afholdes der Students’ Basketball Party i samarbejde med Studenterhus Aarhus, hvor der ventes 500 studerende til pregame og afterparty.

Hjemmeholdet kommer ind til kampen med en Champions League kvalifikation i bagagen, men også med nederlag i de to seneste kampe. I sidste weekend var det Værløse, der sendte bjørnene hjem til Aarhus med et lille nederlag og tirsdag aften blev det til et stort af slagsen i tyske Ludwigsburg.

Holbæk-Stenhus er en ny sammenslutning af basketballklubben i Holbæk, der tidligere har spillet i Basketligaen, og basketakademiet på Stenhus Gymnasium. Cheftræner Matias Camino har samlet et hold af unge akademispillere, fra Danmark og Europa, tilføjet amerikaneren Eysan Wiley.

Oprykkerne har indtil nu tre nederlag i posen, men har sidst spillet tæt med Bears Academy.

Kampen spilles i Sparekassen Danmark Basketball Center fredag 6/10 kl. 18:30.

Billede: FIBA

Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
Bears afviser Horsens’ comeback
19 sep 2023

Bears afviser Horsens’ comeback

Bakken Bears spillede 27 minutters formidabel basketball, da de tirsdag aften tog imod Horsens...
NEWS ARCHIVE