En fyldt hal venter oprykkerne

Holbæk har en lang historie i Basketligaen, blandt andet som Team Sjælland, men det er første gang i den nuværende konstellation, at holdet kommer på besøg i Aarhus. Der venter dem en fyldt hal i Sparekassen Danmark Basketball Arena, hvor hjemmepublikummet møder op i antal, der oftest kun ses til finaler eller europæiske slutspilskampe.

Det er Bakken Bears’ første hjemmekamp og det nye hold har i dén grad fanget publikums nysgerrighed. I hvert fald er der pr. torsdag middag hentet flere billetter til kampen end til første DM-finale i maj. Samtidig afholdes der Students’ Basketball Party i samarbejde med Studenterhus Aarhus, hvor der ventes 500 studerende til pregame og afterparty.

Hjemmeholdet kommer ind til kampen med en Champions League kvalifikation i bagagen, men også med nederlag i de to seneste kampe. I sidste weekend var det Værløse, der sendte bjørnene hjem til Aarhus med et lille nederlag og tirsdag aften blev det til et stort af slagsen i tyske Ludwigsburg.

Holbæk-Stenhus er en ny sammenslutning af basketballklubben i Holbæk, der tidligere har spillet i Basketligaen, og basketakademiet på Stenhus Gymnasium. Cheftræner Matias Camino har samlet et hold af unge akademispillere, fra Danmark og Europa, tilføjet amerikaneren Eysan Wiley.

Oprykkerne har indtil nu tre nederlag i posen, men har sidst spillet tæt med Bears Academy.

Kampen spilles i Sparekassen Danmark Basketball Center fredag 6/10 kl. 18:30.

Billede: FIBA

Brandvarm modstander venter Bears i Basketball Champions League
28 nov 2022

Brandvarm modstander venter Bears i Basketball Champions League

Et af Europas varmeste hold venter Bakken Bears i Basketball Champions League (BCL) onsdag...
Næstved tager fronten i Basketligaen efter dramatisk sejr over Bakken Bears i Aarhus
22 nov 2022

Næstved tager fronten i Basketligaen efter dramatisk sejr over Bakken Bears i Aarhus

Næstved er alene i front af Basketligaen, efter sydsjællænderne afviste et kæmpe comeback fra...
Sejr på Sjælland sender os i topkamp tirsdag mod Næstved
20 nov 2022

Sejr på Sjælland sender os i topkamp tirsdag mod Næstved

Bakken Bears kommer til at spille om førstepladsen i Basketligaen tirsdag på hjemmebane mod...
Andenpladsen på spil i Holbæk
20 nov 2022

Andenpladsen på spil i Holbæk

Søndag morgen er Bakken Bears på fjerdepladsen i Basketligaen, men allerede kl. 18 kan...
NEWS ARCHIVE