Finalestemning i sejr over Holbæk

I et feststemt og propfyldt Sparekassen Danmark Basketball Center bød Bakken Bears fredag aften Holbæk-Stenhus velkommen tilbage til Basketligaen og Aarhus. Det skete med en hjemmesejr på 118-69.

Spændingen i kampen var til at overse, da Bakken Bears tog en tidlig føring og aldrig gav den fra sig. Det betød dog langt fra, at publikum på over 1200 ikke kunne føle sig underholdt. Bakkens første to point var et dunk fra Michel Diouf og de næste to et alley-oop dunk fra Ryan Evans. Det satte stemningen for et publikum, der var på størrelse med finalepublikummet i maj.

Bakken afviklede før og efter sæsonens første kamp Students’ Basketball Party i samarbejde med Studenterhus Aarhus. Her var 500 af byens studerende samlet til både pre-game og afterparty, hvor også nogle af Bakkens spillere kiggede op for at sige hej. De nye fans fik sig en på opleveren.

På vej mod en halvlegsføring på 54-38 viste bjørnene masser af smukke detaljer, blandt andet et kæmpe dunk af Gustav Knudsen, efterfulgt af Deng Adel, der prøvede at overgå ham.

På trods af stillingen på tavlen kæmpede Matias Caminos Holbæk-hold flot kampen igennem. De unge sjællændere spiller aggressivt forsvar og går til kurven med aggressivitet. Det er ikke alle hold, der ville kæmpe så hårdt for sagen bagud med 30 eller 40. Især topscorer Gustav Winther tog initiativ, udover sine 14 point og syv rebounds.

Anden halvleg formede sig meget som første, med Bears i førersædet, en masse flotte detaljer og dunks og stor stemning i hallen.

Kampen sluttede med stillingen 118-69 på scoretavlen, så efter to nederlag i træk kom Bakken Bears tilbage på hesten. Næste opgave er Darüşşafaka Basketbol på udebane i Tyrkiet i Basketball Champions League 19. oktober.

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
NEWS ARCHIVE