Finalestemning i sejr over Holbæk

I et feststemt og propfyldt Sparekassen Danmark Basketball Center bød Bakken Bears fredag aften Holbæk-Stenhus velkommen tilbage til Basketligaen og Aarhus. Det skete med en hjemmesejr på 118-69.

Spændingen i kampen var til at overse, da Bakken Bears tog en tidlig føring og aldrig gav den fra sig. Det betød dog langt fra, at publikum på over 1200 ikke kunne føle sig underholdt. Bakkens første to point var et dunk fra Michel Diouf og de næste to et alley-oop dunk fra Ryan Evans. Det satte stemningen for et publikum, der var på størrelse med finalepublikummet i maj.

Bakken afviklede før og efter sæsonens første kamp Students’ Basketball Party i samarbejde med Studenterhus Aarhus. Her var 500 af byens studerende samlet til både pre-game og afterparty, hvor også nogle af Bakkens spillere kiggede op for at sige hej. De nye fans fik sig en på opleveren.

På vej mod en halvlegsføring på 54-38 viste bjørnene masser af smukke detaljer, blandt andet et kæmpe dunk af Gustav Knudsen, efterfulgt af Deng Adel, der prøvede at overgå ham.

På trods af stillingen på tavlen kæmpede Matias Caminos Holbæk-hold flot kampen igennem. De unge sjællændere spiller aggressivt forsvar og går til kurven med aggressivitet. Det er ikke alle hold, der ville kæmpe så hårdt for sagen bagud med 30 eller 40. Især topscorer Gustav Winther tog initiativ, udover sine 14 point og syv rebounds.

Anden halvleg formede sig meget som første, med Bears i førersædet, en masse flotte detaljer og dunks og stor stemning i hallen.

Kampen sluttede med stillingen 118-69 på scoretavlen, så efter to nederlag i træk kom Bakken Bears tilbage på hesten. Næste opgave er Darüşşafaka Basketbol på udebane i Tyrkiet i Basketball Champions League 19. oktober.

Eksklusivt for sæsonkortholdere: Backstage med Bakken Bears og Sahlertz
01 jun 2023

Eksklusivt for sæsonkortholdere: Backstage med Bakken Bears og Sahlertz

Hen over sommeren sker der eksklusive ting for sæsonkortholderne, men hvis du endnu ikke...
Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!
22 maj 2023

Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!

Bakken Bears er danske mestre for syvende gang i træk og 21. gang i...
Sidste finale i aften i Næstved?
22 maj 2023

Sidste finale i aften i Næstved?

Bakken Bears kan vinde det 7. mesterskab i træk, mens Team Fog Næstved står...
Hvordan oplever du finale 4?
19 maj 2023

Hvordan oplever du finale 4?

Vi kam på mandag vinde mesterskabet med en sejr i den tredje finalekamp. Hvordan...
NEWS ARCHIVE