Basketball Champions League i Aarhus 1. november: En modstander, der har haft det svært indtil nu

Så er det endelig tid til Basketball Champions League i Aarhus. Bakken spiller mod Hapoel Jerusalen 1. november kl. 18 – tidligt nok til at man kan nå hjem og følge valget efter valgstederne lukker kl. 20.

Køb billet her: https://billet.bakkenbears.com/kampe/BCL20221

En modstander, der har haft det svært

Tirsdag 1. november 18:00, tidligt på valgaftenen, løber Bakken Bears på banen mod Hapoel Jerusalem i Ceres Arena i Aarhus. Modstanderen i Basketball Champions League (BCL) har kæmpet med formen tidligt i sæsonen og der har allerede været tale om en trænerfyring i den israelske presse og blandt de mest rabiate tilskuere.

Hapoel Jerusalem er en traditionsklub, der spiller kampe i Pais Arena med plads til 11.000 tilskuere, har vundet to israelske mesterskaber, 12 pokaltitler og har et enkelt europæisk trofæ. Klassen understreges af at NBA superstjernen Amar’e Stoudemire, der tre gange snittede over 25 point pr. kamp i verdens bedste liga, spillede i klubben fra 2015 til 2017.

I denne sæson har det imidlertid knebet med resultaterne for den israelske klub. En øjeblikkelig næstsidsteplads i den israelske liga har sendt både pressen og de faste fans i Brigade Malcha ud i spekulationer om coach Aleksandar Džikićs job.

Der skulle tre kampe til i den israelske liga, inden den første sejr kom i hus, og det er aldrig populært i Israel, hvor basketball er en kæmpe sport. I Basketball Champions League skulle der et mirakelcomeback til i første kamp, inden tyrkiske Darüssafaka blev besejret, mens det blev til nederlag til tyske Ludwigsburg i kamp to.

Det er med andre ord en presset trup, der kommer til Aarhus i næste uge. Topscorer i alle kampe er den amerikanske veteran Levi Randolph, med lige omkring 16 point pr. kamp, mens det i BCL har været centeren Zach Hankins (USA), der har performet bedst med 14 point og 7 rebounds som gennemsnit.

Bakken Bears har haft en BCL-sæson, der er gået op og ned. Den startede med to sejre i en svær kvalifikationspulje, som sikrede klubbens tredje gruppespil i turneringen. De to første kampe har imidlertid været svære, især på grund af problemer med at følge med i reboundspillet, samt nogle lave skudprocenter. Topscorerne i BCL har været Ryan Evans og Tony Carr med henholdsvis 13.5 og 12, 5 point pr. kamp.

BCL Grundspil – Gruppe E

Tirsdag 1. November 2022 kl. 18:00

Ceres Arena, Aarhus

Livestats og livestream: https://www.championsleague.basketball/22-23/game/0111/Bakken-Bears-Hapoel-Bank-Yahav-Jerusalem#|tab=overview

Andre kampe

Onsdag aften 2. november spiller Darüssafaka  hjemme i Istanbul mod Ludwigsburg.

Stilling

Stilling i grupperne, med kampprogram: https://www.championsleague.basketball/22-23/groups

Brandvarm modstander venter Bears i Basketball Champions League
28 nov 2022

Brandvarm modstander venter Bears i Basketball Champions League

Et af Europas varmeste hold venter Bakken Bears i Basketball Champions League (BCL) onsdag...
Næstved tager fronten i Basketligaen efter dramatisk sejr over Bakken Bears i Aarhus
22 nov 2022

Næstved tager fronten i Basketligaen efter dramatisk sejr over Bakken Bears i Aarhus

Næstved er alene i front af Basketligaen, efter sydsjællænderne afviste et kæmpe comeback fra...
Sejr på Sjælland sender os i topkamp tirsdag mod Næstved
20 nov 2022

Sejr på Sjælland sender os i topkamp tirsdag mod Næstved

Bakken Bears kommer til at spille om førstepladsen i Basketligaen tirsdag på hjemmebane mod...
Andenpladsen på spil i Holbæk
20 nov 2022

Andenpladsen på spil i Holbæk

Søndag morgen er Bakken Bears på fjerdepladsen i Basketligaen, men allerede kl. 18 kan...
NEWS ARCHIVE