Basketball Champions League i Aarhus 1. november: En modstander, der har haft det svært indtil nu

Så er det endelig tid til Basketball Champions League i Aarhus. Bakken spiller mod Hapoel Jerusalen 1. november kl. 18 – tidligt nok til at man kan nå hjem og følge valget efter valgstederne lukker kl. 20.

Køb billet her: https://billet.bakkenbears.com/kampe/BCL20221

En modstander, der har haft det svært

Tirsdag 1. november 18:00, tidligt på valgaftenen, løber Bakken Bears på banen mod Hapoel Jerusalem i Ceres Arena i Aarhus. Modstanderen i Basketball Champions League (BCL) har kæmpet med formen tidligt i sæsonen og der har allerede været tale om en trænerfyring i den israelske presse og blandt de mest rabiate tilskuere.

Hapoel Jerusalem er en traditionsklub, der spiller kampe i Pais Arena med plads til 11.000 tilskuere, har vundet to israelske mesterskaber, 12 pokaltitler og har et enkelt europæisk trofæ. Klassen understreges af at NBA superstjernen Amar’e Stoudemire, der tre gange snittede over 25 point pr. kamp i verdens bedste liga, spillede i klubben fra 2015 til 2017.

I denne sæson har det imidlertid knebet med resultaterne for den israelske klub. En øjeblikkelig næstsidsteplads i den israelske liga har sendt både pressen og de faste fans i Brigade Malcha ud i spekulationer om coach Aleksandar Džikićs job.

Der skulle tre kampe til i den israelske liga, inden den første sejr kom i hus, og det er aldrig populært i Israel, hvor basketball er en kæmpe sport. I Basketball Champions League skulle der et mirakelcomeback til i første kamp, inden tyrkiske Darüssafaka blev besejret, mens det blev til nederlag til tyske Ludwigsburg i kamp to.

Det er med andre ord en presset trup, der kommer til Aarhus i næste uge. Topscorer i alle kampe er den amerikanske veteran Levi Randolph, med lige omkring 16 point pr. kamp, mens det i BCL har været centeren Zach Hankins (USA), der har performet bedst med 14 point og 7 rebounds som gennemsnit.

Bakken Bears har haft en BCL-sæson, der er gået op og ned. Den startede med to sejre i en svær kvalifikationspulje, som sikrede klubbens tredje gruppespil i turneringen. De to første kampe har imidlertid været svære, især på grund af problemer med at følge med i reboundspillet, samt nogle lave skudprocenter. Topscorerne i BCL har været Ryan Evans og Tony Carr med henholdsvis 13.5 og 12, 5 point pr. kamp.

BCL Grundspil – Gruppe E

Tirsdag 1. November 2022 kl. 18:00

Ceres Arena, Aarhus

Livestats og livestream: https://www.championsleague.basketball/22-23/game/0111/Bakken-Bears-Hapoel-Bank-Yahav-Jerusalem#|tab=overview

Andre kampe

Onsdag aften 2. november spiller Darüssafaka  hjemme i Istanbul mod Ludwigsburg.

Stilling

Stilling i grupperne, med kampprogram: https://www.championsleague.basketball/22-23/groups

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE