Sejr på Sjælland sender os i topkamp tirsdag mod Næstved

Bakken Bears kommer til at spille om førstepladsen i Basketligaen tirsdag på hjemmebane mod ligaetter Team FOG Næstved. Det står klart efter Bakken Bears søndag tog en storsejr over Holbæk-Stenhus med cifrene 56-96.

Bakken kom ind som storfavoritter, men de første fem minutter lå initiativet hos Holbæk-Stenhus. Syv point fra Rasmus Blak-Møller og fire fra Pablo Macías sendte det sjællandske hold i front med 11-8 og hjemmepublikummet var tilfredse.

Det varede imidlertid ikke længe før Bakken overtog initiativet. Et par scoringer fra Michel Diouf, samt et lidt mere aggressivt forsvar, medvirkede til en 12-0 spurt fra gæsterne og så stod der pludselig 12-20 på tavlen efter ni minutter.

Frem mod halvlegspausen voksede gæsternes føring kun, og det var især på de store pladser, at Holbæk-Stenhus ikke kunne matche Danmarksmestrene. Kylor Kelley, Elijah Childs og Michel Diouf havde til sammen 30 point inden pausen, hvor Bakken kunne gå i omklædningsrummet foran 23-51.

Bakkens store spillere fortsatte med at dominere efter pausen – og det samme gjorde holdet. Inden tredje periode var slut, var Bakkens føring løbet op i 40 point, 32-74, mens de Kelley, Childs og Diouf store havde 41 tilsammen.

Kampen sluttede med cifrene 56-96 og samtlige Bakken-spillere kom på scoringstavlen i sejren. Bakken er nu at finde på en delt andenplads med Horsens og Randers, med lige mange kampe spillet for alle tre hold.

Allerede tirsdag venter Basketligaens førerhold, Team FOG Næstved, der er to point foran forfølgerne. Næstved kan med en sejr lægge afstand til Bakken og de øvrige forfølgere, mens Bakken med en sejr vil gå i front af ligaen på indbyrdes sejre, á point med Næstved.

Statistik: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/2119619/bs.html#ASFSK

Geof Kotila er død
21 mar 2023

Geof Kotila er død

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om at den nuværende...
Rundt om Ligaen: Kamp om førstepladsen
21 mar 2023

Rundt om Ligaen: Kamp om førstepladsen

Toppen af Basketligaen er med under en måned tilbage af Playoff-gruppespillet utrolig tæt. Randers...
Uforudsigelig pokalfinale i vente
20 mar 2023

Uforudsigelig pokalfinale i vente

25. marts er Forum Horsens værtsarena for årets herrepokalfinale i basketball. Kampen kommer til...
Overbevisende optakt til pokalfinalen
19 mar 2023

Overbevisende optakt til pokalfinalen

Bakken Bears varmede op til næste uges pokalfinale med en overbevisende indsats mod BMS...
NEWS ARCHIVE