Sejr på Sjælland sender os i topkamp tirsdag mod Næstved

Bakken Bears kommer til at spille om førstepladsen i Basketligaen tirsdag på hjemmebane mod ligaetter Team FOG Næstved. Det står klart efter Bakken Bears søndag tog en storsejr over Holbæk-Stenhus med cifrene 56-96.

Bakken kom ind som storfavoritter, men de første fem minutter lå initiativet hos Holbæk-Stenhus. Syv point fra Rasmus Blak-Møller og fire fra Pablo Macías sendte det sjællandske hold i front med 11-8 og hjemmepublikummet var tilfredse.

Det varede imidlertid ikke længe før Bakken overtog initiativet. Et par scoringer fra Michel Diouf, samt et lidt mere aggressivt forsvar, medvirkede til en 12-0 spurt fra gæsterne og så stod der pludselig 12-20 på tavlen efter ni minutter.

Frem mod halvlegspausen voksede gæsternes føring kun, og det var især på de store pladser, at Holbæk-Stenhus ikke kunne matche Danmarksmestrene. Kylor Kelley, Elijah Childs og Michel Diouf havde til sammen 30 point inden pausen, hvor Bakken kunne gå i omklædningsrummet foran 23-51.

Bakkens store spillere fortsatte med at dominere efter pausen – og det samme gjorde holdet. Inden tredje periode var slut, var Bakkens føring løbet op i 40 point, 32-74, mens de Kelley, Childs og Diouf store havde 41 tilsammen.

Kampen sluttede med cifrene 56-96 og samtlige Bakken-spillere kom på scoringstavlen i sejren. Bakken er nu at finde på en delt andenplads med Horsens og Randers, med lige mange kampe spillet for alle tre hold.

Allerede tirsdag venter Basketligaens førerhold, Team FOG Næstved, der er to point foran forfølgerne. Næstved kan med en sejr lægge afstand til Bakken og de øvrige forfølgere, mens Bakken med en sejr vil gå i front af ligaen på indbyrdes sejre, á point med Næstved.

Statistik: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/2119619/bs.html#ASFSK

En institution forlader Bears
20 jun 2024

En institution forlader Bears

Bakken Bears præsenterede inden sæsonen 2018/19 en stor profil i form af nu 34-årige...
En epoke er slut
18 jun 2024

En epoke er slut

Michel Diouf skal videre. Det virker helt mærkeligt, for senegalesiske Michel Diouf har været...
Bears justerer strategi og styrker ejermæssigt fundament
18 jun 2024

Bears justerer strategi og styrker ejermæssigt fundament

Danmarks mest vindende sportsklub, basketballklubben Bakken Bears, tilpasser sin strategi, så akademiet styrkes samtidig...
Award Night var god sæsonafslutning for BearsPLUS
17 jun 2024

Award Night var god sæsonafslutning for BearsPLUS

I torsdags kunne vi sige tak for endnu et fantastisk år i BearsPLUS-netværket med...
NEWS ARCHIVE