Samarbejdet med Kylor Kelley ophører

Centerspiller Kylor Kelley har afsluttet sit samarbejde med Bakken Bears. Den 213 centimeter høje amerikaner blev hentet ind som en gardering på de store pladser i forbindelse med kvalifikationsturneringen til Basketball Champions League, men eftersom kontrakten udløber, når den sidste kamp i Basketball Champions League er spillet, har Bakken Bears valgt, at fordele spilletiden i de kommende kampe på de spillere, der skal afslutte sæsonen for klubben.

– Da Kelley og Bakken Bears skrev kontrakt, vurderede vi, at der kunne blive brug for en ekstra stor mand i den rotation, der også inkluderer Michel Diouf, Ryan Evans og Elijah Childs. Det har imidlertid vist sig, at de tre har været yderst stabile, hvorfor det er naturligt at sende Kylor godt videre til nye udfordringer, mens vi fokuserer på de spillere, der skal færdiggøre sæsonen sammen, siger Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears..

Der indhentes ingen erstatning for Kelley.

📸Per Bille

Pokalbrag af europæisk kaliber: Bakken Bears tørner sammen med Svendborg Rabbits
02 dec 2023

Pokalbrag af europæisk kaliber: Bakken Bears tørner sammen med Svendborg Rabbits

Søndag 3. december er der pokalkamp i Sparekassen Danmark Basketball Center, når Bakken Bears...
29 nov 2023

PwC – BearsPADEL har vokseværk

Vi har fået en succes på hænderne - og nu vokser den. I sidste...
Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk
29 nov 2023

Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk

En ung version af Bakken Bears tog onsdag aften til Holbæk og sikrede sig...
Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
NEWS ARCHIVE