Bakken er klar til kvartfinale mod Horsens på hjemmebane!

Bakken Bears vandt lørdag eftermiddag på hjemmebane anden periode med hele 31-1 over Værløse og det blev afgørende for kampen, som Bakken endte med at vinde 101-45. Med sejren møder Bakken Horsens IC på hjemmebane 15. januar kl. 14 og billetterne er allerede til salg.

Bakken tog kommandoen næsten fra kampens start, med et forsvar, der var aggressivt og en Gustav Knudsen i hopla. Den unge forward havde et dunk og en scoring på et tip, der fik hallen på benene, på vej mod en føring efter første periode på 22-13.

Med halvandet minut igen i anden periode, var det forspring vokset til 49-13, på baggrund af mere aggressivt forsvar fra Bakkens side, der gjorde det svært for Værløse at finde kvalificerede afslutninger – og tvang gæsterne til at smide en del bolde væk.

Da Værløse endelig kom på tavlen i fjerde periode, på et straffekast fra Marko Veljic, straffede Noah Churchill dem bare sekunder senere. Den 19-årige guard tog bolden fra midterlinjen, driblede forbi sin mand og dunkede hen over to sagesløse Værløsespillere.

Pausestillingen var 53-14 og kampen blev reelt afgjort af Bakkens 31-1 sejr i anden periode. Tilskuerne kunne i stedet kigge efter de flotte detaljer. De kom da også, blandt andet i form af et alley oop dunk, hvor Darko Jukic ramte en flyvende Elijah Childs til 65-22.

Spillerne mistede lidt koncentrationen og scoringerne begyndte igen at gå i fra Værløses side, men ikke nok til at det gjorde en forskel.

Bakken endte med at vinde komfortabelt, 101-45, og møder nu Horsens i kvartfinalen.

Statistik: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/2221911/bs.html

Basketball, Bakken Bears vs Blue Hawks Værløse
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
Bears afviser Horsens’ comeback
19 sep 2023

Bears afviser Horsens’ comeback

Bakken Bears spillede 27 minutters formidabel basketball, da de tirsdag aften tog imod Horsens...
NEWS ARCHIVE