Bakken er klar til kvartfinale mod Horsens på hjemmebane!

Bakken Bears vandt lørdag eftermiddag på hjemmebane anden periode med hele 31-1 over Værløse og det blev afgørende for kampen, som Bakken endte med at vinde 101-45. Med sejren møder Bakken Horsens IC på hjemmebane 15. januar kl. 14 og billetterne er allerede til salg.

Bakken tog kommandoen næsten fra kampens start, med et forsvar, der var aggressivt og en Gustav Knudsen i hopla. Den unge forward havde et dunk og en scoring på et tip, der fik hallen på benene, på vej mod en føring efter første periode på 22-13.

Med halvandet minut igen i anden periode, var det forspring vokset til 49-13, på baggrund af mere aggressivt forsvar fra Bakkens side, der gjorde det svært for Værløse at finde kvalificerede afslutninger – og tvang gæsterne til at smide en del bolde væk.

Da Værløse endelig kom på tavlen i fjerde periode, på et straffekast fra Marko Veljic, straffede Noah Churchill dem bare sekunder senere. Den 19-årige guard tog bolden fra midterlinjen, driblede forbi sin mand og dunkede hen over to sagesløse Værløsespillere.

Pausestillingen var 53-14 og kampen blev reelt afgjort af Bakkens 31-1 sejr i anden periode. Tilskuerne kunne i stedet kigge efter de flotte detaljer. De kom da også, blandt andet i form af et alley oop dunk, hvor Darko Jukic ramte en flyvende Elijah Childs til 65-22.

Spillerne mistede lidt koncentrationen og scoringerne begyndte igen at gå i fra Værløses side, men ikke nok til at det gjorde en forskel.

Bakken endte med at vinde komfortabelt, 101-45, og møder nu Horsens i kvartfinalen.

Statistik: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/2221911/bs.html

Basketball, Bakken Bears vs Blue Hawks Værløse
Eksklusivt for sæsonkortholdere: Backstage med Bakken Bears og Sahlertz
01 jun 2023

Eksklusivt for sæsonkortholdere: Backstage med Bakken Bears og Sahlertz

Hen over sommeren sker der eksklusive ting for sæsonkortholderne, men hvis du endnu ikke...
Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!
22 maj 2023

Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!

Bakken Bears er danske mestre for syvende gang i træk og 21. gang i...
Sidste finale i aften i Næstved?
22 maj 2023

Sidste finale i aften i Næstved?

Bakken Bears kan vinde det 7. mesterskab i træk, mens Team Fog Næstved står...
Hvordan oplever du finale 4?
19 maj 2023

Hvordan oplever du finale 4?

Vi kam på mandag vinde mesterskabet med en sejr i den tredje finalekamp. Hvordan...
NEWS ARCHIVE